Jump to content
OPEL FÓRUM

Blitz

MOTE klubtag
 • Content Count

  1,494
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Blitz

 • Rank
  Egyesületi képviselő, MVOK

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://www.veteranopel.hu

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest XVIII.

MOTE clubcard

 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

8,324 profile views
 1. Elég furcsának találom, hogy személyes ellentétek szítására használod fel a történteket. Most se a Hemi kérte a gyűjtést, hanem a Tomi találta ki a dolgot. Tavaly neked is eszedbe juthatott volna, és biztosan akkor is sokan adtak volna a károsultaknak.
 2. 6 óra körül érkezik a teherautó a sátorral. Nincs kedve valakinek segíteni a lepakolásban? XVIII., Zádor u. 6.
 3. Ha betartod a biztonsági előírásokat ( megfelelő lerögzítés stb ), akkor lehet. Persze csak olyan helyen, ahol nincs közlekedési útvonal.
 4. Nagyon nem csodálkozom. Tele volt marhákkal. Azon az úton jöttünk kifelé szombaton. Szinte a füvön mentem, lépésben, mert néha 4-5 motoros ment egymás mellett/szemben, persze ebből legalább kettő egykeréken. Egyébként szerintem a szervezők is felelősek, mert meg se próbálták megakadályozni lassítók kiépítésével a száguldozásokat.
 5. Blitz

  Kadett E

  galvanizáló műhely a google szerint zenei fogalom a kromatizálás
 6. Blitz

  Kadett E

  A sárgára én azt mondtam volna, hogy kadmiumozva van.
 7. Blitz

  Motor

  Erről nem is kellett volna tudnod, mert nem fontos információ. A Ruville egy csomagolócég. Megveszi a különböző gyárak termékeit és a saját dobozában eladja. Általában a gyári első beépítő termékét találod a dobozban, de lehet benne gagyi is. Csapágyakból lehet benne Litens, SKF, Timken, SNR meg még több féle, ami nem jut hirtelen eszembe. Az, hogy valaki látott egy db hibás terméket, az még nem jelenti azt, hogy olyat nem szabad venni. Pl. hány Opelt eladnak mostanában is, pedig azok között is van olyan, amelyik elromlik.
 8. Valóban, de tegnap lent voltunk, és szerintem nem lehet eltévedni. Nagyon jól ki van táblázva a kemping és a strand felé vezető út.
 9. Mondjuk én nem szereném, ha vágná az autómat :)
 10. Az a helyzet, hogy én nem használok hangszórót, így nem vettem észre, hogy hang is jár a reklámhoz.
 11. Ha bármelyik klubtag hoz egy olyan szponzort, aki többet fizet, mint a Gombos, és nem kér érte semmit cserébe, akkor levesszük.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.