Thor Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Igen, elsőre ez ugrott be nekem is, de úgy rémlik, a "Home" változat ezt a szolgáltatást nem tudja! "Ultimate"-ben biztosan benne van. További probléma lehet, hogy a VirtualPC módhoz a processzornak is támogatnia kell a hardveres virtualizációt. Ha ezek a feltételek nem állnak fenn, még mindig telepítheted az XP-t külön partícióra, ez esetben sem úszod meg viszont a Win 7 újratelepítését, mert elsőként az XP-t kell telepítened, majd ezt követően jöhet a szűz Win 7, hogy a rendszerbetöltő is működni tudjon. Harmadik opció egy klasszikus VirtualPC telepítése a Seven alá, ez esetben azonban nem tudom, mennyire fog menni az interfész, tekintve, hogy nem egyszerű úgy bekonfigolni egy virtuális rendszert, hogy minden periféria hibátlanul menjen. Ha nem ragaszkodsz a "Home" verzióhoz - mert teszem azt, nem a géppel együtt kaptad - a legjobb ötlet egy "Ultimate" variáns beszerzése lenne, mégpedig 32 bites változatban. Ennek hátránya, hogy ha 4 GB-nál több memória van a gépedben - ide értve a grafikus gyorsítóhoz kapcsolódó memóriát is - a 32 bites rendszer nem fogja kezelni teljes méretében. Magyarán, ha ez a tényező is játszik, marad az eltérő partíciókra telepített Win XP / Win 7 kombináció. Ezt korrektül összefoglaltad! Elismerésem! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Nos nem tudtam válaszolni tegnap mert kimeritettem a hozzászólási kvótát :D A gép egy Packard Bell Easynote LM98 Dual 2.4 es procival 4GB ram stb,maga a gép támogatja a virtualizációt Már probálkozom ezzel de a lényeg hogy mindenképpen újra kell telepitenem mert mint irtam a win7 angol nyelven van telepitve és átt rakatom a magyart. Azzal én nem próbálkozom hogy telepitgessem az op rendszert de azt tudtam hogy a win 7 re nem lehet XP-t telepiteni csak ha legyalulom a Win 7 et. Gondolkoztam már azon hogy 2 win 7 et telepittetek rá egy 32 meg egy 64 bitest gondolom ez is megoldható A dupla telepítést xp vel azért nem szeretik mert arra rámegy a délelőttjük mire felrakják mindkettőt . Köszönöm Mindkettőtöknek a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Szívesen. Valóban, a dual Windows 7 nekem sem jutott eszembe, pedig kézenfekvő megoldás. Válaszd azt, talán az lesz a leginkább fájdalommentes! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Nos nem tudtam válaszolni tegnap mert kimeritettem a hozzászólási kvótát :D A gép egy Packard Bell Easynote LM98 Dual 2.4 es procival 4GB ram stb,maga a gép támogatja a virtualizációt Már probálkozom ezzel de a lényeg hogy mindenképpen újra kell telepitenem mert mint irtam a win7 angol nyelven van telepitve és átt rakatom a magyart. Azzal én nem próbálkozom hogy telepitgessem az op rendszert de azt tudtam hogy a win 7 re nem lehet XP-t telepiteni csak ha legyalulom a Win 7 et. Gondolkoztam már azon hogy 2 win 7 et telepittetek rá egy 32 meg egy 64 bitest gondolom ez is megoldható A dupla telepítést xp vel azért nem szeretik mert arra rámegy a délelőttjük mire felrakják mindkettőt . Köszönöm Mindkettőtöknek a válaszokat Van ki megcsinálja az újra telepítést? Ha minden jól megy pénteken megyünk Miskolcra ha gondolod segítek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Van itt nem messze tölem egy számitógép szerviz 3500 ért felrakják a win 7 et meg a temérdek menyiségü illesztőt is,.Mert nekem nincs win 7 lemezem nekik meg van. De köszönöm az ajánlatot :D Mondja a nagy havat hólapát hólánc nehogy otthon maradjon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Ha minden jól megy, holnap cserélem a hosszbordás szíjat és a vezetőgörgőt. Én kb.1-1,5 órára tippelek így látatlanban. Csak kíváncsiságból, nincs valakinek képe egy x20dth-s motor vezérlés felőli oldaláról? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Vázz skacok, hogy ráb...faragtam a szíjcserére: nekiálltam a cserének, motorvédő burkolat le, feszítő lelazít, erre észreveszem, hogy a vezetőgörgő, ami a feszítőn van, nem is olyan, amit rendeltem. :/ Nem akartam az egész feszítőt cserélni, csak a vezetőgörgőt; de ami jött, az bordázott és 10,9mm-rel nagyobb, mint a benne lévő :o Ugye a komplett feszítőgörgő a szíj hátulját (külső oldalát) feszíti, ennek a görgője sima, míg a "rossz" görgő bordázott+ nagyobb... Kiderült, hogy a feszítőt csak egyben, kompletten lehet cserélni, de hogy akkor mihez van a bordázott vezetőgörgő, azt még nem sikerült kiderítenem. Így visszahúztam a feszítőt, majd vissza a légszűrőház. Ennek örömére cseréltethetem be komplett cuccra, drágábbér'. Így jár, aki spórolni akar... :rolleyes: Közben megkérdem, hogy a feszítőnek az alsó, vagy felső csavarját kell először kivenni? Nincs véletlenül olyan alkalmazás, amivel egy mozdulattal lehet oldani a feszítőt? Csak mert pl. fater Daewo-jában a fesztíőn kell egyet tekerni, akkor lazul az egész, szíjcsere, majd tekerés vissza és feszül az egész. Szóval itt van ilyen trükk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 uff, az előzőt az általánosos műszakisba kellett volna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 uff, az előzőt az általánosos műszakisba kellett volna... :rolleyes: uff-off elfér az itt is :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 http://stirileprotv.ro/video/romania-sub-zapada-sute-de-drumuri-inchise-330-de-trenuri-anulate-zeci-de-zboruri-la-sol/60550662 ,hát ez itt hó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Vázz skacok, hogy ráb...faragtam a szíjcserére: nekiálltam a cserének, motorvédő burkolat le, feszítő lelazít, erre észreveszem, hogy a vezetőgörgő, ami a feszítőn van, nem is olyan, amit rendeltem. :/ Nem akartam az egész feszítőt cserélni, csak a vezetőgörgőt; de ami jött, az bordázott és 10,9mm-rel nagyobb, mint a benne lévő :o Ugye a komplett feszítőgörgő a szíj hátulját (külső oldalát) feszíti, ennek a görgője sima, míg a "rossz" görgő bordázott+ nagyobb... Kiderült, hogy a feszítőt csak egyben, kompletten lehet cserélni, de hogy akkor mihez van a bordázott vezetőgörgő, azt még nem sikerült kiderítenem. Így visszahúztam a feszítőt, majd vissza a légszűrőház. Ennek örömére cseréltethetem be komplett cuccra, drágábbér'. Így jár, aki spórolni akar... :rolleyes: Közben megkérdem, hogy a feszítőnek az alsó, vagy felső csavarját kell először kivenni? Nincs véletlenül olyan alkalmazás, amivel egy mozdulattal lehet oldani a feszítőt? Csak mert pl. fater Daewo-jában a fesztíőn kell egyet tekerni, akkor lazul az egész, szíjcsere, majd tekerés vissza és feszül az egész. Szóval itt van ilyen trükk? Hali! Azt nem tudom, hogy a dízelnél hogy van, x18xe nél a vezetőgörgő rögzítő csavarjával kell a feszítőt lazítani, a görgőt én még mióta megvan az autó nem cseréltem, csak benne a csapágyat (6203 2RS csapágy van benne), igaz ehhez a szegecseket a görgőben le kell fúrni, aztán újra szegecselni, vagy ahogy nálam van megoldva csavarozni és kész is- pár száz forint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Hüpp... elkelt a vectrám. Az első ember elvitte, aki nem tojt be a 327 000km-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Hüpp... elkelt a vectrám. Az első ember elvitte, aki nem tojt be a 327 000km-től. Én meg végül nem lettem (egyelőre) Vectra tulajdonos. Találtam egy szép állapotú 99-es Lagunat, LPG-vel, és mivel eleve ötajtósat szerettem volna, Vectraból meg szinte csak négyajtósakat látni, ezért megvettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stivy Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Tudnátok nekem mondani budapesten autó bontókat vagy opel bontót lehetőleg a belvároshoz minél közelebb esőket? Kellene pár vectra alkatrész olcsón :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Kérdés hogy mi kell hozzá hátha van aki tud segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stivy Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Nem rég lettem vectra tulajdonos és ahogy hozom rendbe ide oda kellnek apróságok pl: bal első hangszórórács, kapcsolók, könyöklő, váltó és kézifékszoknya, ködlámparács, levegő befújó rács, motortér takaró vagy mi az a szövet :) meg még sorolhatnám sok kis apróság. Ezért is érdekel a közelben egy bontó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Nem rég lettem vectra tulajdonos és ahogy hozom rendbe ide oda kellnek apróságok pl: bal első hangszórórács, kapcsolók, könyöklő, váltó és kézifékszoknya, ködlámparács, levegő befújó rács, motortér takaró vagy mi az a szövet :) meg még sorolhatnám sok kis apróság. Ezért is érdekel a közelben egy bontó. Údv .! Vedd fel a kapcsolatot itt a fórumon Dieselfan cartársal ,elég sok mindene van ,biztos tud segíteni :icon1: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Én meg végül nem lettem (egyelőre) Vectra tulajdonos. Találtam egy szép állapotú 99-es Lagunat, LPG-vel, és mivel eleve ötajtósat szerettem volna, Vectraból meg szinte csak négyajtósakat látni, ezért megvettem. És már itt is van az autóm, körbenyalva (bár a rohadások még nincsenek kijavítva, csak egy kicsit elmaszálva fotosoppal): http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra/opel_vectra_2.0_16v_cd_136_le-5525470 Mondjuk az EBD/EBV meg a hűthető kesztyűtartó kicsit erős... Meg hát ugye km nélkül hirdetik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 És már itt is van az autóm, körbenyalva (bár a rohadások még nincsenek kijavítva, csak egy kicsit elmaszálva fotosoppal): http://www.hasznalta..._136_le-5525470 Mondjuk az EBD/EBV meg a hűthető kesztyűtartó kicsit erős... Meg hát ugye km nélkül hirdetik... Hűthető kesztyűtartó miért erős? Minden klímás vectrában alap... Egy kb 10 cm belső átmérőjű gégecső jön a klíma boxról, és megy be a tűzfal oldaláról a kesztyűtartóba. El lehet zárni egy kis zsilippel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Hűthető kesztyűtartó miért erős? Minden klímás vectrában alap... Egy kb 10 cm belső átmérőjű gégecső jön a klíma boxról, és megy be a tűzfal oldaláról a kesztyűtartóba. El lehet zárni egy kis zsilippel. Persze, B1-ben. Nekem B2-ben nem volt semmi zsilip. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 És már itt is van az autóm, körbenyalva (bár a rohadások még nincsenek kijavítva, csak egy kicsit elmaszálva fotosoppal): http://www.hasznalta..._136_le-5525470 Mondjuk az EBD/EBV meg a hűthető kesztyűtartó kicsit erős... Meg hát ugye km nélkül hirdetik... Akkor maradsz a Vectránál.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Persze, B1-ben. Nekem B2-ben nem volt semmi zsilip. B2 ezt nem tudja? De gáz :) Nem mintha sokat érne, mert épphogy "leheli" a hűvös levegőt, de azért jól jöhet ital hidegen tartásához :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 B2 ezt nem tudja? De gáz :) Nem mintha sokat érne, mert épphogy "leheli" a hűvös levegőt, de azért jól jöhet ital hidegen tartásához :) No nem mintha nem lett volna bucira tömve az egész kesztyűtartó... :blink: :evilgrin: Oda esélytelen volt bármi üdítőt berakni. No meg én inkább ásványvizet szoktam vinni magammal, mert ha egyszer elindultam, akkor a keleti határig meg se álltam, addig meg holmi 3 decis üdítőcskék bőven kevesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Akkor maradsz a Vectránál.... ;) Hát éppen nem. Kedden vitte el az ipse, most meg már hirdeti. Én - lehet hogy csak ideiglenesen - elFordultam az Opeltől. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Hát éppen nem. Kedden vitte el az ipse, most meg már hirdeti. Én - lehet hogy csak ideiglenesen - elFordultam az Opeltől. :blush: Félreértettem,azt hittem a "következő" autódat linkelted be,de ez az eladott másnál meghirdetve... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts