warwolf Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 de mivel a kaszniba gyartottak evvel a motorral be lehet épiteni c20let et astrába csak gyözd meg rola a szerveket :P Majd elmeséled, ha bent lesz! :D
warwolf Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 EZ ÍGY még sokáig meglesz neki.Hiányolom a konkrétumot a hirdetésből.Pl. hogy gyárilag ?LE, meg ilyenek. :!:
PetiGSI Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Picit más : ma reggel jöttem és pont a TV2-nél fordultam mikor láttam egy HPT-xxx rendszámu GSI-t rádudáltam,hogy helló erre egy középkorú hölgy intett a kocsiból vissza! :shock: Majdnem dobtam egy hátast :wink:
iqbéla Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Picit más : ma reggel jöttem és pont a TV2-nél fordultam mikor láttam egy HPT-xxx rendszámu GSI-t rádudáltam,hogy helló erre egy középkorú hölgy intett a kocsiból vissza! :shock: Majdnem dobtam egy hátast :wink: Amikor apámék járnak az én kocsimmal, akkor egy öltönyös urat, meg a kedves feleségét hátul egy bájos kislánnyal, no azt láthatsz a kocsiban :twisted: . Abban az időben, amikor rendszeresen jártak az autómmal, néha mondta apám, hogy megint akartak vele gyorsulni, meg hogy a rendőrök körbeautózták az autópályán, meg szembejövő gsi-sek integettek. Egy idő után ő is belejött, integetett vissza. "A legjobb ajánlatért elvihető", "Ár megegyezés szerint" és hasonló hirdetéseket fel sem hívnám.
Andris22 Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 "A legjobb ajánlatért elvihető", "Ár megegyezés szerint" és hasonló hirdetéseket fel sem hívnám. majd 2 hónap múlva, mikor a kutya se jelentkezett elhozom 100ftért, mint legjobb ajánlat. :P kár hogy nem köteles odaadni de most mit hisz? hogy egymas fole licitalnak majd a vevok, hogy megkaparinthassak az o csicsa GSIjet? muhaha
Sonique Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 érdekes a fölső képen az 5 ajtós gsi :P no itt van még pár kép és egy video is http://sonique.fw.hu/opel200ts/Hitman%20512.wmv http://sonique.fw.hu/opel200ts/200ts2.jpg http://sonique.fw.hu/opel200ts/200ts3.jpg http://sonique.fw.hu/opel200ts/200ts4.jpg
redline Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Gyárilag készült balkormányos verzió? Umbuluék Afrikában azon az oldalon vezetnek, nem?
WaseK Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Umbuluék Afrikában azon az oldalon vezetnek, nem? Angol gyarmat volt, ezért vezetnek a rossz oldalon.
warwolf Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Angol gyarmat volt, ezért vezetnek a rossz oldalon. Ezt magyarázd el Gregnek.Neki is rossz oldalon van a kormány az Omegában! :P
adobodo Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 Nem, csak Umbulu bal kézzel nem tud dárdát hajigálni, ezért a jobbkormány :P Ballal vezet, jobb kéz kint az ablakon.
redline Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 b@ssza meg a ló :evil: :evil: eszik 11-12 liter között kib@szott óvatosan használva, viszont alig megy az tuti, hogy a katalizátor ki lesz szedve, Bambi meg az Erdő Kapitánya meg Vuk igy jártak.... :? meg nemtuom mi a gyikot lenne még érdemes megnézni.....
warwolf Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 meg nemtuom mi a gyikot lenne még érdemes megnézni..... Pl. kompressziót? :roll: Esetleg?
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Pl. kompressziót? :roll: Esetleg? Lszonda, motorhőfok jeladó. Semmi hibajelenség, szokatlan tapasztalat, csak fogyaszt mint állat amikor nem tolod neki ?
PetiGSI Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Én meg a nyári gumikkal indulok érdekesen a hideg aszfalton :wink: Kis 1helyben állás,pörgetés és már indulhatunk is :P Vagy egy alternatív megoldás a csuda kipörgésgátló :D :D :P :D
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 motorhőfoknál a vizhőfokra gondolsz? Lehet, hogy felületesek az ismereteim, de én arra gondoltam, ami a computernek adja a jelet, nem a műszerfalon látható vhm jeladójára.
redline Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Lehet, hogy felületesek az ismereteim, de én arra gondoltam, ami a computernek adja a jelet, nem a műszerfalon látható vhm jeladójára. persze, hogy én sem az orrom előttire gondolok :P asszem a moci és a hűtö közötti gumicsőnél van, kb 4 centi hosszu
PetiGSI Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Redi : Lamda szonda, Légtömeg mérő ,Motor hő jeladó (ami a vezérlőre megy 2 vezetékes durgó van rajta nem a sarus ami a műszerre megy) Esetleg még a behalt katalizátor is okozhat hasonló hibajelenségeket.
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Elküldve November11, 2005 Nekem a Lamda gyanúsnak tűnik a dolog. Annak a jelét megen lehet méni :P
Recommended Posts