Bobber Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Jó reggelt! Egy gyors kérdés lambda+katalizátor ügyében: Ki akarom hagyni mindkettőt. Találtam leírást, miszerint, ha a lambdát ki akarom kötni, akkor a vezérlő 20-as lábát testeljem. Volt még írva a légtömegmérőnél elvégzendő potméter bekötés. Ez nekem nem kellett, mert eleve ott van a poti a légtömegen... Namármost. A problémám az, hogy letestelt 20-as lábbal a vezérlő pár másodperc után leállítja a motort. :lol: Valakinek ötlet?
mackosajt Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 :lol: :lol: :D jóvanna! Úgyis tudod, hogyan gondolom. :lol:
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 jóvanna! Úgyis tudod, hogyan gondolom. :lol: Ha eladom és neked még aktuális lessz akkor ugy is megkereslek :lol: :lol:
opel16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Egy gyors kérdés lambda+katalizátor ügyében: Ki akarom hagyni mindkettőt. Találtam leírást, miszerint, ha a lambdát ki akarom kötni, akkor a vezérlő 20-as lábát testeljem. Volt még írva a légtömegmérőnél elvégzendő potméter bekötés. Ez nekem nem kellett, mert eleve ott van a poti a légtömegen... Namármost. A problémám az, hogy letestelt 20-as lábbal a vezérlő pár másodperc után leállítja a motort. :lol: Valakinek ötlet? 20-as láb a gyújtásvezérlésé, valamit sikeresen összekevertél :lol: 28-as lábra megy a lambda, szerintem azt kell földelni, de abban nem vagyok biztos, hogy mindegyik C20XE vezérlő ismeri ezt az üzemmódot. Rotoros gyújtásos van neked?
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Laci! Köszönöm szépen megjött a csomag, azért írom ide mert nem lenni messzendzseren
Bobber Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 20-as láb a gyújtásvezérlésé, valamit sikeresen összekevertél :lol: 28-as lábra megy a lambda, szerintem azt kell földelni, de abban nem vagyok biztos, hogy mindegyik C20XE vezérlő ismeri ezt az üzemmódot. Rotoros gyújtásos van neked? Szia! Köszönöm a választ. :lol: Igen, régi rotoros gyújtás van még rajta...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Szia! Köszönöm a választ. :lol: Igen, régi rotoros gyújtás van még rajta... Miért lesz jobb ha ki lesz kötve? :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Laci! Tényleg ma ugrotok neki az átépítéshez? Sok sikert és remélem sokkal jobb lesz mint volt.
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Laci! Tényleg ma ugrotok neki az átépítéshez? Sok sikert és remélem sokkal jobb lesz mint volt. jajaja 5 kor kezdődika projekt :lol:
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 kiderül miből élünk,,,, :lol: vagy jólessz vagy nem de a vagy az biztos! :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 jajaja 5 kor kezdődika projekt :lol: Jól belekaptál hipp-hopp, valaki ezt több hétig tervezi :lol:
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Jól belekaptál hipp-hopp, valaki ezt több hétig tervezi :lol: Nempicsázunk! Adunk neki! :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 kiderül miből élünk,,,, :lol: vagy jólessz vagy nem de a vagy az biztos! :lol: Akkor visszakerül a régi, de mikor kiveszed vigyázz rá :lol:
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Akkor visszakerül a régi, de mikor kiveszed vigyázz rá :lol: :D beza majd meglássauk hogy adja ki remélem beváltja a hozzáfűzött reményeim :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 :lol: beza majd meglássauk hogy adja ki remélem beváltja a hozzáfűzött reményeim :lol: :lol: Ha kész lesz remélem viszel egy jó nagy kört ha felmelegszik a motor rendesen? :D
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Ha kész lesz remélem viszel egy jó nagy kört ha felmelegszik a motor rendesen? :lol: Arra mérgetvehetsz :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Arra mérgetvehetsz :D :D Beülök jobb egybe egy lámpással és közbe iszogatok míg te tekered a verdát :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Beülök jobb egybe egy lámpással és közbe iszogatok míg te tekered a verdát :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Közbe én is úgy bátrabb vagyok!
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 :lol: :lol: :lol: :D Közbe én is úgy bátrabb vagyok! :D :lol: :lol: :lol:
Bobber Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Miért lesz jobb ha ki lesz kötve? :lol: Hát, akkor elvileg lesz egy 20XE motorom. -1 hibalehetőség, +10LE :lol:
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Milyen olajat töltesz bele utána? marad a Castrol 10W 60 :lol:
Xray Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Hát, akkor elvileg lesz egy 20XE motorom. -1 hibalehetőség, +10LE :lol: + 3 L fogyi :lol: nekem lambda nélkül nagyon becsunyázott télen 12,5 L el :lol: most egy MV6 Lambdája van benne így 8,8 volt a legtöbb városba! meglátjuk télen mit mutat :D
Bobber Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 + 3 L fogyi :lol: nekem lambda nélkül nagyon becsunyázott télen 12,5 L el :lol: most egy MV6 Lambdája van benne így 8,8 volt a legtöbb városba! meglátjuk télen mit mutat :lol: Max visszakötöm... Bár az a 12L nem fog megrémíteni a 2.8 V6 ódi városi fogyija után. :D
Recommended Posts