Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Csaba!

Esetleg próbáld meg felhívni őket és add meg ezt az alkatrészszámot:420011810, mert elvileg az oldalunkon fent van.

Lavina

Láng

Ina mo-gi képviselete, esetleg itt is rákérdezhetsz.

Info

Köszi szépen, meglátom majd, attól félek hogy majdnem egy motor árát ráköltök tőkékre és nem oldja meg a problémám :rolleyes:

Elküldve
Hogy tetted amúgy bele?Na úgy vedd ki is.

Még nem kellett izzót cserélnem a lámpámban, csak a múltkor amikor próbáltuk átLEDezni mondom kíváncsiságból kiszedem... Hát nemjött össze...

Majd akkor tágítok egy kicsit a lyukán... Úgyis nemsoká megy bele a kszenon... ;) :rolleyes:

Elküldve

Csabi kicsit nem értem amiket írsz. Aszondod nincs Csergőben de Vktr meg aszondja van. Aszondod kell INA tőke (de mér pont az nemtom) és aztán meg hogy attól félsz ráköltöd a motor árát tőkékre és lehet nem is az a baja. Hogy is van ez?

Elküldve
Csabi kicsit nem értem amiket írsz. Aszondod nincs Csergőben de Vktr meg aszondja van.

Maradjunk annyiban hogy akivel én beszéltem a csergőben, valószínű nincs olyan, és annyi kapcsolata mint Viktornak (gondolom)

Aszondod kell INA tőke (de mér pont az nemtom)

Azt mondják az a gyári, és az a jó

és aztán meg hogy attól félsz ráköltöd a motor árát tőkékre és lehet nem is az a baja. Hogy is van ez?

Csak annyi hogy félek egy picit, hogy megveszem, és ugyanúgy csattogni fog, és akkor kidobott pénz

Elküldve
ha van valakinek iwiw meghívója akkor légyszi küldje el az opelklub@opelklub.hu-ra ! köszönöm szépen !

Írtam az üzenőfalon, jelezte 2-3 ismerősöm hogy van neki, szóval szerintem menni fog.

Elküldve
Kell? Rendeljem? Intézzem? ;) :lol: :lol:

Na várj még : :lol: ma van a lányom szülinapja, és hát kicsit drágább lett mint gondoltam ;) lényeg hogy van, és tudsz, szóval 1-2 hetet tolom a dolgot, hacsak nem bedöglik a mosógép addigra B) már jelezte Regina hogy haldoklik :rolleyes:

Elküldve
Csak annyi hogy félek egy picit, hogy megveszem, és ugyanúgy csattogni fog, és akkor kidobott pénz

az simán benne van, hogy fog egy kicsit csattogni hidegen

de majd veszel hozzá 0-kmes HF-et és jólesz :rolleyes:

Elküldve
Trafi infónk van valami az m7ről ? ma mennék :rolleyes:

Kérd meg Istvánt szóljon ha lát valamit, ők már elindultak.

M1-M7 közös szakaszon 100km/h-t érdemes betartani.

Én is megyek lassan csak a másik partra. És akkor ezúton jelezném a kedves érdekelteknek hogy nem leszek két hétig.

Sziasztok!

Elküldve

Én egy kicsit megeresztettem kedden az m3-ason egy accord után és rájöttem hogy ezzel a kis kerékkel kurv@ra nem megy végre. :rolleyes:

Ja és mocskos sokat csal az órám.Mikor 150et mutat csak 130al megyek.Amikor 130at akkor 113al.

Elküldve

Okéj, az lesz.

Have fun :rolleyes:

Kérd meg Istvánt szóljon ha lát valamit, ők már elindultak.

Én is megyek lassan csak a másik partra. És akkor ezúton jelezném a kedves érdekelteknek hogy nem leszek két hétig.

Sziasztok!

Elküldve

ez esetleg...

27.

16.00-18.30

09.00-12.00

14.00-17.00

M7-es autópálya

M6-os autópálya

Székesfehérvár

Elküldve
Este 9-kor lurdy.... aki tud jöjjön, nagy bulinak igérkezik a múlt hetekből kiindulva :rolleyes: ;)

mesélj ;)

ha már annyira unatkoztatok, hogy benéztetek Mokkába akkor gigaracsingpéntek lehet :lol: :lol:

Elküldve

M1-M7 kivezető 100, aztán még veszélyes helyek szoktak lenni Fehérvár környékén, ahol elég

sűrűn lehet találkozni háromlábúval és mozgótrafival is ;) Meg aztán vigyázni, mert dugig van ilyenkor

az autópálya, sok a baleset!

Elküldve
mesélj :rolleyes:

ha már annyira unatkoztatok, hogy benéztetek Mokkába akkor gigaracsingpéntek lehet ;) ;)

odabaszott a péntek... :lol: :lol:

Dinynek nincs megint kibuvó az este alól! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.