iqbéla Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 mindent eladsz a szarodból? akkor mi marad? :( Igen kő! Mennyibe fáj?
iqbéla Elküldve Július7, 2005 Elküldve Július7, 2005 Nah ezt hogy csináltad? MOndjuk egy időben én meg rendszeresen nyitva hagytam az ajtókát.. amolyan forma1 feeling :( IQ! azóta mi van a vassal? IQ! azóta mi van a vassal? csak mert jöv hét elején még ráérek, de aztán hét közepétől hétvégéig nem. Kell a kocsi, úgy h (elvileg) tuti jó.. Ajtó nyitvahagy, tanksapka fennhagy a csomagtérajtón. Majd elindul. Otthon mindezt észrevesz. Ráadásul fater kocsijáról... Kishúg kajánul kiröhög... A géjesí vas azóta jól van, nem ültem benne egy percet se... Köszi hogy szóltál, de minimum jövő szombatig szarni nem lesz időm :lol: Majd szólok, még1x köszi
redline Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 "idős tulajtól"....ha jól tudom Laci4 autója is a nagyija nevén van :lol:Ezt nem tom honnan veszed, újabb legenda :( Bár úgy lenne.. de sajna a saját nevemen van. (Sajna csak a kötelező miatt)
aztec Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 hááát az a "géesi" ídős tulajtól nagyszárnnyal, sportkormánnyal,stb... :( aham :lol:
redline Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 hááát az a "géesi" ídős tulajtól nagyszárnnyal, sportkormánnyal,stb... :( aham :lol: bazs calibrája is anyukája nevén volt :lol: :lol:
warwolf Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 Pista ért a kispókokhoz is, úgyhogy nem bántani. :lol: :lol: Atommanó mit keres ennek a poláknak a hátuljában??Valamit beleejtett??Vagy Istivel most mangelják? :( :lol: :lol:
aztec Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 szedi ki belőle a hengerenkénti pillangót, gondolta a dzsieszájjon jobb lesz :(
Tom Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 Tényleg pillangóztunk is benne, de kb. akkor volt a cucc átmérője mint egy huszforintos. Vicces volt. :(
redline Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 mai tuning (klikk a képre, ha nagyot akarsz) ráklikkoltam de az enyém nem lett nagyobb :? :?
warwolf Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 GL! Ühm!Majd egy lámpás gyorsnál rájönnek, hogy nem az! :(
redline Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 GL! Ühm!Majd egy lámpás gyorsnál rájönnek, hogy nem az! :( az a baj, hogy a diszlécet a blöki sem nézi.....de maj lesz neki egynégy felirat hátul....merasziszi az vicces :toothy5:
Laci4 Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 Háát azért náha kiszúrják. Nekem volt egy olyan sztorim h gyorsúlgattam egy böszme Bömössel, erre egyik lámpánál mellémgurúl..letekeri az ablakot, kezdi "mi va... -közben látom pont odatéved a tekintete a kis GSi feliratra..- jééé ez egy Gsi? -Jaja. -hogyhogy nincs felöltöztetve?! ....
bazs Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 ráklikkoltam de az enyém nem lett nagyobb :? :? akkor nagyítsd fel a brózeredet is ;-)
bazs Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 az a baj, hogy a diszlécet a blöki sem nézi.....de maj lesz neki egynégy felirat hátul....merasziszi az vicces :toothy5: mé, nem az? nekem teccik :(
iqbéla Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 Az én autóm van nagymamám nevén. Aztec! Záró rész, amit felcsavarok!
aztec Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 bazs! igen lejárt vicc ez de ha erre élvezel, akkor megdícsérem. Naggyon raj tesssvér :!: IQ! holnaptól oda tom adni ha kő de a kulcs dolgot hogy oldod meg hozzá :?: :idea: :roll:
redline Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 holnaptól oda tom adni ha kő de a kulcs dolgot hogy oldod meg hozzá :?: :idea: :roll: pl. az enyémen sincs kulcslik :? magát azt a kinyilo kis lapot (hogya######bahivják?) ugyan zárja a központi de minden megálás után meg kell nézni, hogy nem e nyilt ki a pattogástól meg attol, hogy a zárorésze már csapágyas egy kicsit
bazs Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 igen lejárt vicc ez de ha erre élvezel, akkor megdícsérem. Naggyon raj tesssvér :!: ami most rajta van, az elég kopott, tehát felejtős kell helyette másik a 2.0 drágább, meg rendelni is kell kintről az 1.4 meg legalább vicces de az üres háton is gondolkodtam, csak az úgy olyan üres :(
bazs Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 pl. az enyémen sincs kulcslik :? tudsz olyat, amin van, bazz? :roll:
redline Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 tudsz olyat, amin van, bazz? :roll: idejössz megmutatom az egynégyest mer azon van :x és egykörben hoznád a dvd-t is
bazs Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 idejössz megmutatom az egynégyest mer azon van :x és egykörben hoznád a dvd-t is ez egy gsi topik? vagy rossz helyen járok? :roll: amúgy meg a gyári központin van a hangsúly ;-)
aztec Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 bazs! sztem ne szharozz ilyen hüeséggel, Patyi is lelötte már a poént kb 5 éve :( falazd el a gecibe az legalább tud szép is lenni. maji szerzeményem (és 1ben jubilál a gépem is ez az 1500. fotó vele) tudom homályos stb nem akartam vele most szarakodni viszont ha Vki lát a hiányzó részhez kis takarólemezt vegye meg plz és fizetem vagy JELEZEE a 1-900-AZTEC számon :lol:
bazs Elküldve Július8, 2005 Elküldve Július8, 2005 bazs! sztem ne szharozz ilyen hüeséggel, Patyi is lelötte már a poént kb 5 éve :( falazd el a gecibe az legalább tud szép is lenni. nekem nem teccik a kombi lefalazva túl üres akkor a hátulja
Recommended Posts