warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 azé neki jóval régebben megone :wink: De most tette FULL rendbe, aztán meg erre el akarja adni. :roll:
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 hiszen ő bazs s a cali ? :idea: V.hol sztem mind 1formák vagyunk.Nem akarjuk, hogy esetleg egy rejtett hiba miatt, ami később jön elő, a nyakunkra járjanak.Talán butaság, de talán jobb ez így.Szerintem.Én 1X adtam el egy polákot, nem kicsit volt gatya, aztán utána volt néhány kellemetlen telefonom.Aztán jött egy Fiesta1-s, azt meg szinte szó szerint sirattam, de annyira korrodált volt, hogy el kellett adni, pedig nemkicsit rendben volt műszakilag.Szóval ez van.
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 hát Te? hogy hogy nem vagy már ott? Holnap reggel indul a kecskeméti csapat konvolyban.Én még pl. most bent heggesztek a melóhelyen egy darabig, aztán kocsiglancolás.
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 értem :wink: mi estefele start és még nem tudom h 1 vagy 2 napot leszünk, majd elválik.. mindenesetre jó lenne meetingelni :wink:
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 értem :wink: mi estefele start és még nem tudom h 1 vagy 2 napot leszünk, majd elválik.. mindenesetre jó lenne meetingelni :wink: Hát igen, így 1.5 év távlatából amióta én is aktívan fórumozok, gyakorlatilag csak veled nem találkoztam még a fórumos keménymag tagjai közül! ;)
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Elküldve Szeptember2, 2005 csak meg tudlak ebben erősíteni ;) :lol: :lol: sőőőőt már bizniszeltünk is....
iqbéla Elküldve Szeptember3, 2005 Elküldve Szeptember3, 2005 Bazs fórummester, szerintem csak fogyasztás miatt ne add el a kocsit, nem fogyaszt ez olyan drámaian - ha nem hajtod. Most mentem 42 liter benzinnel 488 kilométert, 8.6-os fogyasztás. Városban, gyakran hideg motorral rövid távra, dugóban, nomeg néha kicsit küldve is. Egy időben sűrűn jártam vidékre, kímélő tempóban 6.5 liter arany száz kilométerért.... Mit vesztesz: - a már megismert autódat - köv. autón újra szórakozhatnál a vezérléssel, nomeg rejtett hibákkal - csomó utánajárás - az egyszeri átiratást - azt az érzést, hogy perpillanat nem pusztán közlekedési eszközben ülsz, hanem amikor kettővel visszakapcsolsz, akkor azért elég fürge tud lenni... Mit nyersz: Számold ki a fogyasztás különbözetét. Meg a biztosításét.
redline Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 nah most egy időre kocsi lerak és addig minnél kevésbé akarok vele közlekedni - el kell menni egy futóműveshez állapotfelmérésre (kicsit huz is a kocsi jobbra) - kuplung csere SOS - ki kell deriteni mi az a nyikorgó hang bal előlről (lehet ez kiderül a futóművesnél..de muszáj mert übergáz) és bazze nem megy az autó....első körben gyertyacsere mert ez igy nem állapot....
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 nah most egy időre kocsi lerak és addig minnél kevésbé akarok vele közlekedni - el kell menni egy futóműveshez állapotfelmérésre (kicsit huz is a kocsi jobbra) - kuplung csere SOS - ki kell deriteni mi az a nyikorgó hang bal előlről (lehet ez kiderül a futóművesnél..de muszáj mert übergáz) és bazze nem megy az autó....első körben gyertyacsere mert ez igy nem állapot.... az hogy huz a kocsi meg akar Gumi is lehet vagy egy katyutol a nyomtav rud kapot egy gellert ! egyik sem gaz! Kuplung no komment de amig kiemel hasznalni kell ;) nyikorgas miképp jön ? kormanyzasnal is hepehupas uton ? mert a trapézgombfej ki szokott szaradni olyankor ad ilyen hangot egy kis injekcio megoldja a gondot
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 vat iz trapézgömfej? Redi mijjen nyikorgás?
bazs Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 hát nem sokáig tartott ez az autó még tart, mert nem adtam el ;-)
bazs Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 Bazs fórummester, szerintem csak fogyasztás miatt ne add el a kocsit, nem fogyaszt ez olyan drámaian - ha nem hajtod. a fogyasztás nem a legfőbb szempont bár ha heti 500-1000km-t mész, akkor a 8 is sok már (most nekem is 8 körül eszik, így nem vészes) amúgy meg mérlegeltem, nem feltétlenül kell nekem erős autó nem jó, ha az autóm erősebb, mint én ;) :lol: :lol:
bazs Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 akkor szarban vagy öccsse ;) amióta csak élek úgyhogy nem újdonság ;-) :lol: :lol: :(
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Elküldve Szeptember4, 2005 ezt Szemesen is sikerült bebizonyítanod ;)
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Redi mijjen nyikorgás? ilyet mond az autó, hogy: nyikknyikknyikknyikk Bal elől (kb a keréknél) lehet hallani, de már álló helyzetben is amikor megy a motor. Nyitott géptetővel még nem füleltem. És az a gáz, hogy néha hangosabb mint a kipuff.....ami azért nagyon ciki :oops: :oops: :oops: :oops:
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 nah vmikor felém jársz gyeeeeje be és megsasoljuk mi lehet :wink: Te mit műveltél utsó éjjel? Mert én vas reggel csak a sztorit hallottam Lmesélések alapján....
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 és én találkoztam vele vasárnap reggel elsőként... egy élmény volt :mrgreen: :smt003
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Te mit műveltél utsó éjjel? Mert én vas reggel csak a sztorit hallottam Lmesélések alapján.... A tiltás jól működik, az tuti. ;)
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 A tiltás jól működik, az tuti. ;) full filmszakadás, semmiről nem tudok az megvan, hogy bent áll a kocsim a sátor közepén, de hogy hogy mentem be vele és hogy jöttem ki arról fingom sincs :oops: :oops: :oops:
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 azt nem tudja vki tegnap vajon mértek e kinn? tök kiváncsi vagyok mennyire csinálnak ilyenkor jó fotókat ;) ESK megér ennyit sztem csak meg tudjam majd szerezni
Recommended Posts