Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hiszen ő bazs

s a cali ? :idea:

V.hol sztem mind 1formák vagyunk.Nem akarjuk, hogy esetleg egy rejtett hiba miatt, ami később jön elő, a nyakunkra járjanak.Talán butaság, de talán jobb ez így.Szerintem.Én 1X adtam el egy polákot, nem kicsit volt gatya, aztán utána volt néhány kellemetlen telefonom.Aztán jött egy Fiesta1-s, azt meg szinte szó szerint sirattam, de annyira korrodált volt, hogy el kellett adni, pedig nemkicsit rendben volt műszakilag.Szóval ez van.

Elküldve
hát Te?

hogy hogy nem vagy már ott?

Holnap reggel indul a kecskeméti csapat konvolyban.Én még pl. most bent heggesztek a melóhelyen egy darabig, aztán kocsiglancolás.

Elküldve
értem :wink:

mi estefele start és még nem tudom h 1 vagy 2 napot leszünk, majd elválik..

mindenesetre jó lenne meetingelni :wink:

Hát igen, így 1.5 év távlatából amióta én is aktívan fórumozok, gyakorlatilag csak veled nem találkoztam még a fórumos keménymag tagjai közül! ;)

Elküldve

Bazs fórummester, szerintem csak fogyasztás miatt ne add el a kocsit, nem fogyaszt ez olyan drámaian - ha nem hajtod.

Most mentem 42 liter benzinnel 488 kilométert, 8.6-os fogyasztás. Városban, gyakran hideg motorral rövid távra, dugóban, nomeg néha kicsit küldve is.

Egy időben sűrűn jártam vidékre, kímélő tempóban 6.5 liter arany száz kilométerért....

Mit vesztesz:

- a már megismert autódat

- köv. autón újra szórakozhatnál a vezérléssel, nomeg rejtett hibákkal

- csomó utánajárás

- az egyszeri átiratást

- azt az érzést, hogy perpillanat nem pusztán közlekedési eszközben ülsz, hanem amikor kettővel visszakapcsolsz, akkor azért elég fürge tud lenni...

Mit nyersz:

Számold ki a fogyasztás különbözetét. Meg a biztosításét.

Elküldve

nah most egy időre kocsi lerak és addig minnél kevésbé akarok vele közlekedni

- el kell menni egy futóműveshez állapotfelmérésre (kicsit huz is a kocsi jobbra)

- kuplung csere SOS

- ki kell deriteni mi az a nyikorgó hang bal előlről (lehet ez kiderül a futóművesnél..de muszáj mert übergáz)

és bazze nem megy az autó....első körben gyertyacsere mert ez igy nem állapot....

Elküldve
nah most egy időre kocsi lerak és addig minnél kevésbé akarok vele közlekedni

- el kell menni egy futóműveshez állapotfelmérésre (kicsit huz is a kocsi jobbra)

- kuplung csere SOS

- ki kell deriteni mi az a nyikorgó hang bal előlről (lehet ez kiderül a futóművesnél..de muszáj mert übergáz)

és bazze nem megy az autó....első körben gyertyacsere mert ez igy nem állapot....

az hogy huz a kocsi meg akar Gumi is lehet

vagy egy katyutol a nyomtav rud kapot egy gellert !

egyik sem gaz!

Kuplung no komment de amig kiemel hasznalni kell ;)

nyikorgas miképp jön ?

kormanyzasnal is hepehupas uton ?

mert a trapézgombfej ki szokott szaradni

olyankor ad ilyen hangot

egy kis injekcio megoldja a gondot

Elküldve
Bazs fórummester, szerintem csak fogyasztás miatt ne add el a kocsit, nem fogyaszt ez olyan drámaian - ha nem hajtod.

a fogyasztás nem a legfőbb szempont

bár ha heti 500-1000km-t mész, akkor a 8 is sok már (most nekem is 8 körül eszik, így nem vészes)

amúgy meg mérlegeltem, nem feltétlenül kell nekem erős autó

nem jó, ha az autóm erősebb, mint én ;) :lol: :lol:

Elküldve
Redi mijjen nyikorgás?

ilyet mond az autó, hogy: nyikknyikknyikknyikk

Bal elől (kb a keréknél) lehet hallani, de már álló helyzetben is amikor megy a motor.

Nyitott géptetővel még nem füleltem.

És az a gáz, hogy néha hangosabb mint a kipuff.....ami azért nagyon ciki :oops: :oops: :oops: :oops:

Elküldve

nah vmikor felém jársz gyeeeeje be és megsasoljuk mi lehet :wink:

Te mit műveltél utsó éjjel?

Mert én vas reggel csak a sztorit hallottam Lmesélések alapján....

Elküldve
Te mit műveltél utsó éjjel?

Mert én vas reggel csak a sztorit hallottam Lmesélések alapján....

A tiltás jól működik, az tuti. ;)

Elküldve

A tiltás jól működik, az tuti. ;)

full filmszakadás, semmiről nem tudok

az megvan, hogy bent áll a kocsim a sátor közepén, de hogy hogy mentem be vele és hogy jöttem ki arról fingom sincs

:oops: :oops: :oops:

Elküldve

azt nem tudja vki tegnap vajon mértek e kinn?

tök kiváncsi vagyok mennyire csinálnak ilyenkor jó fotókat ;)

ESK megér ennyit sztem csak meg tudjam majd szerezni

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.