vidor Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Azt én nem kétlem hogy egy Pioneer (pl) szebben szól mint esetleg a "másik" kategóriás fejek, amikről beszélünk. Viszont nem elhanyagolható az a csomó új szolgáltatás amit nyújtani tudnak, anélkül hogy lemondanánk a kormányról való vezérlésről, vagy hogy csak a spéci kábelekre még tízezreket költenénk. Amellett nem hiszem hogy a gyári fejnél hitványabbul szólna, viszont élményben többet ad. Egyébként úgyis mindenki maga fogja eldönteni mi alapján dönt, melyik kritérium fontos neki...és ebben nincs így hiba :-) . Csak aztán osszuk meg a szerzett tapasztalatokat ;-) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Sziasztok!A napokban én is csatlakoztam azon márkatársak táborába, akiknek Somi szerelt be aux bemenetet. Nagyon jó lett. Végre nem kell CD-re kiírogatni a zenéket.Úgyhogy ilyen ügyben keressétek bátran Somit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 CD30 MP3, 9 gombos-hoz van mar esetleg megoldas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 CD30 MP3, 9 gombos-hoz van mar esetleg megoldas? Szia! Még nem tudtam foglalkozni vele, egyelőre a CD30 Aux kimenet van napirenden, de a következő mindenképp ez a modell lesz! Szeretném minél hamarabb megoldani, és jelzem ha elérhető! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 OFF: Amúgy miért is jó ez az "aux-osítás"? Hú, de jó a gyári fej, mert megmarad a kormányról buzerálás lehetősége..... (na, nem mintha egy nem gyári fejnél egy-egy track-váltáshoz a hátsó üléssorhoz kellene hátrafordulni....csak a váltótól kell a műszerfalig nyúlni, de gondolom addig elér mindenkinek a keze!? :) ) Ha pedig az Aux-on hallgatod a zenét, akkor meg a telót (vagy egyéb zenelejátszót) kell nyomkodni....és ez legalább annyira elvonhatja a figyelmet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Sokan nem szeretnék lecserélni a gyári fejegységet, mert optikailag az illik legjobban az autó belsejéhez! Most ne beszéljünk a navis fejegységekről(CD70, DVD90), mert azoknál még jobb indok van a gyári fej mellett! a nagy előnye az auxnak, hogy olyan rádióban is működik ahol még az MP3 sem lejátszható lemezről, de ha lejátszható is, sokkal praktikusabb egy eszközről indítani a zenét, mint CD lemezeket írni! Ez nem csak az én véleményem, hanem sok emberé akiknek szereltem már be valamilyen rádióba! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 (edited) OFF: Amúgy miért is jó ez az "aux-osítás"? Hú, de jó a gyári fej, mert megmarad a kormányról buzerálás lehetősége..... (na, nem mintha egy nem gyári fejnél egy-egy track-váltáshoz a hátsó üléssorhoz kellene hátrafordulni....csak a váltótól kell a műszerfalig nyúlni, de gondolom addig elér mindenkinek a keze!? :) ) Ha pedig az Aux-on hallgatod a zenét, akkor meg a telót (vagy egyéb zenelejátszót) kell nyomkodni....és ez legalább annyira elvonhatja a figyelmet. Mint korábban írtam, nekem néhány ezer forintot még megér, hogy ne kelljen lemezekre írkálni a zenéket. Emellett a gyári fejegységem+kijelzőm tud minden egyebet amire szükségem van. Egy nem gyári fejegység ennek a sokszorosába került volna. És csak emiatt hat számjegyű összegre nem ruháznék be. Valamint vannak egyéb szubjektív tényezők is: Van egy olyan fura szokásom, hogy nem szeretem mindenféle típusidegen alkatrésszel telerakni az autót. Igyekszek bele mindenből gyárit rakni és a gyári kinézetet megőrizni. Szerintem így a legszebb. És ez kimerül nálam olyan aprólékos részletekben is mint egy kuplung munkahenger légtelenítő sapkában (talán még emlékeztek... egyébként idő közben szereztem abból is gyárit) vagy akár a fejegységben. :) Módosítva Február17, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Mint korábban írtam, nekem néhány ezer forintot még megér, hogy ne kelljen lemezekre írkálni a zenéket. Emellett a gyári fejegységem+kijelzőm tud minden egyebet amire szükségem van. Egy nem gyári fejegység ennek a sokszorosába került volna. És csak emiatt hat számjegyű összegre nem ruháznék be. Valamint vannak egyéb szubjektív tényezők is: Van egy olyan fura szokásom, hogy nem szeretem mindenféle típusidegen alkatrésszel telerakni az autót. Igyekszek bele mindenből gyárit rakni és a gyári kinézetet megőrizni. Szerintem így a legszebb. És ez kimerül nálam olyan aprólékos részletekben is mint egy kuplung munkahenger légtelenítő sapkában (talán még emlékeztek... egyébként idő közben szereztem abból is gyárit) vagy akár a fejegységben. :) Egy színes navi mellett még érthető, de semmiképp sem személyesen szántam a kérdést bárkinek is...csak általánosságban kérdeztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Sziasztok, 2DIN-es fejegységek közül pld. ezt, egyszerűen csak rá kell kötni és már működik, vagy más trükkje is volna ? Tök laikus vagyok hozzá sajna. http://autohifioutlet.hu/termekek/autoradio-fejegyseg/2-din-fejegyseg/t:3078/jvc-kw-r500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 (edited) Sziasztok, 2DIN-es fejegységek közül pld. ezt, egyszerűen csak rá kell kötni és már működik, vagy más trükkje is volna ? Tök laikus vagyok hozzá sajna. http://autohifioutlet.hu/termekek/autoradio-fejegyseg/2-din-fejegyseg/t:3078/jvc-kw-r500 Szia! Párosítani nem kell, viszont egy iso-quadlock csatlakozó átalakító kell hozzá. Plusz egy adapter, ha a kormányról szeretnéd vezérelni. És egy beépítőkeret. Módosítva Február17, 2014 : brzoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Sziasztok, 2DIN-es fejegységek közül pld. ezt, egyszerűen csak rá kell kötni és már működik, vagy más trükkje is volna ? Tök laikus vagyok hozzá sajna. http://autohifioutlet.hu/termekek/autoradio-fejegyseg/2-din-fejegyseg/t:3078/jvc-kw-r500 Kell egy Opel-ISO átalakító (kb.3K), ennyi. Na, meg egy 2 DIN-es beépítőkeret (kb. 4K). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 Kell egy Opel-ISO átalakító (kb.3K), ennyi. Na, meg egy 2 DIN-es beépítőkeret (kb. 4K). Köszi, és a rajta lévő(CD30) BC és OK gombok lényege ezáltal ugrott ? Hogyan lehet megoldani, hogy ezek ne vesszenek el ? Mivel lehet belépni majd a BC menübe ? Vagy tudtok olyan fejet ajánlani, ahol e funkciók elérhetőek maradnak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 (edited) Köszi, és a rajta lévő(CD30) BC és OK gombok lényege ezáltal ugrott ? Hogyan lehet megoldani, hogy ezek ne vesszenek el ? Mivel lehet belépni majd a BC menübe ? Vagy tudtok olyan fejet ajánlani, ahol e funkciók elérhetőek maradnak ? A BC-be a kormányon lévő gombbal is be tudsz lépni, okézni is azzal lehet, csak a teszt menü lehetősége veszik el. Bár az sem: Módosítva Február18, 2014 : brzoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 A BC-be a kormányon lévő gombbal is be tudsz lépni, okézni is azzal lehet, csak a teszt menü lehetősége veszik el. Bár az sem: Köszi, ezt megnézem majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 Egy színes navi mellett még érthető, de semmiképp sem személyesen szántam a kérdést bárkinek is...csak általánosságban kérdeztem. :) Az a baj, hogy a fejegység annyira lent van, hogy például navigációnál problémás lehet, ha folyamatosan nézed. Ilyen volt még a régebbi Mondeonál is, tulajdonképpen a váltókar magasságában volt a kijelző a navis változatokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 Köszi, és a rajta lévő(CD30) BC és OK gombok lényege ezáltal ugrott ? Hogyan lehet megoldani, hogy ezek ne vesszenek el ? Mivel lehet belépni majd a BC menübe ? Vagy tudtok olyan fejet ajánlani, ahol e funkciók elérhetőek maradnak ? Ezt nézd meg: Ez kb. 280.000 forintocska.......de ez tudja ami neked kell....;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jumo Elküldve Február23, 2014 Megoszt Elküldve Február23, 2014 Opel CD30 fejegységhez honnan tudnék kapcsolási rajzot szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Opel CD30 fejegységhez honnan tudnék kapcsolási rajzot szerezni? Blaupunkt vagy Grundig? Mit keresel rajta ha nem titok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február28, 2014 Megoszt Elküldve Február28, 2014 Sziasztok! Ha mondhatom úgy egy közérdekű közleményem lenne! Megérkezett az alkatrész ami a Blaupunkt CD30 fejegységekhez kell, a vonalbemenet létesítésére! Megpróbálok mindenkinek privátban isírni aki érdeklődött, de ha valaki kimarad akkor hátha itt olvassa! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsambek Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 Sziasztok! Én is növelném azok táborát, akinek Somi AUX-osította a rádióját (esetemben egy CD 30-ast). Mindenkinek ajánlom Somit. Korrekt, megbízható, és tényleg látszik, hogy ért hozzá. Az AUX által pedig végre egyszerűen hallgathatok olyan zenét, amilyet én szeretnék, és nem kell többet a CD írogatásával foglalkoznom! :) zsambek` Link to comment Megosztás: More sharing options...
C_hris Elküldve Március12, 2014 Megoszt Elküldve Március12, 2014 Sziasztok, Opel Astra H-ban lévő CD30 MP3 lejátszó miért nem akarja lejátszani az mp3 CD-ket? CD Errort ír ki, miután beraktam a lemezt. Eddig két CDt írtam meg legalacsonyabb sebességgel, jó minőségű lemezre, de az eredmény mindig ugyanaz. Van valami trükk hozzá hogy működjön? Vagy szerelőhöz kellene vinni? Üdv.: Chris Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Március12, 2014 Megoszt Elküldve Március12, 2014 Sziasztok, Opel Astra H-ban lévő CD30 MP3 lejátszó miért nem akarja lejátszani az mp3 CD-ket? CD Errort ír ki, miután beraktam a lemezt. Eddig két CDt írtam meg legalacsonyabb sebességgel, jó minőségű lemezre, de az eredmény mindig ugyanaz. Van valami trükk hozzá hogy működjön? Vagy szerelőhöz kellene vinni? Üdv.: Chris Vagy csak mappák legyenek rajta (benne a zeneszámokkal) vagy csak zeneszámok. Töltsd le a rádió kezelésijét, abban még van pár szó az írás módjáról. Én korábban Nero-val írtam, alap beállításokkal, legtöbbször Verbatim újraírhatóra és mindig zokszó nélkül vitte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
C_hris Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Vagy csak mappák legyenek rajta (benne a zeneszámokkal) vagy csak zeneszámok. Töltsd le a rádió kezelésijét, abban még van pár szó az írás módjáról. Én korábban Nero-val írtam, alap beállításokkal, legtöbbször Verbatim újraírhatóra és mindig zokszó nélkül vitte. Csak file-ok vannak rajta mappák nélkül. CD-R Verbatim 80 perces lemezre írtam Nero-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
EnterEmber Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Csak file-ok vannak rajta mappák nélkül. CD-R Verbatim 80 perces lemezre írtam Nero-val. Az is lehet, hogy nem MP3-as, vagy nem jó az olvasója. Írj egy audio lemezt és próbáld meg azt lejátszani, abból tutira kiderül, hogy jó e az olvasója. Nekem pl. nincs ráírva, hogy MP3 mégis viszi és nincs semmi különösebb szabály írásra, amit eddig írtam mindent vitt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Vagy csak mappák legyenek rajta (benne a zeneszámokkal) vagy csak zeneszámok. Töltsd le a rádió kezelésijét, abban még van pár szó az írás módjáról. Én korábban Nero-val írtam, alap beállításokkal, legtöbbször Verbatim újraírhatóra és mindig zokszó nélkül vitte. Ha normálisan működik, akkor nem számít, hogy mappákban van, vagy csak a fájlok vannak a főkönyvtárban. Ha jól emlékszem, arra ad szabályt a leírás(esetleg erre gondoltál), hogy mennyi mappa lehet mélységekre nézve. Igen....azt írja, a jobb elérési idő miatt legfeljebb 20 albumot írjunk, albumonként 127 műsorrész lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts