Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ilyenkor mi a teendő vele? Van valami kis lyuk mint a CD-ROMokon van a számítógépekben amibe ha belenyúlok vékony dróttal kiköpi a lemezt? <_< :lol: :lol:

Ha a drót másik végét meg bedugod a konnektorba, biztos kidobja a lemezt... :lol: :lol: :lol:

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ha a drót másik végét meg bedugod a konnektorba, biztos kidobja a lemezt... :lol: :lol: :lol:

Én csak letesztelt eljárásokat vagyok hajlandó alkalmazni, szóval ha megcsinálod a tiéden és beválik akkor kipróbálom. :lol: <_<

Elküldve
Megoldottam, kihúztam a biztosítékját, meg visszadugtam mostmá észheztért. :lol:

Lehet, hogy Microsoft ez is? :lol: <_< :lol:

Elküldve
Megterhelő volt számodra kihúzni és visszarakni egy biztosítékot ? <_< :lol: :lol:

a megterhelő az volt számára, hogy rájöjjön errre :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve
Most, hogy elkészült mindenkinek a muzsikája... ül mindenki az autóban, és tolja a zenét... :lol:

Ja, meg van olyan is, aki szétszedte és vár.............. (k..ra unom az autóeladást... <_< )

Elküldve
Most, hogy elkészült mindenkinek a muzsikája... ül mindenki az autóban, és tolja a zenét... :lol:

Olyan szerintem nincs hogy elkészült :lol: <_< :lol:

Elküldve
Olyan szerintem nincs hogy elkészült :lol: :lol: :lol:

Dehooogynem.. van akinek igen.. :lol:

Nekem pl még az egyik oldalon a gyári van, a másikon a SAL :DD k..vára nincs időm, kedvem szenvedni a másik oldalon a kiemelő gyűrűvel :lol: majd ha lesz időm.. :lol:

Addi nekem jó ez így.. maximálisan loooooow gyerek (vok) <_<

Elküldve
Igy is lehet zenét hallgatni. :lol:

Biztos kényelmes lehet ha behúzza az ajtót, jól el lehet férni.....

De lehet, hogy ezt menetközben is csak nyitott ajtóval lehet hallgatni..... :D :lol:

Elküldve
Biztos kényelmes lehet ha behúzza az ajtót, jól el lehet férni.....

De lehet, hogy ezt menetközben is csak nyitott ajtóval lehet hallgatni..... :D :lol:

Igy is el lehet kúrni egy ajtókárpitot :lol:

Elküldve
Amikor megvettem az Audio System szettet, akkor a jobboldali torzitott mint állat alacsony hangerön, akkor visszavittem a Surányihoz, és elküldték garanciális javitásra, azóta náluk, van már több mint két hónapja. Hogy kapnák be a f.... :lol:

Most a jobb oldalon a gyári hangszoró van.

Ma lett kész a hangszóró. :lol:

Holnap megyek érte, biztos jól meg csinálták mert 4 hónapot volt ott. :D

Elküldve
Ma lett kész a hangszóró. :lol:

Holnap megyek érte, biztos jól meg csinálták mert 4 hónapot volt ott. :D

LOOOL.. ez "gyors" javítás volt :lol:

De reméljük tényleg faja lett..

Elküldve
LOOOL.. ez "gyors" javítás volt :D

De reméljük tényleg faja lett..

Most jön a vicces része, bementem a Surányihoz, és nem találta meg a csaj, mondván a kolegája szabin van.

Hivta telefonon, nem veszi fel, erre azt mondja, hogy ha meg lesz, kiküldik futár szolgálattal, de felhiv ha elvitte a futár.

Biztos elveszett a számom. ;)

Kész ez a Surányi banda, de nagyon. :lol:

:lol: :D

Elküldve
Most jön a vicces része, bementem a Surányihoz, és nem találta meg a csaj, mondván a kolegája szabin van.

Hivta telefonon, nem veszi fel, erre azt mondja, hogy ha meg lesz, kiküldik futár szolgálattal, de felhiv ha elvitte a futár.

Biztos elveszett a számom. :D

Kész ez a Surányi banda, de nagyon. :lol:

:lol: :D

tudod ki menne hozzajuk

föleg ezek utan

én 2x voltam összvissz naluk

valamikor régen .. meg pár hete ..

hat az a bolt szerü sz@r ami ott van

mondom a honlapjukon van egy erölködö .. szeretném megnezni

és ha lehet meg is hallgatnam ... igen ha megrendelem ... foglaloval ... anyád...

lo###### készlet nincs és még parasztok is ...

Elküldve
tudod ki menne hozzajuk

föleg ezek utan

én 2x voltam összvissz naluk

valamikor régen .. meg pár hete ..

hat az a bolt szerü sz@r ami ott van

mondom a honlapjukon van egy erölködö .. szeretném megnezni

és ha lehet meg is hallgatnam ... igen ha megrendelem ... foglaloval ... anyád...

lo###### készlet nincs és még parasztok is ...

Sajos ez van, én 3x voltam náluk, amikor megvettem a szart, aztán visszavittem a szart, meg most, hogy kész lett, de még azóta se nincsen. Többet be nem teszem a lábam oda, az tuti.

Aki csak 30é vesz hanghszórót azzal nem nagyon foglalkoznak ezek szerint. (ez volnék én)

Már csak röhögök az egészen. Kínomban.

Elküldve
Sajos ez van, én 3x voltam náluk, amikor megvettem a szart, aztán visszavittem a szart, meg most, hogy kész lett, de még azóta se nincsen. Többet be nem teszem a lábam oda, az tuti.

Aki csak 30é vesz hanghszórót azzal nem nagyon foglalkoznak ezek szerint. (ez volnék én)

Már csak röhögök az egészen. Kínomban.

Mondtam hogy ne hagyd magad...Az elején engem is beprobáltak,de hamar elküldtem őket....Mostmár semmi gond nincs :lol:

Elég kevés hely van,ahol ki lehet erősítőt probálni :D

És mélyláda is elég kevés helyen van...Sajnos ez még mindig magyarország :lol:

Elküldve
Mondtam hogy ne hagyd magad...Az elején engem is beprobáltak,de hamar elküldtem őket....Mostmár semmi gond nincs <_<

Megjött a cucc, be is raktam és jó is lett.

Ügyesek voltak. :)

Jó munkához idö kell :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.