Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát nem is tudom, olyan erőssen koppan, az egész kaszni átveszi a dübögést!

csak ennyi lenne a probléma, hogy beleérne a kipufogó?

Holnap megnézem!

kicserélted a rugókat telókat, szilent is dörömböl, de akkor annak üresen is kellene, ha nem is annyira de kellene

azzal nem vesztesz semmit, ha megnézed. <_<

Elküldve
kicserélted a rugókat telókat, szilent is dörömböl, de akkor annak üresen is kellene, ha nem is annyira de kellene

azzal nem vesztesz semmit, ha megnézed. <_<

Megpróbálom hátha!

De megemeltem a múltkor, s kicsit lötyög oldalirányban a híd! nem tudom annak szabad-e mozognia?

Elküldve
Megpróbálom hátha!

De megemeltem a múltkor, s kicsit lötyög oldalirányban a híd! nem tudom annak szabad-e mozognia?

attól függ mi az a kicsi

vmennyit kell neki, mivel a szilent az gumiból van, középen egy fémcső, szélén meg egy műanyag cső között, de nem sokat.

emeld fel akkor autoliftn, vagy emeld meg otthon vhogy, hogy a hártulja teljesen levegőben legyen, és feszgesd meg a szilenteknél, ha könnyedén mozog, akkor illik kicserélni a szilenteket.

Elküldve
attól függ mi az a kicsi

vmennyit kell neki, mivel a szilent az gumiból van, középen egy fémcső, szélén meg egy műanyag cső között, de nem sokat.

emeld fel akkor autoliftn, vagy emeld meg otthon vhogy, hogy a hártulja teljesen levegőben legyen, és feszgesd meg a szilenteknél, ha könnyedén mozog, akkor illik kicserélni a szilenteket.

Holnapra meglesznek a szilentek, s elviszem a hawerhoz, kicseréljük! biztos ami biztos!

De ha akkor is csinálni fogja, akkor nem tudom....... :lol:

Nah majd látjuk! <_<

Köszi, hogy ilyen segítőkészek vagytok!!!! :lol:

Elküldve

A csomagtérajtón található gumikat tekerd kicsit kintebb és nézd meg nem-e az ajtó kopog.

Tomi023 B veki caravanján az kopogott,baromi nehezen találtuk meg a hang forrását,mire rájöttünk.

Elküldve
A csomagtérajtón található gumikat tekerd kicsit kintebb és nézd meg nem-e az ajtó kopog.

Tomi023 B veki caravanján az kopogott,baromi nehezen találtuk meg a hang forrását,mire rájöttünk.

Azok alá már tettem gumigyűrűt.

De csak kopog! és az elvileg üresen is kopogna. vagy nem? <_<

Nem tudom, de megnézem azt is, hátha az a hang forása! Köszike :lol:

Elküldve
Azok alá már tettem gumigyűrűt.

De csak kopog! és az elvileg üresen is kopogna. vagy nem? <_<

Nem tudom, de megnézem azt is, hátha az a hang forása! Köszike :lol:

kipufogót nem nézted??

a híd közelében kocogásnyomok esetleg?

hátsó ajtók nem lógnak???

Elküldve
kipufogót nem nézted??

a híd közelében kocogásnyomok esetleg?

hátsó ajtók nem lógnak???

Az ajtók nem lógnak, tök stabilok.

A híd közelében semmi ütődésnyom.

A kipufogón azt a felfogató lemezt kicsit áthajtogattam, mert úgy vettem észre hogy kicsit odakoccan a csomagtartó alatt a bal oldalon ( ha hátulról nézzük) nah ott láttam kicsim ütődésnyomot 1 helyen! mostmár kicsit igazítva rajta nem tud odaérni sehova.

Remélem meglesz a hiba oka! Azért ha megvannak a gumi szilentek, már csak kicserélem, az is legyen új!!

De ha csak a kipufogó kocogott valamihez, komolyan mondom megmarom magam <_<

Nem baj, legalább újjul a verda :lol:

KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET!!!!

Elküldve

Ma kicserélgettük a szilenteket a hátsó hídba!

És lássatok csodát :lol: EZ VOLT A PROBLÉMA!!!

Potyára kiadtam 25.000-et ( 2 rugó + 2 lengéscsillapító) <_< Nem baj, újjult kicsit a gép!

DE LEGALÁBB MOSTMÁR SZUPER A VERDA!!! :lol:

Elküldve

Potyára kiadtam 25.000-et ( 2 rugó + 2 lengéscsillapító) <_< Nem baj, újjult kicsit a gép!

grat :lol:

Elküldve

Sose bánd, az sem volt kidobott pénz! :lol:

Elküldve

Kiderült, hogy a bal első rugóból hiányzik egy menet ---> ez kinyírta a lengéscsillapítót ---> az meg a gumit (felemeltük, és megpörgettük a kereket - ÜT MINT AZ ÁLLAT) :D

Úgyhogy most csere ezerrel, csak hogy ne legyen túl nyugis az életem :D

Ja és mellesleg a barom állatok csereként benzines rugóit tették bele - a dieselbe - ;) - elmebetegek!!!!!

Úgyhogy most jön a komplekt első futómű felújítás (2rugó, 2 lengéscsillapító, 2 talpas, 2 korm.összekötö gömbfej, 2 gumi És a hawer-szerelő azt mondja hamarosan beérik a cserére a bal első kerékcsapágy is) a hátsó után :lol:

Srácok ÚJ LESZ A TELJES FUTÓMŰ - remélem az kibír megint pár ezret ;) ennyi pénzért :lol:

Elküldve
Kiderült, hogy a bal első rugóból hiányzik egy menet ---> ez kinyírta a lengéscsillapítót ---> az meg a gumit (felemeltük, és megpörgettük a kereket - ÜT MINT AZ ÁLLAT) :D

Úgyhogy most csere ezerrel, csak hogy ne legyen túl nyugis az életem :D

Ja és mellesleg a barom állatok csereként benzines rugóit tették bele - a dieselbe - ;) - elmebetegek!!!!!

Úgyhogy most jön a komplekt első futómű felújítás (2rugó, 2 lengéscsillapító, 2 talpas, 2 korm.összekötö gömbfej, 2 gumi És a hawer-szerelő azt mondja hamarosan beérik a cserére a bal első kerékcsapágy is) a hátsó után :lol:

Srácok ÚJ LESZ A TELJES FUTÓMŰ - remélem az kibír megint pár ezret ;) ennyi pénzért :lol:

akkor már szilenteket se hagyjátok ki :D

Elküldve
Kiderült, hogy a bal első rugóból hiányzik egy menet ---> ez kinyírta a lengéscsillapítót ---> az meg a gumit (felemeltük, és megpörgettük a kereket - ÜT MINT AZ ÁLLAT) :lol:

A rugóból 1 menet hiánya semmilyen összefüggést nem ad a többi hibára :D azok függetlenek tőle. :lol:

Elküldve
A rugóból 1 menet hiánya semmilyen összefüggést nem ad a többi hibára :D azok függetlenek tőle. :lol:

Nem csak az az egy menet a baj, hanem, hogy alapból a gyengébbik rugó volt belerakva ... , szerintem az is bontós volt :lol:

Elküldve

Szokásos hülye kérdések.

Lengéscsillapító előre. :lol: Gázos vagy olajos közül nem tudom milyen legyen.

Sachs, Kayaba és Bilstein közül szeretnék választani, bár tudom a citromsárga koni tökjó, de nem kell Talán ezek a márkák a legnormálisabbak. :lol:

A lényeg egy korrekt minőség nem magas árért cserébe, esetleg boltokat is mondhattok, ahol jó árban vannak ezek. :D

Elküldve
Szerintem feltétlenül gázost vegyél :lol:

Miért csak előre amúgy ?

Mert a hátsókkal nincs nagy gond. Az elsők viszont viseltesek, az egyik kotyog egy picit a másik meg szuszog. Vagy akkor már legyen mind a 4 csere?

Ahogy nézem pl Sachs gázosak elég drágák. De inkább gázosra gondoltam mint olajosra. Mondjuk még csak unixon néztem. De valaki vett jó áron Bilsteint valamikor, az is megfelelne.

Elküldve
Mert a hátsókkal nincs nagy gond. Az elsők viszont viseltesek, az egyik kotyog egy picit a másik meg szuszog. Vagy akkor már legyen mind a 4 csere?

Ahogy nézem pl Sachs gázosak elég drágák. De inkább gázosra gondoltam mint olajosra. Mondjuk még csak unixon néztem. De valaki vett jó áron Bilsteint valamikor, az is megfelelne.

Ne feledd a történetem. Bár a múltkor néztem, hogy a caravan hátsó lengéscsillapítói teljesen mások, mint az 5ajtósé, szóval Fpepének sejtem már, hogy miért nem volt gondja velük.

Elküldve
Ne feledd a történetem. Bár a múltkor néztem, hogy a caravan hátsó lengéscsillapítói teljesen mások, mint az 5ajtósé, szóval Fpepének sejtem már, hogy miért nem volt gondja velük.

Épp ezért van ott a bilstein meg a kayaba mint alternatíva. :lol:

Elküldve
Mert a hátsókkal nincs nagy gond. Az elsők viszont viseltesek, az egyik kotyog egy picit a másik meg szuszog.

nekem szuszog mind a kettő, meg szuszogott is 3 évvel ezelőtt is.

és a zsír új is szuszog.

Elküldve
nekem szuszog mind a kettő, meg szuszogott is 3 évvel ezelőtt is.

és a zsír új is szuszog.

Nem a szuszogás miatt cserések. Tényleg nincsenek túl jó állapotban. 15 évesek már.

Elküldve
Nem a szuszogás miatt cserések. Tényleg nincsenek túl jó állapotban. 15 évesek már.

mielőtt kidobod kérdezd meg Gabit kell e neki :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.