zotya975 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Ezeket a fényszóró magasságállító motorokat tudom használni valahogyan az astrában? :D kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 Vagy a vége nem stimmel? :) Egyáltalán a "sima" lámpákba megvan a helye? Mintha úgy emlékeznék rá... Mintha valaki azt mondta volna, hogy a gyáriakat nem lehet átszerelni, de az utángyártottakban simán mehet a kézitekerők helyére a motor. De lehet rosszul emlékszem... B)
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Mintha valaki azt mondta volna, hogy a gyáriakat nem lehet átszerelni, de az utángyártottakban simán mehet a kézitekerők helyére a motor. De lehet rosszul emlékszem... B) Az baj, az enyém még gyári... :D
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Az baj, az enyém még gyári... B) Azért nézd meg, meddíg tart. Ámbár a széttört gyári lámpám próbáltam szétszedni, de nem jött ki a tekerő része...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Azért nézd meg, meddíg tart. Ámbár a széttört gyári lámpám próbáltam szétszedni, de nem jött ki a tekerő része... Ok, azt még megnézem azért, hátha.... :D De a vége ilyen kellene legyen? Vagy ezeken mindegyik ilyen? :) Mert ha a vége nem passzol, hiába is kínlódok... B)
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Ok, azt még megnézem azért, hátha.... :D De a vége ilyen kellene legyen? Vagy ezeken mindegyik ilyen? :) Mert ha a vége nem passzol, hiába is kínlódok... B) Hát végére nem emlékszem, mert a reklám után elaludtam.... :(
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Hát végére nem emlékszem, mert a reklám után elaludtam.... :D :) Ez miben volt valaha? B) GM-es... kép 1 kép 2 kép 3 kép 4
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Az baj, az enyém még gyári... :( Baj... :) Úgy emlékszem, hogy ha a gyári tekerőnek a nyakánál levágod a burkolatot, akkor oda fel lehet heftölni, de lehet hogy ez csak valamelyik utángyárinál volt. :) Ez miben volt valaha? :D GM-es... kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 Tök olyan patentok vannak rajta, mint amik nekem a csomagtartóban fönt, a tetőkárpit hátulját tartó műanyagot tartják B)
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Ezeket a fényszóró magasságállító motorokat tudom használni valahogyan az astrában? B) kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 Vagy a vége nem stimmel? :D Egyáltalán a "sima" lámpákba megvan a helye? Mintha úgy emlékeznék rá... Én is ilyesmin gondolkozom. (többekközt) A vectrabol kene kipakolni a fényszóró állító motort...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Én is ilyesmin gondolkozom. (többekközt) A vectrabol kene kipakolni a fényszóró állító motort... Neked az egyik fényszóró tekerő-része már elég jól elő van készítve a levágáshoz B)
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Neked az egyik fényszóró tekerő-része már elég jól elő van készítve a levágáshoz B) Az tény!
ypos Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Ezért nem vennék sose classicot és örülök is neki, hogy nem Classicom van. :D Nem érdekel, hogy rohad. :) Na igen. Pontosan ezért vettem Classicot, annak ellenére, hogy fapad B) Előtte egy 92-es gyártmányú, a kor szintjén fullextrás 5 ajtós 8 szelepes 1.4i-m volt. Használtan vettem, és sokat használtam. Hiába költöttem egy vagyont a karbantartására, előjöttek a titkolt hibák és a rozsda. Utóbbi annyira megette a karosszériát, hogy 5 év használat után a műszaki vizsga előtt eladtam, mert nem lett volna értelme költeni rá. Hogy néz ki egy olyan torx kulcs? Hol lehet beszerezni?
astrásgyerek Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Na igen. Pontosan ezért vettem Classicot, annak ellenére, hogy fapad :( Előtte egy 92-es gyártmányú, a kor szintjén fullextrás 5 ajtós 8 szelepes 1.4i-m volt. Használtan vettem, és sokat használtam. Hiába költöttem egy vagyont a karbantartására, előjöttek a titkolt hibák és a rozsda. Utóbbi annyira megette a karosszériát, hogy 5 év használat után a műszaki vizsga előtt eladtam, mert nem lett volna értelme költeni rá. Hogy néz ki egy olyan torx kulcs? Hol lehet beszerezni? Igen, akinek van pénze Classicra... :D Nekem csak '95-ösre tellett, de a célnak ez is megfelel. :) Így! Tesco? B) Vagy van ilyen is! 815 Ft, nem egy egetverő összeg! :) Itt találtam.
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Igen, akinek van pénze Classicra... :( Nekem csak '95-ösre tellett, de a célnak ez is megfelel. :) Így! Tesco? B) Vagy van ilyen is! 815 Ft, nem egy egetverő összeg! :) Itt találtam. Lehet arra is költeni annyit mint egy régebbire :D 94'-es a drága, de amíg nem zúztam meg, addig egy rozsdafolt nem volt rajta, :)
spicceshorgasz Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Szeretnék csak kulccsal működő központi zárat szerelni az autómba ( 1998., Astra F, 1,4, 8v, 5 ajtós). A csomagtér ajtóba nem szeretnék, a szett egyébként is csak 4 db mozgatót tartalmaz. Az ára meglepően alacsony ~3.500 Ft körül van kompletten, két nagyobb országos autóalkatrész kereskedésben is ezt tartják. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Szeretnék csak kulccsal működő központi zárat szerelni az autómba ( 1998., Astra F, 1,4, 8v, 5 ajtós). A csomagtér ajtóba nem szeretnék, a szett egyébként is csak 4 db mozgatót tartalmaz. Az ára meglepően alacsony ~3.500 Ft körül van kompletten, két nagyobb országos autóalkatrész kereskedésben is ezt tartják. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Amikor utoljára néztem még 5 körül volt az "általános" szett. Nekem is olyan motorok vannak benne. Valamivel hangosabb mint a gyári, de használható, szerelhető, lófac pénzért lehet hozzá kapni plusz motort a kiegészítőivel. Nekem nincs vele gondom. Ilyen szettel vettem az autót, nemtudom mikor lett beletéve, én 2 kivételével már az összeset kicseréltem, de 3 év alatt még nem volt gond velük. Reteszelést nem tudja, de egyébként használható.
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Szeretnék csak kulccsal működő központi zárat szerelni az autómba ( 1998., Astra F, 1,4, 8v, 5 ajtós). A csomagtér ajtóba nem szeretnék, a szett egyébként is csak 4 db mozgatót tartalmaz. Az ára meglepően alacsony ~3.500 Ft körül van kompletten, két nagyobb országos autóalkatrész kereskedésben is ezt tartják. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Ilyen van nekem is benne (az előző tulajról maradt rám :) ) Jól működik, legutóbb a lengőbizti tréfált meg, úgy el volt dugva a biztitábla mögé, hogy elsőre meg sem találtam! Az én javaslatom, hogy vegyél még egy motort hozzá, és egyúttal már kösd be a csomiajtóhoz is! Az is hasznos, ha nem kell mindíg kulcsozgatni! Viszont ilyet szerezz be a hátsó ajtókhoz! :D Enélkül a kábelek nem bírják sokáig... B)
spicceshorgasz Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Köszi! A másik: az ajtókárpit levételénél, ha kicsavartam a csavarokat, akkor csak ki kell pattintgatni a bolhákból?
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Köszi! A másik: az ajtókárpit levételénél, ha kicsavartam a csavarokat, akkor csak ki kell pattintgatni a bolhákból? Igen! De csak óvatosan, mert öregednek hamar, és pattannak el! B) Ezen a képen is látszik! (a piros pöcök beletörve) :D Én úgy szoktam leszedni, hogy egy széles csavarhúzóval alányúlok a patentnak, és kissé rásegítek, úgy tuti nem pattan el, a kárpit meg enged ennyi mozgást simán! Az első ajtó után már fogod tudni mire gondolok! :( Sok sikert a munkához! :)
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Köszi! A másik: az ajtókárpit levételénél, ha kicsavartam a csavarokat, akkor csak ki kell pattintgatni a bolhákból? http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry490129
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry490129 Igen, ezt elfelejtettem, egy fontos momentum a tekerő leszerelése! Hogy én ezzel elsőre mennyit szívtam.... B) :D
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Igen, ezt elfelejtettem, egy fontos momentum a tekerő leszerelése! Hogy én ezzel elsőre mennyit szívtam.... B) :D Elsőre én is. Aztán másodszorra kilőttem a rugót, utána csináltam hozzá szerszámot, és azóta egyszerűbb :( :)
Tiu Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Elsőre én is. Aztán másodszorra kilőttem a rugót, utána csináltam hozzá szerszámot, és azóta egyszerűbb :) B) Egy drótot meghajlítottál kampósra? :( :D
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Egy drótot meghajlítottál kampósra? :) :D Azt se tudtam, hogy meg kell, cibáltam a tekerőt, azt hittem úgy jön le! :) :( Aztán beléptem a netre, lássam, hátha van valami, google - beír - kidobja - opelfórum, nah azóta vagyok tag B) :) :)
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Egy drótot meghajlítottál kampósra? :D :) Ha nincs más, akkor jó az is, de ezzel lényegesen egyszerűbb. B) Azt se tudtam, hogy meg kell, cibáltam a tekerőt, azt hittem úgy jön le! :( :) Aztán beléptem a netre, lássam, hátha van valami, google - beír - kidobja - opelfórum, nah azóta vagyok tag :D :) :) Engem is csak egy nyomorék vákumcső vezetett idáig :D :D
spicceshorgasz Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Ha már így belelendültem a kérdezgetésbe akkor szerintetek érdemes nyárra levenni a kipufogó leömlő és a légszűrőház közötti csövet?
Recommended Posts