zotya975 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Jesz, emlékeim szerint korábban is mindig volt :wacko: Van kajálási lehetőség (ha jól érettem, akkor rántott és sültcsirke) lesz gyros. Illetve üditők és természetesen röviditalok :wacko: Sör? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Sör? :D Azt is lehet inni kis kortyokban nem ? :wacko: Csapolt sör van ha jól tudom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Dolgozok rajta, hogy legalább szombatra eljussunk, de nem tudom fog e sikerülni. Pedig jó lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Dolgozok rajta, hogy legalább szombatra eljussunk, de nem tudom fog e sikerülni. Pedig jó lenne :D Fúrod a metrót balcsira ? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Azt is lehet inni kis kortyokban nem ? :wacko: Csapolt sör van ha jól tudom :D Nem úgy értettem, hanem valakinek nagyon rövid ideig tart. Nem tom ki az. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Azt hittem azért összefutunk :D Én is, de nem gondoltam, hogy az elnökúr csak később lesz lent, amikor én már készülök vissza.... :wacko: Nodeszeptemberben... remélem.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Nem úgy értettem, hanem valakinek nagyon rövid ideig tart. Nem tom ki az. :D http://vimeo.com/6561644 03:27 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 mi már voltunk a tali előtt.... egy gyors kép és el is zavartak minket, hogy ne oda álljunk.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 mi már voltunk a tali előtt.... egy gyors kép és el is zavartak minket, hogy ne oda álljunk.. Sokszépótó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 mi már voltunk a tali előtt.... egy gyors kép és el is zavartak minket, hogy ne oda álljunk.. Ügyesek vagytok :wacko: Ha holnap ugynezt letoljátok amikor ott vagyok, akkor kisorsolok köztetek egy *ingyenes* belépőt jó ? :D *.*: állom én a költségét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ügyesek vagytok :wacko: Ha holnap ugynezt letoljátok amikor ott vagyok, akkor kisorsolok köztetek egy *ingyenes* belépőt jó ? :D *.*: állom én a költségét durva, ezt mondjuk kadettosok között csak óvatosan említsd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem... Sajna az időjárás nem fogadott a kegyeibe úgyhogy én is kénytelen voltam eljönni miután már 2 centi víz állt a sátramban belül(!) is... pedig nem így terveztem :wacko: Jól emlékszem,hogy a kempingben nincsen BÜFÉ? :D Van (büfékocsi a sátorban), de magyaros kaját ne keressetek. :D :D Ellenben a baklava iszonyat édes... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Sajna az időjárás nem fogadott a kegyeibe úgyhogy én is kénytelen voltam eljönni miután már 2 centi víz állt a sátramban belül(!) is... pedig nem így terveztem :wacko: Izé, asszem nem olvastad el az összes hozzászólásomat ez ügyben :wacko: :D Ez élcelődés volt... Mivel holnap repülök vissza Afrikába, nem tudtam maradni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Zotya hűtőjét kicseréltétek már? :D szerk. Na vazze, ahogy olvasom nem csak azt kell ott cserélni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 durva, ezt mondjuk kadettosok között csak óvatosan említsd... A dolog lényege nem ez volt... :wacko: Voltak akik lejöttek "az Opel találkozóra" és voltak akik lejöttek Zamárdiba nyaralni a haverjaikkal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Én most értem haza... Király volt idén is!!!! Sajnos a ma este nekem már kimarad... :D Süt lent a nap, jó idő van! Aki teheti üljön kocsiba... most kezdődik majd a szlalom verseny amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Egy-két friss életkép: Ha ezért ki akarna herélni, akkor töröljétek plízzz: :D Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Elég jól esett a találkozó(n). :wacko: De, azért megyünk még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Elég jól esett a találkozó(n). :wacko: De, azért megyünk még. :wacko: Már most bánom, hogy hazajöttem. :D Hagytam volna a csába a csalási nyaralást. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Egy-két friss életkép: Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :D Már most bánom, hogy hazajöttem. :wacko: Hagytam volna a csába a családi nyaralást. ;) Az valahogy nem :D a fotóért meg legfeljebb vagy arrébb kelsz fel következő bliccen vagy a sátrat gyújtja rád :wacko: :wacko: Szokott az úgy lenni ;) szivesen mentem volna én is de annyira azért nem vagyok "elhízva", hogy 2x menjek le 1 évben egymás után :P így maradt a családos téma.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Az valahogy nem :D a fotóért meg legfeljebb vagy arrébb kelsz fel következő bliccen vagy a sátrat gyújtja rád :wacko: :wacko: Szokott az úgy lenni :P szivesen mentem volna én is de annyira azért nem vagyok "elhízva", hogy 2x menjek le 1 évben egymás után :D így maradt a családos téma.. :wacko: Milyen sátor? Kocsiban laktam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Csináljon egy Moderátor egy topicot a fényképeknek-videóknak!! Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem :wacko: :D Neeem, nem ez az ok... Sajna nekem menni kell vissza Afrikába... (Hja a legtávolabbról jött kupát nem érdemlem meg, majd, csak, ha sikerül hazahoznom a Rekordot :D :wacko: ) Amúgy jó a társaság, jókat sztorizgattunk :wacko: Ha kint bicsajoztál, be ménemgyütté?? - amúgy nem meglepő, hézköznap, az idő sem épp nyári (volt, mert most úgy tűnik pöstön, hogy javul erősen) Káááááááár. Voltunk lenn szombaton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Csináljon egy Moderátor egy topicot a fényképeknek-videóknak!! Köszi! :D Na akkor ide jöhetnek a képek, és videóóóóóóóók!!!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Idén is jól éreztem magam, köszönet mindenért a szervezőknek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts