zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 LHPR :wacko: Ez nem tudom mit jelent. :wacko: Ismerem a MHT-t meg HF-et, de ezt nem. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 itt vagyok,csak sűrű a program mostanság,köszi a segítséget!! Látod Pista megtaláltam ! :D Annyi volt a gond, hogy a másik topicból hamarabb töröltem a hozzászólást mint ahogy gondolkoztam :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 És azt még el sem mondtad, mennyit autóztunk lyukas hűtővel mire mindent beszereztünk a reggelihez. :D Gyors kérdés a Lidliben a pénztárostól: -A tescóban nem adnak el izesített óvszert 18-éven alulinak, és itt? -Izé, persze adunk..... :D A 7-kor nyitó boltba bemasírozás 6.40-kor két csaj után, aszongya a nyitó srác: -Még nem vagyunk nyitva! -De hát ők is bemehettek! -Igen, mert ők itt dolgoznak! :D Az egy nagyon nehéz reggel volt. :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Az egy nagyon nehéz reggel volt. :D :wacko: :wacko: alá tudom támasztani :D AZ volt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 szeeeebúúúúúúúúúsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neo_Komlo Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Köszönöm mégegyszer a lehetőséget, hogy hozhattunk egy kis karaoke-t a találkozóra. Akik ott voltak a sátorban csütörtök este, azt hiszem, élvezték :D Legközelebb még több Kárpátiát és Tankcsapdát kell hoznom, a kislány felejthetetlen volt, aki a tankcsapda számokat énekelte, ha gondoljátok, feltöltök 1-2 hangfelvételt az estéből. Elnézést kérek, hogy hirtelen léptünk le, de egyre kevesebben karaoke-ztak, és messze volt a haza (Pécs). Kellett volna vinni sátrat is, akkor reggelig bulizhattunk volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Sziasztok! Köszönöm mégegyszer a lehetőséget, hogy hozhattunk egy kis karaoke-t a találkozóra. Akik ott voltak a sátorban csütörtök este, azt hiszem, élvezték :D Legközelebb még több Kárpátiát és Tankcsapdát kell hoznom, a kislány felejthetetlen volt, aki a tankcsapda számokat énekelte, ha gondoljátok, feltöltök 1-2 hangfelvételt az estéből. Elnézést kérek, hogy hirtelen léptünk le, de egyre kevesebben karaoke-ztak, és messze volt a haza (Pécs). Kellett volna vinni sátrat is, akkor reggelig bulizhattunk volna... Köszönjük, hogy jöttetek, nagyon jó kis bulit csaptatok!!!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 No akkor a szombat esti visítás :D Katt a képre és szedje aki akarja! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 No akkor a szombat esti visítás :D Katt a képre és szedje aki akarja! :wacko: Thx..! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 http://lazypirates.n-media.hu/images/blitz2010.png No akkor a szombat esti visítás :D Katt a képre és szedje aki akarja! :wacko: Szia!Szombat este volt egy keményebb,más stílusú szám,na annak a címét ha megtudnád adni.........nagyon bejött(többször is ment.....)..köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Szia!Szombat este volt egy keményebb,más stílusú szám,na annak a címét ha megtudnád adni.........nagyon bejött(többször is ment.....)..köszi!! huha , halgasd mega mixet sztem benne van,,, mond meg hány percnél halottad... és mondom mi az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 huha , halgasd mega mixet sztem benne van,,, mond meg hány percnél halottad... és mondom mi az :D Ha dúdolom felismered? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Ha dúdolom felismered? :D Pont olyan hülye maradtál, mint voltál... :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 na most itt ülök és halgatok. izééé fejhalgatóval ülök ,,és úgy halgatok ! :wacko: JÓ! ez szombaton volt ? ejjj.. zúzós volt a szombat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Pont olyan hülye maradtál, mint voltál... :wacko: :wacko: :D :D Neszójjábe, én csak fölényesen néztem a poharas szlalomversenyt, nem nagy szám, bezzeg amikor úgy kell venni a körforgókat, hogy közben valaki bort tölt egy 10Literes demizsonból a fogmosópoharamba. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 na most itt ülök és halgatok. izééé fejhalgatóval ülök ,,és úgy halgatok ! :wacko: JÓ! ez szombaton volt ? ejjj.. zúzós volt a szombat :wacko: Na, és mit hallgatsz? Amit Xray linkelt, vagy sajátot? :D :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Ez nem tudom mit jelent. :wacko: Ismerem a MHT-t meg HF-et, de ezt nem. :D :wacko: Ez az ICAO kódja a péri reptérnek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Ha dúdolom felismered? :wacko: :D :wacko: Táncolj, a port jobban bírom :wacko::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 itt vagyok,csak sűrű a program mostanság,köszi a segítséget!! Ehhhe, Z előkerült. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Ez az ICAO kódja a péri reptérnek :wacko: Pér? Itt van egy köpésnyire, az nagyon jó lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Na, és mit hallgatsz? Amit Xray linkelt, vagy sajátot? :D :wacko: :D a linkeltet ! :wacko: :wacko: jó !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 a linkeltet ! :wacko: :wacko: jó !!! Jaja, a Blitz IV-é is el van mentve. :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 az hol van ? meg mi is az pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 az hol van ? meg mi is az pontosan? Ez lenne a linkje, de valamiért nem az jön be. :wacko: Ha átmegy mail-ben akkor megkapod most, ha nem akkor a következő talira elviszem. :wacko: Hacsak, a Laci fel nem teszi valahova még egyszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Frankó a zene :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts