Tustam Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Sziasztok, a segítségetek kellene, az a helyzet h az első lökharitóm kicsit lóg illetve mozog, lehet vele valamit kezdeni, mit ellenőrizzek le a felfüggesztésén, a vectram 2003-as GTS verzió, köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Hát a kerékburkolatokat kell leszedni gondolom, és mögötte a csavarokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Sziasztok, a segítségetek kellene, az a helyzet h az első lökharitóm kicsit lóg illetve mozog, lehet vele valamit kezdeni, mit ellenőrizzek le a felfüggesztésén, a vectram 2003-as GTS verzió, köszi a választ. Szia! Legelösször is azt ellenőrizd, hogy az összes csavar és patent tarja, vagy esetleg valamelyik hiányzik? Kerékjárati ívnél csavarok, a lámpák között és alul meg patentok tartják! Ha ezek rendben vannak és mégsincs a helyén akkor már lehet el van vetemedve kicsit, vagy a sárvédőkre szerelt műanyag tartó van elkopva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Sziasztok, a segítségetek kellene, az a helyzet h az első lökharitóm kicsit lóg illetve mozog, lehet vele valamit kezdeni, mit ellenőrizzek le a felfüggesztésén, a vectram 2003-as GTS verzió, köszi a választ. Mindkét kerékjáratban két csavar fogja a lökhárítót, azokat nézd meg. Motorháztető felnyitás után elől középen két műanyag bolha, alul pedig 4 hosszabb műanyag bolha, plusz kétoldalt alul hozzá van csavarozva a motorvédő alsó burkolathoz. Utóbbiakat csak akkor tudod ellenőrizni szerintem, ha aknára állsz, és alámész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 be lehet! A befelé nzilat kell megnyomni, és mindkét oldalon behúzza! Na, próbálgattam, de nekem nem csukta be semmire :) Tudnál képet adni hogy melyiket? A tükörállító gombtól merre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Megvan, a tükörválasztót középállásba kellett rakni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
arobi11 Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 (edited) Sziasztok! Két dolgot szeretnék kérdezni, az egyik hogy hogy kell leszedni a váltógombot (vectra c 2007) a másik pedig az lenne hogy honnan lehet szerezni cseredarabot? Választ előre köszönöm! :) Módosítva Október25, 2014 : arobi11 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Sziasztok! Két dolgot szeretnék kérdezni, az egyik hogy hogy kell leszedni a váltógombot (vectra c 2007) a másik pedig az lenne hogy honnan lehet szerezni cseredarabot? Választ előre köszönöm! :) Üdv! Felfelé kell húzni, és úgy jön le a váltógomb. Cseredarabot autósboltokba, neten, opel kereskedésekbe tudsz szerintem venni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Relax Elküldve Január9, 2015 Megoszt Elküldve Január9, 2015 Sziasztok! Az én Signumomban is CD70 van, de elgondolkodtam hogy lecserélem egy Androidos hifire... Valaki tud infót adni arról hogy ha kidobom a CD70-et megmarad e a keréknyomás ellenőrző funkció a fogyasztásmérővel, hőmerséklet figyelmeztető, stb..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Január12, 2015 Megoszt Elküldve Január12, 2015 Sziasztok! Az én Signumomban is CD70 van, de elgondolkodtam hogy lecserélem egy Androidos hifire... Valaki tud infót adni arról hogy ha kidobom a CD70-et megmarad e a keréknyomás ellenőrző funkció a fogyasztásmérővel, hőmerséklet figyelmeztető, stb..? Miért cserélnéd le? Egyébként megmarad minden, mert a fedélzeti computer nem a fejegységben hanem a kijelzőben van! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszakimanager Elküldve Január13, 2015 Megoszt Elküldve Január13, 2015 Sziasztok! Az én Signumomban is CD70 van, de elgondolkodtam hogy lecserélem egy Androidos hifire... Valaki tud infót adni arról hogy ha kidobom a CD70-et megmarad e a keréknyomás ellenőrző funkció a fogyasztásmérővel, hőmerséklet figyelmeztető, stb..? Szólj, hogy hova dobod ki, én pont egy CD70-et keresek magamnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyhawk Elküldve Január21, 2015 Megoszt Elküldve Január21, 2015 (edited) Sziasztok, A segítségetekre lenne szükségen. Tett már valaki be utólag hátsó dobbetétet Vectra C-be? Jól jönne 1 kis segítség, hogy hogyan kellene, illetve, hogy mik szükségesek hozzá. Módosítva Január21, 2015 : tonyhawk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoca89 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Szép napot! Tudna valaki segíteni nekem? A neten és itt a fórumon sem találtam "lehet nem kerestem eléggé" Vectra c Javítási Kézikönyv magyar. Opel vectra c 2004 motorszám: Z19DTH Válaszokat előre is köszönöm. Üdv.: Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Szép napot! Tudna valaki segíteni nekem? A neten és itt a fórumon sem találtam "lehet nem kerestem eléggé" Vectra c Javítási Kézikönyv magyar. Opel vectra c 2004 motorszám: Z19DTH Válaszokat előre is köszönöm. Üdv.: Zsolt A fórumon nem toleráljuk az illegális letöltést semmilyen formában. Az ilyen irányú kereséseket általában töröljük. Ezen esetben azért hagyom meg ezt a hsz-t, hogy világossá tegyem, minden hasonló kérést, letöltőlinkes választ törölni fogok. Az elkövetőket pedig hsz megvonásban részesítem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoca89 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 A fórumon nem toleráljuk az illegális letöltést semmilyen formában. Az ilyen irányú kereséseket általában töröljük. Ezen esetben azért hagyom meg ezt a hsz-t, hogy világossá tegyem, minden hasonló kérést, letöltőlinkes választ törölni fogok. Az elkövetőket pedig hsz megvonásban részesítem. Elnézést a szabálytalanságért. Nem volt elég pontos a kérésem. Engem fizetős is érdekel. csak legyen valamilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május6, 2015 Megoszt Elküldve Május6, 2015 Üdv nektek Gondolkodom hogy szeretett astrámat lecserélem erre:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_caravan_2.2_cosmo-8940816 Valami vélemény a kiszemelt példányról? előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Május7, 2015 Megoszt Elküldve Május7, 2015 Üdv nektek Gondolkodom hogy szeretett astrámat lecserélem erre:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_caravan_2.2_cosmo-8940816 Valami vélemény a kiszemelt példányról? előre is köszönöm Jó vételnek tűnik ha valós a km, ami kiderül úgy is! Mondjuk 2006-ban már új lámpásnak kéne hogy legyen, ott sántít valami! Egy megnézést megér szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május7, 2015 Megoszt Elküldve Május7, 2015 köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Július25, 2015 Megoszt Elküldve Július25, 2015 (edited) Sziasztok, Hátha valaki tud segíteni, mert neki is hasonló van. Az mennyire jellemző a C vectránál, hogy a bőrös kormány felső része elkopott/kezd szétmállani? Ma néztem meg ezt az autót és a tulaj állítása szerint a nap miatt történt, mindez 175e km után. Nem a sima hanem ez a "szivacsos" bőrös kormány: Módosítva Július25, 2015 : pszaby Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Október6, 2015 Megoszt Elküldve Október6, 2015 Sziasztok, Tudja valaki, hogy hol lehetne hozzájutni 2008-as C Vectra (XER-motorkód) első lökhárító jobb oldali koptatójához? Elhagytam valahol... Bontókban eddig nem találtam, újonnan meg 15-20ezer.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Október10, 2015 Megoszt Elküldve Október10, 2015 Sziasztok,Tudna abban valaki segíteni, hogy egy 2008-as C-Vectrának, hogy lehet szétszedni úgy a műszerfalát, hogy az később is összerakható legyen és sértetlen? :) Van benne egy Parrot kihangosító, ami nem működik, valszeg nem kap feszültséget, mert nem is világít, telefon sem találja. Meg szeretném keresni, hogy hol van bekötve vagy végignézni a kábelét, mert szerintem az is lehet, hogy valahol eltört. Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 (edited) Sziasztok! Egy kis segítség iránymutatás kellene autó vásárláshoz. Sajnos előző autóm(Opel astra F 1.6 8v) kinőttük,így cserélni szeretném evidens volt,hogy maradok a körbe zárt villám márkánál. Amiben kellene iránymutatás nézegetem a Vectra c kocsikat és ebben kellene egy kis segítség.Vagy a GTS vagy pedig komi lesz a pakolhatóság szempontjából.Viszont motor ügyileg nem tudok dönteni amit érdemes tudni az autó használatomról évi 15-20ezer km főleg városon kívül fő út és autópálya. Dízelt szeretnék a nyomatékosság miatt,de mivel benzines autóm volt az is benne van kalapban.Kérdésem az lenne melyik motorral szerelt autó érdemes választani pro kontra érvek kellenének.Dízeles kocsinál tudom a kettős tömegű lendkerék "félelmet",de vagy olyat keresek amibe ki van cserélve vagy belekalkulálom az árba.Megbízhatóság,használhatóság szempontjából melyik válasszam:1.8 bezin(122le),1.9CD TI(150le),1,9CD TI(120le),2.2 CDTI? Válaszokat előre is köszönöm! Módosítva Február11, 2016 : ivanyii Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaszarmate Elküldve Február13, 2016 Megoszt Elküldve Február13, 2016 On 2016. 02. 11. at 8:01, ivanyii írta: Sziasztok! Egy kis segítség iránymutatás kellene autó vásárláshoz. Sajnos előző autóm(Opel astra F 1.6 8v) kinőttük,így cserélni szeretném evidens volt,hogy maradok a körbe zárt villám márkánál. Amiben kellene iránymutatás nézegetem a Vectra c kocsikat és ebben kellene egy kis segítség.Vagy a GTS vagy pedig komi lesz a pakolhatóság szempontjából.Viszont motor ügyileg nem tudok dönteni amit érdemes tudni az autó használatomról évi 15-20ezer km főleg városon kívül fő út és autópálya. Dízelt szeretnék a nyomatékosság miatt,de mivel benzines autóm volt az is benne van kalapban.Kérdésem az lenne melyik motorral szerelt autó érdemes választani pro kontra érvek kellenének.Dízeles kocsinál tudom a kettős tömegű lendkerék "félelmet",de vagy olyat keresek amibe ki van cserélve vagy belekalkulálom az árba.Megbízhatóság,használhatóság szempontjából melyik válasszam:1.8 bezin(122le),1.9CD TI(150le),1,9CD TI(120le),2.2 CDTI? Válaszokat előre is köszönöm! Helló! Arról írok ami volt- van tehát saját élményeink! 2.2 ből DTi van , nekünk az volt, kettős tömegű lendkerékkel nem volt baj viszont 280e km-nél megállat az adagoló, egyéb motorikus problémája nem volt, jó motor, húz rendesen, van benne nyomaték, 5-6 literes fogyasztás vegyesen! Sajnos az 1.8-as benzinest nem ismerem, nekünk most 2.0 Turbó benzin van, az a motor parádésan jó, de még csak október óta úgyhogy hosszútávon nyilatkozni arról még nem tudok.Idáig jó!fogyasztás 8 liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 Közeben informálodtam több helyen is.Mindenki azt mondta,hogy a legjobb vétel az 1.9 cdti 150 le 6 váltoval.Akinek volt mindenki megbánta,hogy eladta akinek van esze ágába sincs eladni.Naponta nézegeten a használtautót,de elég nehéz lesz találni egyet nekem sötét színü tetszik fekete vagy kék.Es ezek alapján eleggé megcsappan a kocsik száma főleg ha az árat is beállítom amit rá tudnék szánni akkor meg egy kezem elfér a találati lista.Várunk ez van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 1 óra, ivanyii írta: Közeben informálodtam több helyen is.Mindenki azt mondta,hogy a legjobb vétel az 1.9 cdti 150 le 6 váltoval.Akinek volt mindenki megbánta,hogy eladta akinek van esze ágába sincs eladni.Naponta nézegeten a használtautót,de elég nehéz lesz találni egyet nekem sötét színü tetszik fekete vagy kék.Es ezek alapján eleggé megcsappan a kocsik száma főleg ha az árat is beállítom amit rá tudnék szánni akkor meg egy kezem elfér a találati lista.Várunk ez van Szia! nekem 2005-ös 1.8 benzin van, most már több mint 5 éve! nagyon megbízható, semmi gondom nem volt vele, ajánlani tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts