fehérgsi Elküldve Május16, 2004 Elküldve Május16, 2004 Ha a BC kiírja, hogy "Bremsbeleg" akkor konkrétan mit kell cserélni??? Csak a betétet, vagy a tárcsát is??? A fékpofa a dobfékben van ugye?? A BC elöl-hátul mér, vagy csak elöl???? Több hülyeséget egyenlőre nem kérdezek, maj várok egy hetet. :oops: (Pofám leszakad :) , hogy néha ilyeneket kérdezek..... :oops:) Üdv.: Atommanó Hali. Én pont pénteken cseréltem a kerékcsapágyakat elől-és a féknyeregben (elől)a két fékpofa között helyezkedik el ez a kopásérzékelő. szerintem a féktárcsához nincs köze csak a betétekhez. Egy egyszerü mozdulattal kilehet huzni és a fémrészét meg is tisztithatod.De ha már nagyon kopottak a betétek akkor csere...! Nekem az első jobb kerékagycsapágy adta meg magát (már zavart a hangja)kicseréltem , vagyis kivettem a gólyalábat és elvittem a szerelőhöz aki kipréselte a régi csapágyat és beletette az ujat!Frankó lett csak most a a baloldalon hallok enyh bugó hangot-ugyhogy az is csere-- 8) :)
fehérgsi Elküldve Május16, 2004 Elküldve Május16, 2004 [ Egyszer vettem meg a kocsit, és hetente újból örülök neki. :) Másoknak is ajánlom a néha átülést valami lomha disznó jellegű kocsiba.
fehérgsi Elküldve Május16, 2004 Elküldve Május16, 2004 [ Én részemről nem tankolnék, de van aki kijár rendszeresen. Én egyszer tankoltam ukrán benzint, és valószínű attól rángatott 2 hónapig a gép. Ettől függetlenül az ottani autók is elmennek valamivel, és szerintem a Magyar benzin is szar.... Tudom, hogy ezzel most nem segítettem, csak leírtam a véleményem! :roll: Üdv.: Atommanó
Sámli Elküldve Május16, 2004 Elküldve Május16, 2004 Én rendszeresen ukrán italt adok a gépnek. Azért különböző adalékokat kap, meg rendszeres injector tisztitást is. De az ukrán italtol semmi(kopp-kopp-kopp) baja nincs.Én ráadásul magamnak tankolok meg ukránban és nem mástól veszem ..akik..keverik-kavarják.Most vitték fel az árát 103 FT/L. Románt még nem tettem bele! Hmmm! És ehhez az ukrán csodaszerhez hogyan lehet hozzájutni? Én éppenséggel pont keleten vagyok. Szóval ha tudsz segíteni az olcsósításban, akkor köszi. S
fehérgsi Elküldve Május16, 2004 Elküldve Május16, 2004 Hmmm! És ehhez az ukrán csodaszerhez hogyan lehet hozzájutni? Én éppenséggel pont keleten vagyok. Szóval ha tudsz segíteni az olcsósításban, akkor köszi. SAz pontosan hol van!Vagy hol vagy?
Sámli Elküldve Május16, 2004 Elküldve Május16, 2004 Az pontosan hol van!Vagy hol vagy? fehérgsi! Elnézést. Egy kicsit kapkodtam az elébb. Szóval Debrecenben vagyok, de időnként a Dunántúlon is vagyok, meg még időnkébben Pesten is. Ez a magadnak tankolás mit jelent? Én Romániában odamentem egy kúthoz, és azt mondtam az embernek, hogy tele. Te háztól veszed? :shock:
fehérgsi Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Debrecenben vagyok. Az elég kelet, nem? Ha van utleveled akkor csak el kell menni ukránba. Na meg az , hogy saját neveden kell lenni a gépnek. Még vihetsz egy 10L-es kannát amibe hozhatsz még plusz benzint, na meg egy karton cigit saját részre ,de a 10 L benzin mellé kell egy poróltó is.Ha ez mind megvan akkor elkisérlek szivesen.Nekem is menni kell a héten.
blaupunkt Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Hehe! Nem mosott el az eső minket!! 17 induló autó, király idő, jó játékok, elbaszott itiner (KM nem stimmelt) de idő közben korrigálva. Nagyon tetszett mindenkinek, és jövőre várunk mindenkit + téged :) Én is végig csináltam 1 szakaszt és fényképeztem eleget, király volt. Ja és az volt elnök megint elvitte az 3. helyet és kupával távozott (TAS volt a navigátor).
Kess Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 sziasztok lenne egy kérdésem (kvízkérdés a cégünknél egy játékban) Az Opel Manta című klasszikus német filmben a végső verseny előtt mit tesznek a kocsi csomagtartójába? vasradiátor bojler betonlap tudja vki a választ?? én sajnos nem láttam ezt a filmet :)
semseyp Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Ha van utleveled akkor csak el kell menni ukránba. Na meg az , hogy saját neveden kell lenni a gépnek. Még vihetsz egy 10L-es kannát amibe hozhatsz még plusz benzint, na meg egy karton cigit saját részre ,de a 10 L benzin mellé kell egy poróltó is.Ha ez mind megvan akkor elkisérlek szivesen.Nekem is menni kell a héten. :shock: :shock: :shock: Kanna a csomagtartóban? Ukrajnában? Merész, én azt hallottam, hogy nagyon megvágják az embert a kinti policia emberei, ha ilyesmit találnak a csomagtartóban, és a cigiről is úgy tudom, hogy csak akkor hozhatsz, ha legalább 24 órát tartózkodtál kint. Én ezen oknál fogva teljesen kiürített a csomagteret, amikor mentem. :wink:
fehérgsi Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 [ :shock: :shock: :shock: Kanna a csomagtartóban? Ukrajnában? Merész, én azt hallottam, hogy nagyon megvágják az embert a kinti policia emberei, ha ilyesmit találnak a csomagtartóban, és a cigiről is úgy tudom, hogy csak akkor hozhatsz, ha legalább 24 órát tartózkodtál kint. Én ezen oknál fogva teljesen kiürített a csomagteret, amikor mentem. :wink:
fehérgsi Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Elég durva kint a helyzet ezért egy kis tökösség 8) is kell. vagy 1000-1200 kell jattra! De ha több cigit találnak nálad akkor integethetsza gépnek távolról mert elvették -majus 1-től a magyar is. Ezért akarom elcserélni a gépet egy nagytankos patrolra!(194liter) Nagyon sajnálom a Gsi.met-megszakad a szivem de a pénz az úr...NŐSÜLNÉK. Már vagy 150eft ráköltöttem apróságokra(új gumi stb..)
Lacee Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Kess !! havernak megvan a film szal ha fontos eltom kérni töle és megnézem neked :) vagy átirom neked(vhs...) de sztem Manta néni ezt fejből fogja vágni 8)
semseyp Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Én még az unijó előtt voltam, akkor még nem ez volt a pálya. De elég volt nekem eccer oda menni. Nagyon gáz az a hely. :roll:
Sámli Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Ha van utleveled akkor csak el kell menni ukránba. Na meg az , hogy saját neveden kell lenni a gépnek. Még vihetsz egy 10L-es kannát amibe hozhatsz még plusz benzint, na meg egy karton cigit saját részre ,de a 10 L benzin mellé kell egy poróltó is.Ha ez mind megvan akkor elkisérlek szivesen.Nekem is menni kell a héten. Útlevelem van, a gép az én nevemen van, de ezen a héten nem tok menni, mert nincs lé. Illetve hát van benya. Szóval úgy kellene ezt, hogy eggyel később mennék veled. Ha ez így megfelel, akkor írj egy püt, és lezsírozzuk a részleteket. Amúgy ez a kenőpénz dolog, meg a "nagyongázahleyzet" téma mennyire van így? A gázosság nem zavar, de a kenővel számolni kell. s
semseyp Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Amúgy ez a kenőpénz dolog, meg a "nagyongázahleyzet" téma mennyire van így? A gázosság nem zavar, de a kenővel számolni kell. Nem a helyzet a gáz, hanem a hely! Szegénység van mint állat. A helyi buszok zíl alvázra szerelt dobozok, útburkolati jel nyista. Én az opelommal kiríttam a sok rossz lada, meg miegymás közül Ungváron (még jó, hogy levettem az alufelniket mielőtt mentem :wink: ). Kenőpénz az meg kell: 100 ft a katonának a hídon, 200 ft az útlevélben persze az ukrán oldalon a magyaroknál nem kell a jatt (ugyanez fisszafelé). Ha rendőr megállít nyomni kezibe 200 v 400, ne is engedd, hogy kérdezzen. 8)
Kess Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Kess !! havernak megvan a film szal ha fontos eltom kérni töle és megnézem neked :) vagy átirom neked(vhs...) de sztem Manta néni ezt fejből fogja vágni 8) nemtod megkérdezni tőle, hogy nem emléxik-e rá???
opel16v Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Blau! Örülök hogy frankó volt, Én is szívesen mentem volna. De a szlalomparty sokkal jobb volt, pedig még az eső is megtisztelt minket...
Lacee Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 ez eszembe se jutott :) este felhivom oszt ha tudja akkor megirom...csao
Kess Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 ez eszembe se jutott :) este felhivom oszt ha tudja akkor megirom...csao oks 8)
Kess Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Blau! Örülök hogy frankó volt, Én is szívesen mentem volna. De a szlalomparty sokkal jobb volt, pedig még az eső is megtisztelt minket... indultál??
opel16v Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 Kess! Már megint hol jár az eszed? :) Külön topic foglalkozott már két hete ezzel a témával... :) Persze hogy indultam! 8)
redline Elküldve Május17, 2004 Elküldve Május17, 2004 indultál?? lehet ki kéne szakadni az Egyéb csevegés topikbol mert télleg erröl van szo 2 hete :evil:
Recommended Posts