Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az kábító mentes...nem? ^_^

Az, gondoltam fő a fokozatosság. ;) Talán elfogy, de nem tetszik. Igazából qrva rossz, borsódzik tőle hátam. :D :P Háát, én megpróbáltam. :D Taníccsál, mester Invi! ;)

Elküldve
Az, gondoltam fő a fokozatosság. :P Talán elfogy, de nem tetszik. Igazából qrva rossz, borsódzik tőle hátam. :D ^_^ Háát, én megpróbáltam. :P Taníccsál, mester Invi! ;)

Akarod mondani: INNI? Igaz a főiskolás élet szolgáltat meglepetéseket, :D ;)

Elküldve
helyileg merre fele?? :P

Balatonmáriafürdő. Déli part, és majdnem a nyugati csücske a tónak ;)

Veszprémi helyzetjelentés:

10 perc félmeztelenül....Áhh,felzabáltak. :D

na bammeg...oda az éjszakai horgászat kósza gondolata is ^_^

Elküldve
Veszprémi helyzetjelentés:

10 perc félmeztelenül....Áhh,felzabáltak. :D

szúnyog invázió.....Nem emlékszem, hogy mikor volt ennyi vérszívó...De én teljesen biztosítottam magam: Szúnyogháló az ablakra, plusz Raid elektromos szúnyogirtó plusz raid szúnyogirtó spray

Elküldve
Akarod mondani: INNI? Igaz a főiskolás élet szolgáltat meglepetéseket, :P ^_^

Igen inni, és Invi, mint Invictus. ;) Első próbálkozás fél liter 10 perc, lesz még jobb is? :D

Elküldve
Az, gondoltam fő a fokozatosság. :P Talán elfogy, de nem tetszik. Igazából qrva rossz, borsódzik tőle hátam. :D ^_^ Háát, én megpróbáltam. :D Taníccsál, mester Invi! ;)

Nincs benne kábítószer, viszont szar az íze ;)

Elküldve
szúnyog invázió.....Nem emlékszem, hogy mikor volt ennyi vérszívó...De én teljesen biztosítottam magam: Szúnyogháló az ablakra, plusz Raid elektromos szúnyogirtó plusz raid szúnyogirtó spray

én is pont tegnap vettem ilyen elektromos szúnyogriasztót és hat is.. ;) :D szúnyoghálónkon meg már sztem egy sas is bejönne.. ;) ^_^ :P

Elküldve
Amúgy..közelebbről, látszik a fólia alatt ilyen "mázga".. sztem a ragasztó. Ugye az eltűnik ha teljesen megszáradt??

sztem nem ragasztóval csinálják az víz de majd elpárolog! mondták hogy vmikor esetleg nézz vissza és megnézik??

Elküldve
Azért szököm meg, mert közbe maszek munkával is foglalkoznom kell :D Most pl nem szököm meg ;)

Hogyne állnék szóba veled..... mond/írd ^_^

Csak aranyos voltam, na. :P Hiányzol ide, ergo tessék sűrűbben jönni, írni, mert szeretnélek látni. ;)

Elküldve
sztem nem ragasztóval csinálják az víz de majd elpárolog! mondták hogy vmikor esetleg nézz vissza és megnézik??

Nem mondták. Hát valamit spriccoltak be alá, azt figyeltem. és azaz anyag látszik alatta. Sztem az majd kiszárad alóla, és nem látszik.

Elküldve
Nem mondták. Hát valamit spriccoltak be alá, azt figyeltem. és azaz anyag látszik alatta. Sztem az majd kiszárad alóla, és nem látszik.

Hát amikor én fóliáztam a tetőablakot, akkor mind kiszorítottam alóla a folyadékot....csak a bubik maradtak ott. :D

Elküldve
én is pont tegnap vettem ilyen elektromos szúnyogriasztót és hat is.. ;) :D szúnyoghálónkon meg már sztem egy sas is bejönne.. :D :P ;)

Én nagyon negatívan álltam hozzá...Gondoltam magamba, majd pont ez a kis szar fogja elriasztani a kis rohadékokat.....Bééédugtam a 220-ba tegnap, és azóta egy vérszívó nincs a szobában. Apám persze azt mondja hogy a háló miatt....(mert ő csinálta) De én meg mondom neki, hogy kijárunk a teraszra, és akkor kinyitjuk a szúnyoghálót...ott be tud surrani...Erre ő: Ez szúnyog bakker, nem besurranó tolvaj

Á, hagyom a csába, akkor nem leszek alkoholista. :P

Jól teszed! Bár szerintem néha néha egy-két üveg sörtől nem leszel alkesz..... Ha jól meggondolom.......most lesz szombaton 1éve hogy alkohol tartalmú italt fogyasztottam ^_^

Elküldve
Alkoholmentes sör?Az olyan mint a moci nélküli verda vagy a barlangmentes nő,vagy nem? ^_^

Én szeretem a Schlossgold-ot. :D

Elküldve
Hát amikor én fóliáztam a tetőablakot, akkor mind kiszorítottam alóla a folyadékot....csak a bubik maradtak ott. :D

Na ez az, hogy nekem bubi nincs ott, 1 kis folyadék viszont van amit mondták hogy kiszáradt ilyen melegben 1-2 napon belül. Amúgy 4-5 nap a száradási ideje

Elküldve

biztos ki fog. talán egy két helyen főleg a csomagtartónál ha van fűtőszálad levegőbuborék lehet marad arra mondtam tegnap hogy az ujjaddal ha szépen végig húzod akk kijön majd! :D

Elküldve

Nevezd nevén!Szúnyog. ^_^ Mert még a végén azt hiszik,hogy szidod a rendszert.

"Franc ebbe a sok mocsok vérszívóba!"És már jön is a fekete kocsi és visznek is :D

Elküldve
biztos ki fog. talán egy két helyen főleg a csomagtartónál ha van fűtőszálad levegőbuborék lehet marad arra mondtam tegnap hogy az ujjaddal ha szépen végig húzod akk kijön majd! :D

jaja van fűtőszál. Hát, oké kinyomkodom ha szükséges ^_^

Nah mentem fiúk! Jóccakát!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.