Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A motor teljesítményét is meg kell nézni a keréken?

Nem kell.

Külső-belső-motortér ellenőrzés,futómű-lámpa állítás,ESP kalibrálás,

Funkció teszt.Diagram szerint felgyorsítani 120-130-ra közben az összes mütyür,lámpák és tempomat ellenőrzése.

Fék,ABS,ESP mérés aztán motordiagnosztikai teszt és alvázellenőrzés.

Tömören ennyi a dolgunk.

A lámpád mitől lett olyan fekete?

Lámpa lakk és 140/100-as izzók.

B+ lezuhanyzok, száraz a bőröm, van egy flakon testápoló itt a szekrény sarkán, bekenem magam, nézem a kezem, ....csillámporos vagyok elől-hátul... :D

A béna!!! :) :) :D

Elküldve
B+ lezuhanyzok, száraz a bőröm, van egy flakon testápoló itt a szekrény sarkán, bekenem magam, nézem a kezem, ....csillámporos vagyok elől-hátul... :D

Képek? Mááá' csak hogy röhöghessünk egy jót... :) :)

Elküldve
Szép reggelt mindenkinek!

Tegnap meghalt egy lány, akit ismertem. Alig volt idősebb 20 évnél... nem álltunk közel egymáshoz, nem ismertem nagyon jól, mégis annyira hihetetlen. Tervezgette az esküvőjét, mindig olyan vidám volt, amikor találkoztunk, és boldog. Mindig hitt a szép és jó dolgokban. Nem is tudom megérteni.

szomorú.....

Elküldve
Szép reggelt mindenkinek!

Tegnap meghalt egy lány, akit ismertem. Alig volt idősebb 20 évnél... nem álltunk közel egymáshoz, nem ismertem nagyon jól, mégis annyira hihetetlen. Tervezgette az esküvőjét, mindig olyan vidám volt, amikor találkoztunk, és boldog. Mindig hitt a szép és jó dolgokban. Nem is tudom megérteni.

Baleset?

Elküldve
Tegnap meghalt egy lány, akit ismertem.

Az egyik ismerősömnek a 11 hónapos kisfia halt meg dec. 30-án.

Rota vírust kapott 5 hónapja és a kórházban összeszedett mellé 1 agyvelőgyulladást.

Félig lebénult, eddig bírta. :D

Elküldve
Ehehehehe. :D :) :)

Amikor még én linkeltem be,nem volt kiegészítve GYIK-kel.

De így még jobb. :D

"-VOLT-E TÖRVE: -természetesen nem, hogy gondolsz ilyet egy 30 éves autónál? Még szervízbe is tréleren hordták Wolfsburgba és a legyek is elkerülték (a színe miatt), sőt még a gólya is melléfosott:) "

Elküldve

Nem tudtam elkerülni idén sem a hűtőrács eltakarását. -20 fokban ha még némi fűtést is szeretnék muszáj valamit tennem különben soha nem melegedik be a motor. Reggel is -21 volt, csattogtak a dízelek keményen de a bengásak sem röffentek egyből. Általában csak akkor gyújtom be az autót ha legalább 10-15 km meg kell tennem de ha ennél kevesebbet akkor addig körözök a városban amíg üzemmelegre melegszik a motor. Egy hete -34 volt talajszinten.

Elküldve
Képek? Mááá' csak hogy röhöghessünk egy jót... :) :D

Már lemostam...vagy kenjem be magam mégegyszer a hecc kedvééért? Vagy inkább tegyem félre a Blitzre? :)

Elküldve
Nem tudtam elkerülni idén sem a hűtőrács eltakarását. -20 fokban ha még némi fűtést is szeretnék muszáj valamit tennem különben soha nem melegedik be a motor. Reggel is -21 volt, csattogtak a dízelek keményen de a bengásak sem röffentek egyből. Általában csak akkor gyújtom be az autót ha legalább 10-15 km meg kell tennem de ha ennél kevesebbet akkor addig körözök a városban amíg üzemmelegre melegszik a motor. Egy hete -34 volt talajszinten.

Csak azt ne mondd, hogy a fogyasztásod meg 6,5 liter/100 km... :)

Oda nem Opel való, hanem UAZ! :D

Elküldve
Csak azt ne mondd, hogy a fogyasztásod meg 6,5 liter/100 km... :)

Oda nem Opel való, hanem UAZ! :D

A városi fogyi 8.5 volt.

Poénnak jó igaz, de meglátnám egyesek mit csinálnának ilyen hidegben. :)

Elküldve
A városi fogyi 8.5 volt.

Poénnak jó igaz, de meglátnám egyesek mit csinálnának ilyen hidegben. :)

Én ki sem dugnám az orrom a paplanom alól! :D

Elküldve
A városi fogyi 8.5 volt.

Poénnak jó igaz, de meglátnám egyesek mit csinálnának ilyen hidegben. :D

Neked tényleg jó volna a vizet előmelegíteni, nincs lehetőséged rá?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.