Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 redline lecseréled a szekeret?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Laci kell neked a kézifékkar?? Mert nekem csak a váltószoknya kellene :) összedobjuk? :) (szemét meg van otthon elég nem akarom gyüjetni) Ok. Ha Kess felvenné a telefonját, már le is beszéltem volna... :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Ok. Ha Kess felvenné a telefonját, már le is beszéltem volna... :wink: :) mer magántelszámot ritkán veszek fel, ha a telcsidről hívtál volna akkor tudtam volna hogy te vagy és visszahívlak.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 A nem normális kategóriából pedig már kinőttél! Új kategóriád : Ámokfutó :)) Ámok hogy kell futni ? Mindenesetre ez az egyetlen futási forma, ami nem engem fáraszt, hanem azon személyt/személyeket, aki/akik olvassa/olvassák a hozzászólásaimat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Mélykék! Önzőőő! :) Tibcsy! Boldog napot a nevednek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Amatőőőőőőr! Nem tanultad meg, hogy ebben az országban ki kell nyitni a dobozt, mielőtt megveszel valamit? Különben könnyen lehet féltégla is benne! :) Pár éve (kb: 8) ausztriában vettünk egy videót, amikor mondtam a fickónak, hogy ki kéne próbálni, akkor csak nézett rám hülyén, és bizonygatta, hogy originál a csomagolás tehát mia francért akarom kipróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2004 Megoszt Elküldve Április16, 2004 Hát sziasztok! Hazajöttem Jordániából! Nagyon jó volt kinnt, csak nem volt kinnt a kicsi GSI-m! :) Szép lassan visszaolvasgatok aztán újra belevetem magam a klubéletbe! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április18, 2004 Megoszt Elküldve Április18, 2004 Az SI szerintetek minek a roviditese? (1.6si pl) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április19, 2004 Megoszt Elküldve Április19, 2004 Ültetett gsivel ne menjetek hegyetmászni, mert dolgozó lány kényelmetlen... Tapasztalat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április19, 2004 Megoszt Elküldve Április19, 2004 Üdv. Redline-ha még mindig Gsi-t akarsz venni-akkor nézd meg a www.hasznaltauto.hu (egy fehér klimas-az enyém) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április19, 2004 Megoszt Elküldve Április19, 2004 Az SI szerintetek minek a roviditese? (1.6si pl) aszem Sport Injector. A GSI meg:Grand Sport Injection. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április19, 2004 Megoszt Elküldve Április19, 2004 Miért akarsz megszabadulni szegény autótól? A szoknyákat hogy kell feltenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2004 Megoszt Elküldve Április19, 2004 Üdv. Redline-ha még mindig Gsi-t akarsz venni-akkor nézd meg a www.hasznaltauto.hu (egy fehér klimas-az enyém) igen köszi megkaptam a leveled (már láttam azelőtt is az autot hirdetésben) de ez a projekt most nemkicsit csuszik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április20, 2004 Megoszt Elküldve Április20, 2004 Miért akarsz megszabadulni szegény autótól? A szoknyákat hogy kell feltenni? Miért? :shock: Szeretnék egy nagytankos dieselt-olyan határjárót (2 db)-ot. És most nem ugy állok anyagilag, hogy a gsi-t megtartsam. De nagyon szeretem :) :x :) :) Az asszony is állandóan mondja, hogy tartsuk meg.....de a PÉNZ az ÚR. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április20, 2004 Megoszt Elküldve Április20, 2004 aszem Sport Injector. Tokjo. Vegen kiderul hogy lenyegeben egy sportautoban ulok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vferi Elküldve Április21, 2004 Megoszt Elküldve Április21, 2004 :) Nekem rossz hír nektek talán jó. Eladnám az autóm, komoly érdeklődők jelentkezését várom! Adatok: Astra GSI-16v 1996.XII.havi magyaro.-i vezetett szervízkönyv. Nagyon megkímélt! 130ekm,16"irmscher 5 lukas alufelni, E-H nagy (288mmX25mm) vágott fék(lassulás leírhatattlan!), komplett Remus, kb.:180LE, 4 állítható koni, sportfutómű, E-H toronymerevítő, motor-computer tunning, 0-100 7s alatt,vmax>240,+stb,stb....... Olyan érdeklődöt keresek aki egy kész autót akar venni és nem évekig építgetni. Ebben az autóban benne van amit bele lehet, érdemes bele rakni. Magamnak építettem, de sajnos anyagi okok miatt ell kell adnom :) :) Mail: ferenc.varhegyi@ivanitsbarkany.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április21, 2004 Megoszt Elküldve Április21, 2004 vferi! Áttettem a hozzászólásod az eladó autók astra F részébe - ott jobban kitűnik. Ha megtennéd, hogy még egy elérhetőséget is odabiggyesztenél, talán könnyebben találna rád a kedves vevő :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április21, 2004 Megoszt Elküldve Április21, 2004 Mi a harag az a vágott fék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április21, 2004 Megoszt Elküldve Április21, 2004 ELADO GYARI OPEL 15" ALU http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?p=9362#9362 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vferi Elküldve Április22, 2004 Megoszt Elküldve Április22, 2004 Mi a harag az a vágott fék? A féktárcsának azon a felületén ahol a fékbetét van sugár irányban bemarások, vágások vannak. Versenyautókban használják. Előnyök: kevésbé melegszik, sokkal jobban hűl, nagyobb a fékhatás, nem "üvegsedik" fel a fékbetét felülete és ettől nem keményedik fel a fék terheléskor. Ja és sokkal kevésbé kopik a tárcsa! Hátránya: a fékbetét élettertama csökken kb70-80% és egy kicsit hangosabb fékezéskor. vferi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április22, 2004 Megoszt Elküldve Április22, 2004 Vferi: Milyen autód lesz ez után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 ha 96-os akkor ebbe már a 136 lovas x20xe moci van???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vferi Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Mivel épitkezni akarok, nem tudom mennyi marad(semmi..) majd valami ocsó autót:-)))) Az autó 96-os és C20XE! 96.07-ig csinálták a gsi-16v-t addig volt C20XE. 96.09-97.08-ig már csak sport volt X20XEV Az én autóm 96.07-körűl gyártották és az őszi autószalonon volt kiállítva és utána helyezték forgalomba 96.12-ben A gsi-t c20ne, c20xe, c18xe, motorokkal szerelték. Kombi és 4-5 ajtós kivitelben lehetett rendelni bizonyos országokban C20XE-t, X20XEV-t sőt Délafrikába gyártottak C20LET motoros Astrát is!! vferi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 a dolog 1értelmű: irány Dél Afrika :idea: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts