Kess Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 vferi és mennyi az annyi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vferi Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Kess 1.800.000 az annyi, szerintem a felszereltséghez és állapothoz kevés, de sajnos itthon ezt nem annyira honorálják: :) :) vferi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Egy kukkantást megér!!! http://personales.ya.com/gsi2k/galeria2/21.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Egy kukkantást megér!!!http://personales.ya.com/gsi2k/galeria2/21.jpg The horror... :evil: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Akkor imádom a horrort..... :) érdemes az oldalt is picit meglesni...van még pár szépség.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Nézzétek megy ezt is: http://www.astraklub.hu gondoltam mutason valami értelmesre:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április24, 2004 Megoszt Elküldve Április24, 2004 mi az istenért lett az elsö hozzaszolásbol utolso és forditva ?? kicsit idegesitö alulrol felfele olvasni mi vagyok én arab hogy visszafele olvassak Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április24, 2004 Megoszt Elküldve Április24, 2004 Sokan kérték , hogy legyen olyan mint az index fóruma. Hát olyan lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április24, 2004 Megoszt Elküldve Április24, 2004 EGYENLŐRE CSAK TESZT VERZIÓ VOLT! Vissza állítotam! SZóval majd meg lesz vitatva melyik hozzászólás legyen elől:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2004 Megoszt Elküldve Április24, 2004 EGYENLŐRE CSAK TESZT VERZIÓ VOLT! Vissza állítotam! SZóval majd meg lesz vitatva melyik hozzászólás legyen elől:) Nekem ez verzió a szimpatikusabb :wink: Mondjuk ha sokan kérték a másik lehetőséget, akkor egy szavazással el lehetne dönteni, hogy melyik legyen a végleges állapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április24, 2004 Megoszt Elküldve Április24, 2004 Sziasztok tudna nekem valami nagy szaki segiteni? Még mindig gondom van az astram hütésével c20ne motor van benne és nem akar felmelegedni a motor meg áll a mutató az elsö csiknál a 90 fokos csik alatt de ha forgalom van akkor felmegy de ezt követöen a menetszél vissza hüti mi lehet az oka vagy ez természetes ???please help me!!egybként uj termosztát van benne.Elöre is köszi. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április24, 2004 Megoszt Elküldve Április24, 2004 érdeklödnék a Hernád Tomi netes elérésével kapcsolatban....vlmeik nap felhivtam de ezt elfelejtettem megkérdezni töle...szal ha vlki tudja a mail cimét akkor pls doobja ide....opel16gabi aszontad hogy személyes jobarátod.....szal rád is számitok esetleg...ha tod....csao all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 EGYENLŐRE CSAK TESZT VERZIÓ VOLT! Vissza állítotam! SZóval majd meg lesz vitatva melyik hozzászólás legyen elől:) Meg szerencse hogy csak teszt volt:))) mert ugy nem tudom követni hogy épp hol tart a forum mert mindig az elsö oldal az elsö .. ez csak annak jo igy aki lusta mindig a végére lapozni .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Lacee! Tominak a gsi.hu-n volt valami melléklete, ott nézd meg. Egyébként nem egy tipikus netfüggő ember, úgyhogy telefonon keresd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 érdeklödnék a Hernád Tomi netes elérésével kapcsolatban....vlmeik nap felhivtam de ezt elfelejtettem megkérdezni töle...szal ha vlki tudja a mail cimét akkor pls doobja ide....opel16gabi aszontad hogy személyes jobarátod.....szal rád is számitok esetleg...ha tod....csao all Hernád Tamás weboldala: http://www.gsi.hu/hernad/index.html Elérhetőség: 06-20-93-74-101 06-70-317-58-51 H-P: 09-21h / Sz.: 10-16h Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Meg szerencse hogy csak teszt volt:))) mert ugy nem tudom követni hogy épp hol tart a forum mert mindig az elsö oldal az elsö .. ez csak annak jo igy aki lusta mindig a végére lapozni .. Este csináltam csak reggelre elfeljtetem visszaállítani:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Nocsak-nocsak. Mintha egy ismerős autót látnék :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Sajnos ismertem ezt az oldalt és én sem találtam rajta netes elérést....marad akkor a személyes tali vagy a telo....ettöl függetlenül köszi mind2ötöknek a helpet!! csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 EGYENLŐRE CSAK TESZT VERZIÓ VOLT! Vissza állítotam! SZóval majd meg lesz vitatva melyik hozzászólás legyen elől:) Most kötekedni fogok :) Az almát lehet két egyenlő részre osztani, a teszt verziót EGYELŐRE lehet feltelepíteni, a visszaállítom EGY szó, az elöl rövid ö. Hemi remélem utálsz :) Nem lehetne egy hejesírás elennőrzőt beépiteni ide, mint pl a Word-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Memondom öszintén nagyon hozzzá szoktam a fórumokban a direkt hejesírás hibákért.... Sajna már a levelekben is sokat alkalmazom. Majd vigyázzzzok megígérte:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Az előbbi hozzászólás is az enyém volt. Uraim innentől kezdve helyesírás rulez! Dark és Amadeus annyit ugrat a témával, hogy elpirultam szégyenemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 én meg a rövidítésekkel vok igy :wink: multkor már egy hivatalos helyen is igy irtam, ami sztem gáz :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Ebben a témában, Tas viszi a prímet.... Mármint helyesírásilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Ebben a témában, Tas viszi a prímet.... Mármint helyesírásilag. Ez igaz: -) Nézzem a boksz mérkőzést! Az autóm már annyira rossz kívülről , hogy sírva fakadok :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 A lambda-szonda meghibásodását nem jelezné az ECU-kontroll lámpa? Ugyanakkor van egy nem ide tartozó, de fogyasztással kapcs. kérdésem: Az elosztó-fejen van egy Hall jeladó. Ha ez hibás, akkor nem pontosan akkor szikrázik a gyújtás, amikor kell, hanem eltérhet 5-6 fokkal a tengelyfordulat. Namármost, nekem a Hall jeladóm rossz, megmondta az ECU. Okozhat ez túlfogyasztást? Ja, az autó egy Vectra, szintén kb. 11-12-t fogyaszt, ugyanazzal a C20XE motorral. Ennek a szériafelszereltségébe 195/55R15-ös alufelni tartozik. Nekem 205/55R15 OZ alufelnim van. Ez mennyivel növelheti a fogyasztást? A régi tulaj szerint 2-2.5 literrel, de ezt kétlem. Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts