Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Nahát hogy mik vannak, ezek a mai fiatalok?! :) Nézzétek már?! bezzeg a mi időkben! Fél év után mertem megfogni az asszony kezét. <_< :lol: :lol: ennyi intimitás legyen az életében :lol: de am mit turkálsz mások képei közt? :) nézegesd meg... de azé linkelni nem kellene.
Novy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 most mindenki Magdinéni félrekettyintésén izgul, vagy Jackót siratja??
Laleekirály Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Csak nehogy ő meg téged válasszon -valamerre.. :lol: <_< :) Hát ezzel a buldoggal ne találkoznék! :) Szerintetek idegen lenne, ha megtudná, hogy belinkeltem a nőjéről egy ide? :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Nahát hogy mik vannak, ezek a mai fiatalok?! :) Nézzétek már?! bezzeg a mi időkben! Fél év után mertem megfogni az asszony kezét. ki ez a mocsok?? télleg felháborító. :) :P Amúgy meg honnan tudod hogy meg merem fogni a kezét? :lol: :lol: A képen nem látszik :P ennyi intimitás legyen az életében de am mit turkálsz mások képei közt? nézegesd meg... de azé linkelni nem kellene. Relax Köszi, de ha ilyesmi zavarna, akkor nem tettem volna ki a képet ;) <_< Meg turkálnia se kellett nagyon mert ez az alap képem. ^_^ De amúgy igazad van, Zotya szégyejjedeemagadatnagyon! :lol:
zotya975 Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Hát ezzel a buldoggal ne találkoznék! :) Szerintetek idegen lenne, ha megtudná, hogy belinkeltem a nőjéről egy ide? :lol: :lol: Én az asszonyra lennék ideges, ha olyan képet rakna közszemlére, ami alag takar vmit. Szóval ha megengedte neki, akkor ne nyavajogjon, hoyg mindenki a csajt nézegeti. Ez olyan, mint amikor a csóka sétál a csajjal, ki van fél melle-segge, forgolódok utánna , a csávó meg beszól, mi a fact leső!? ^_^ Megjöttem. :) Elmentél? <_< :lol:
Guest Sanci Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Köszi, de ha ilyesmi zavarna, akkor nem tettem volna ki a képet :P <_< Meg turkálnia se kellett nagyon mert ez az alap képem. :P Legközelebb már sokkal "intimebb" képet teszel ki? :) :) :lol: Ez olyan, mint amikor a csóka sétál a csajjal, ki van fél melle-segge, forgolódok utánna , a csávó meg beszól, mi a fact leső!? ;) De azért jó nézni, ugye? :lol: :lol: ^_^
Dáwid Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Legközelebb már sokkal "intimebb" képet teszel ki? <_< :) :) olyat hogy elpirulsz :P :lol: :P De azért jó nézni, ugye? :lol: :lol: ^_^
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Megjöttem. :lol: Most őszintén: ki a f@szt érdekel? <_< :) :)
invictus Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Most őszintén: ki a f@szt érdekel? :) :) :lol: Bekaphatod. <_< Végülis nem a te segged nyalták ki a bmw meg a mercedes fejlesztői központjában. :lol: :lol: ^_^
Novy Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Bekaphatod. <_< Végülis nem a te segged nyalták ki a bmw meg a mercedes fejlesztői központjában. :lol: :lol: ^_^ ja mert a tiédet biztos kinyalták :) mivel jöttél haza? M6 vagy vmi spéci mercivel? :lol: :)
invictus Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 ja mert a tiédet biztos kinyalták :lol: mivel jöttél haza? M6 vagy vmi spéci mercivel? :lol: :) Merci busszal. Amúgy tényleg kinyalták...persze nem szó szerint kell érteni. :) Sajna nem engedtek fényképezni meg ilyesmi, de azért megmutattak 1-2 olyan autót ami majd év vége felé jelenik csak meg, valamint olyan motorkonstrukciókat is amelyek csak 5-10 év múlva. <_<
Novy Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Merci busszal. Amúgy tényleg kinyalták...persze nem szó szerint kell érteni. :) Sajna nem engedtek fényképezni meg ilyesmi, de azért megmutattak 1-2 olyan autót ami majd év vége felé jelenik csak meg, valamint olyan motorkonstrukciókat is amelyek csak 5-10 év múlva. <_< az mivel fog üzemelni??
Laleekirály Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 az mivel fog üzemelni?? mivel hogy muszáj neki! <_< :) Szerintem a benzines az valami pálinkafélével, a dízel pedig napraforgóolajjal! :lol: Mert addigra biztos, hogy magasak lesznek az üzemanyagárak! :)
Reeckatee Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Vicces msn párbeszédek! <_< :) :) :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Bekaphatod. <_< Végülis nem a te segged nyalták ki a bmw meg a mercedes fejlesztői központjában. :) :lol: :lol: Beb@szott a válság mi? :)
invictus Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Dolgoznak a benzines dízelen? <_< Igen, gőzerővel. Maga a szabályzás az ami durva lesz hozzá. Nem lesz sem gyertya, sem fojtószelep, hanem szimplán szelepvezérléssel, valamint kipufogógáz visszavezetett mennyiségével oldják meg a dolgot. Valamint a benzinesnél is a 200 baros üzemanyagrendszeren a továbblépés és a common-rail nagynyomású benzinrendszer kiépítésén.
Guest Sanci Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Az a puska :) ezek szerint az is megoldott lesz egy adott motornál, hogy teljesen mindegy mit tankolsz csupán egy kapcsolóval átállítod (bocs, szólsz neki vagy saját maga nézi miféle zőccsíglé van a tankban), hogy most benya vagy dízel (mint a benya-LPG) és pótcsoki, mész amivel meg ahogy neked tetszik? <_< Mert ha ez így fog kinézni erősen érdekel a cumó.. :lol: :)
Novy Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 jók voltak ezek az msnen beszélgetések <_< néhány hasonló nekem is volt már :)
Novy Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Jobb tükör leállít, néz, beáll szépen a járda mellé 2 cm-re! <_< ezt kéne de nem szokott túlzottan sikerülni ma is vagy 2szer ficánkolni kellett, bedugtam az orrát, de a segge nem fért be, aztán be a seggét akkor meg ugye az orra maradt kint :) és úgy másodszorra sikerált elfogadhatóan.
epk947 Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 ma is vagy 2szer ficánkolni kellett, bedugtam az orrát, de a segge nem fért be, aztán be a seggét akkor meg ugye az orra maradt kint :) és úgy másodszorra sikerált elfogadhatóan. Mirőőő is beszééész te? <_<
Recommended Posts