Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ma megnéztük a kereket amivel a multkor elkaptam egy b@szott nagy gödröt. Nem csodálkozom,hogy 90 felett picit rázott. :) Kedden viszik görgőztetni. :( http://opeltomi.uw.hu/felnipuff.jpg Szép! :P Amit el akartak adni alufelnit, azok közül csak az egyik volt megütve, de csak egy nagyon picit! Alig látszott! Mennyiért görgőzik?
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Végülis alapból nem vagyok szerencsétlen, csak mindíg úgy ér baleset, hogy vigyázok, tök normálisan dolgozom, aztán 1000 ember elmegy a gödör mellett én meg beleesek. :( A mult héten is egész nap fent mászkáltunk a tetőn 3 emelet magasságban, gond egy szál se aztán a nap végén lejöttem, és elbotlottam a fűbe. Lehet a tudatalatt ezért válsztottam nővérkét a balesetiről. Vagy be kéne szerezni egy ilyet. :hiya: Nem kéne, ő nyírna ki :P :)
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ezért kérdeztem tőled (18:44kor), hogy te az a fajta ember vagy, aki saját magára jelenti a legnagyobb veszélyt? :) :( Olvastam, csak összeszámoltam a szituációkat. A válasz.: igen. :P
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Nem kéne, ő nyírna ki :( :) vagy egymást :P :hiya:
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Olvastam, csak összeszámoltam a szituációkat. A válasz.: igen. :D 4 szer ütötte el az autó! :) Ezt sohasem felejtem el! Találkoztunk az egyik szórakozóhelyen és kérdezem tőle, hogy miért ül olyan egyenesen. Erre azt válaszolta, hogy ment hazafelé a melóból és a Tiszavasvári felüljáró kb. a negyedénél elbambult és nekiment a korlátnak, amin átesett és legurult a felüljáró aljába. :( Keresztbe át volt kötve rendesen. Nyíregyházi sétáló utca, névnapot ünnepeltek, kicsit ivott, a sétáló közepén elengedte a bicikli kormányát és az órájához beszélt: KIT vedd át! Akkorát borult, hogy röhögött az egész sétáló! :P Pár nappal később majdnem ugyanott elütött egy galambot (ill. belerepült az első kerékhez) és felborult. Nándinak hívják és Ő maga egy katasztrófafilm! Lesz mit mesélnie a gyerekeinek + az unokáinak majd később. :hiya: :lol: Hatalmas karakter!
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 4 szer ütötte el az autó! :P Ezt sohasem felejtem el! Találkoztunk az egyik szórakozóhelyen és kérdezem tőle, hogy miért ül olyan egyenesen. Erre azt válaszolta, hogy ment hazafelé a melóból és a Tiszavasvári felüljáró kb. a negyedénél elbambult és nekiment a korlátnak, amin átesett és legurult a felüljáró aljába. :hiya: Keresztbe át volt kötve rendesen. Nyírehttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/biggrin.gifgyházi sétáló utca, névnapot ünnepeltek, kicsit ivott, a sétáló közepén elengedte a bicikli kormányát és az órájához beszélt: KIT vedd át! Akkorát borult, hogy röhögött az egész sétáló! :lol: Pár nappal később majdnem ugyanott elütött egy galambot (ill. belerepült az első kerékhez) és felborult. Nándinak hívják és Ő maga egy katasztrófafilm! Lesz mit mesélnie a gyerekeinek + az unokáinak majd később. :D :D Hatalmas karakter! Ha megéri :( :) Bár ezekután, lehet hogy simán csak hallhatatlan :D
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ha megéri :( :) Bár ezekután, lehet hogy simán csak hallhatatlan :hiya: a balesetin nem kérdezték tőle, hogy hogy hívják. :P
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :) Katt ide! :(
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :) Katt ide! :( ÁÁÁÁ!! Kész vagyok! Dobtam az ékszíjat!
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :( Katt ide! :lol: B+ Teh figy, a Fábry helyére csinálhatnánk Zotya-sódert nem? :P Ezt több embernek kell látnia :hiya: :)
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 a balesetin nem kérdezték tőle, hogy hogy hívják. :( Az nem nagy kunszt. Engem is név szerint ismertek. Mi meg fejből tudtuk a rendelési időket :hiya: :P hopsz. bocsi a duplájjért :)
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 ÁÁÁÁ!! Kész vagyok! Dobtam az ékszíjat! B+ Teh figy, a Fábry helyére csinálhatnánk Zotya-sódert nem? :( Ezt több embernek kell látnia :P :) Igazából nem saját ötlet, a neten láttam egy képet, gondoltam ellövöm a poént. :hiya: De majd ha sok időm lesz igaziból is kipróbálom.
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ez durva! Láttam már régebben, nem normálisak. :)
Guest Sanci Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Na ezekért a sztorikért már megérte szétnézni, az esti bringás tréning lefárasztott, ezektől meg ömlik a könnyem...
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Na ezekért a sztorikért már megérte szétnézni, az esti bringás tréning lefárasztott, ezektől meg ömlik a könnyem... Ezt láttad már?
Guest Sanci Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Ezt láttad már? Nem videózok mert kemény dolog 2 hétre beosztanom 1 gigányi adatot.. :) :(
zotya975 Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Nem videózok mert kemény dolog 2 hétre beosztanom 1 gigányi adatot.. :) :( Hát az. Amikor meglett a net 80gigás korlát volt/hónap, de már az első hé tvégén túlléptem. :P
Novy Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 küldjek szentelt vizet? :) :( Én is ismerek ilyen idiótát!Öt nem kell kérni, csinálja magától, csak a társaság középpontjában legyen! :D jaj de jó látom van más olyan szívtelen gonosz is mint én :lol: a sok ártatlan bárány között :D Ma sokadik próbálkozásra sikerült feltennem a gépre az új windózt, először el se akart indulni, de aztán hasított mint állat! :D Katt ide! :P nekem nem jön be :hiya: Ez durva! biztos összetörte a lámpát a kocsin :P
Laleekirály Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 négyezerötért :) ha ezt tudom, akkor megveszem és megcsináltatom! :P Mondjuk még nem késő! :(
Novy Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 ha ezt tudom, akkor megveszem és megcsináltatom! :( Mondjuk még nem késő! :) szerintem vedd meg és csináltasd meg kicsi a hupli, olcsóbban csinálják 20at megér aztán ha megunod, és lesz sajátom, megveszemannyiért tőled
epk947 Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 És atomtámadás ellen is véd? :) Vagy mire fog szolgálni ez az objektum? :( Családiház! Mifelénk minden ház így épült.... (kivéve a dryvitot). Ilyen követ bányásztak itt a faluban a 60-as években. Azelőtt meg még nagyobbakat. Ebből épült az Országház, a Bazilika, az MTA épülete, meg a Lánchíd is! :P
Dáwid Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Családiház! Mifelénk minden ház így épült.... (kivéve a dryvitot). Ilyen követ bányásztak itt a faluban a 60-as években. Azelőtt meg még nagyobbakat. Ebből épült az Országház, a Bazilika, az MTA épülete, meg a Lánchíd is! :hiya: Nálunk eztet vasbeton lapokból ódották meg. Hááát... itt nincs hűvös :) :P :(
Guest Sanci Elküldve Július17, 2009 Elküldve Július17, 2009 Hááát... itt nincs hűvös :) :D :P Intézzek neked egy "hűvös" helyet? :( :hiya: :lol: :D
Recommended Posts