zotya975 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 3.24-től. :lol: http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/biki...kozben/2146147/ Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Reeckatee Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 A férj megy hazafelé, és már messziről kiabál : - Asszony öltözz gyorsan, ötösöm van a lottón ! - És mit vegyek fel Apucikám ? Kérdi a feleség. - Az mindegy, csak TAKARODJ !!!!! Bocsi ezt muszáj volt :lol::lol::)
FPepe Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Az egyik legszebben sikerült Opel. :lol: Nekem legalábbis nagyon tetszik. Ez volt az?
hening Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Ez volt az? Nem pont ez, de a Monza, mint olyan.
invictus Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő.
hening Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő. Ezt én is szoktam tapasztalni. Engem is idegesít. :lol:
brezsó Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő. Nekem is előfordul néha. Olyankor "róka" bezár - újraindit és szokott működni, ha jól emlékszem(már régebben történt) ....de az is lehet, hogy csak a gép újrainditásakkor lett megint jó!? :lol:
invictus Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 De most is. Nem tudom az idézés után helyezni a kurzort, hiába kattintok oda. És hiába nyomok restartot. Ezt én is szoktam tapasztalni. Engem is idegesít. :lol:
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Ezt én is szoktam tapasztalni. Engem is idegesít. :lol: Nekem meg olyan szokott lenni, hogy amikor átolvasom a hsz-em elküldés előtt aztán belejavítok, akkor az írt betűk nem tolják arrébb a mögöttük lévőket, hanem arra írok rá. Ha szóközzel akarok helyet csinálni az is törli maga mögött a betűket. :)
brezsó Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Nekem meg olyan szokott lenni, hogy amikor átolvasom a hsz-em elküldés előtt aztán belejavítok, akkor az írt betűk nem tolják arrébb a mögöttük lévőket, hanem arra írok rá. Ha szóközzel akarok helyet csinálni az is törli maga mögött a betűket. :lol: Mert biztosan mellényúlsz a billentyűknek és megnyomod az "insert" gombot...olyankor nyomd meg újra és aztán már jól kéne működnie..
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mert biztosan mellényúlsz a billentyűknek és megnyomod az "insert" gombot...olyankor nyomd meg újra és aztán már jól kéne működnie.. Melyik az? :lol:
invictus Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Amelyikre az van írva, hogy "INSERT". Melyik az? :lol:
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Amelyikre az van írva, hogy "INSERT". Ja most látom, nem is tudtam, hogy ilyenem is van, kösz! :) Klikk ide! :lol:
spzoli Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Amelyikre az van írva, hogy "INSERT". Ez ütött :lol: :) ;)
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Ez ütött :) ;) ;) Az ilyenre szoktam azt mondani, hogy egyszer majd jót fogok röhögni rajta. :P Valaki szerint már most is vicces. :lol:
spzoli Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Az ilyenre szoktam azt mondani, hogy egyszer majd jót fogok röhögni rajta. :cry: Valaki szerint már most is vicces. :lol: Olyan szintű párbeszéld volt, mint kb ez: Melyik a bejárat? Amelyikre az van írva, hogy BEJÁRAT!! ;) :P :P ;) :) ;)
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Olyan szintű párbeszéld volt, mint kb ez: Melyik a bejárat? Amelyikre az van írva, hogy BEJÁRAT!! ;) ;) :P :P :lol: :) Jóvanna, sose használtam azt a gombot, illetve használtam, csak nem tudtam róla. ;)
Guest Sanci Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő. 3.6-os verzió? :lol: Nálam az csinált érdekes dolgokat :) downgrade v3.5.8 és király.. ;)
invictus Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. :lol: 3.6-os verzió? :) Nálam az csinált érdekes dolgokat ;) downgrade v3.5.8 és király.. ;)
Guest Sanci Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. :) Nekem tegnap óta csinált rondaságokat ;) furcsa megjelenítés pl citromail, iwiw :lol: downgrade-lj ;)
brezsó Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 3.6-os verzió? ;) Nálam az csinált érdekes dolgokat :P downgrade v3.5.8 és király.. ;) Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. ;) :lol: ..még jó, hogy én nem engedtem frissiteni - gondoltam, majd később mert most nem volt kedvem hozzá - de úgy látom ezek után, hogy nem is fogom hagyni! :P :)
Guest Sanci Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 :lol: ..még jó, hogy én nem engedtem frissiteni - gondoltam, majd később mert most nem volt kedvem hozzá - de úgy látom ezek után, hogy nem is fogom hagyni! ;) :) Vétek lenne :P hagyd meg a 3.5.x-es legfrissebb verzión.. ;)
beligrom Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 firefox gagyi lett. régen én is azt használtam de ez az új ie win7en tökéletes!
FPepe Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Nem pont ez, de a Monza, mint olyan. Mármint arra gondoltam, amiről beszéltetek itt, az erdei.
Recommended Posts