Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A férj megy hazafelé, és már messziről kiabál :

- Asszony öltözz gyorsan, ötösöm van a lottón !

- És mit vegyek fel Apucikám ? Kérdi a feleség.

- Az mindegy, csak TAKARODJ !!!!!

Bocsi ezt muszáj volt :lol::lol::)

Elküldve

Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő.

Elküldve
Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő.

Ezt én is szoktam tapasztalni. Engem is idegesít. :lol:

Elküldve

Nekem is előfordul néha. Olyankor "róka" bezár - újraindit és szokott működni, ha jól emlékszem(már régebben történt)

....de az is lehet, hogy csak a gép újrainditásakkor lett megint jó!? :lol:

Elküldve

De most is. Nem tudom az idézés után helyezni a kurzort, hiába kattintok oda. És hiába nyomok restartot.

Elküldve

Nekem meg olyan szokott lenni, hogy amikor átolvasom a hsz-em elküldés előtt aztán belejavítok, akkor az írt betűk nem tolják arrébb a mögöttük lévőket, hanem arra írok rá. Ha szóközzel akarok helyet csinálni az is törli maga mögött a betűket. :)

Elküldve
Nekem meg olyan szokott lenni, hogy amikor átolvasom a hsz-em elküldés előtt aztán belejavítok, akkor az írt betűk nem tolják arrébb a mögöttük lévőket, hanem arra írok rá. Ha szóközzel akarok helyet csinálni az is törli maga mögött a betűket. :lol:

Mert biztosan mellényúlsz a billentyűknek és megnyomod az "insert" gombot...olyankor nyomd meg újra és aztán már jól kéne működnie..

Elküldve
Az ilyenre szoktam azt mondani, hogy egyszer majd jót fogok röhögni rajta. :cry: Valaki szerint már most is vicces. :lol:

Olyan szintű párbeszéld volt, mint kb ez:

Melyik a bejárat?

Amelyikre az van írva, hogy BEJÁRAT!!

;) :P :P ;) :) ;)

Elküldve
Olyan szintű párbeszéld volt, mint kb ez:

Melyik a bejárat?

Amelyikre az van írva, hogy BEJÁRAT!!

;) ;) :P :P :lol: :)

Jóvanna, sose használtam azt a gombot, illetve használtam, csak nem tudtam róla. ;)

Elküldve

3.6-os verzió? :lol: Nálam az csinált érdekes dolgokat :) downgrade v3.5.8 és király.. ;)

Elküldve
Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. :)

Nekem tegnap óta csinált rondaságokat ;) furcsa megjelenítés pl citromail, iwiw :lol: downgrade-lj ;)

Elküldve
3.6-os verzió? ;) Nálam az csinált érdekes dolgokat :P downgrade v3.5.8 és király.. ;)

Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. ;)

:lol: ..még jó, hogy én nem engedtem frissiteni - gondoltam, majd később mert most nem volt kedvem hozzá - de úgy látom ezek után, hogy nem is fogom hagyni! :P :)

Elküldve
:lol: ..még jó, hogy én nem engedtem frissiteni - gondoltam, majd később mert most nem volt kedvem hozzá - de úgy látom ezek után, hogy nem is fogom hagyni! ;) :)

Vétek lenne :P hagyd meg a 3.5.x-es legfrissebb verzión.. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.