Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 mikor leszel erre?Hánykörül? Nem szeretem a deréken azt a helyet.. átbactak 1szer.. termosztátot és a tömítőt külön-külön adták. :D Még zárás előtt avagy megpróbálok 5 előtt oda menni ^_^ meg még a Fórumba is mennem kéne venni egy olajradiátort (góré rábólintott :D) mert kezd hűvös lenni a vezérlőteremben :D aztán meg kb kilépek Főnixre ;) úgyis rég voltam már.. :D Máshol is kiszedik :D külön adják el :D múltkor a Széchenyin is ugyanez a szitu volt egy csávónál :D utána meg visszaütik mintha meg se vetted volna így van egy kis vadpíz.. ;)
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Még zárás előtt avagy megpróbálok 5 előtt oda menni ^_^ meg még a Fórumba is mennem kéne venni egy olajradiátort (góré rábólintott :D) mert kezd hűvös lenni a vezérlőteremben :D aztán meg kb kilépek Főnixre :D úgyis rég voltam már.. ;) Én se mostanában... :D De pénteken este sosincs autó. fater melózik akkor mindíg :D Azé' durva.... Helooooo
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Én se mostanában... :D De pénteken este sosincs autó. fater melózik akkor mindíg :D Azé' durva.... Belépjek érted? :D Jövet-menet útba esel.. ^_^ Szlogen: "A stabilitást matricákkal javítjuk.." ;) :D
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Szasztok. Annó valaki itt csinált már tetőkárpit áthúzást újra kárpitozást. Annak a fényképei kellenének. Vagy aki járatos ebben ilyesmiben az árulja el mivel ragasszam fel a kárpitot, és milyen anyagot kell rá venni? Lesz egy kis sufnyizás a hétvégén aztán kéne a help..... Előre is köszi.
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Belépjek érted? :D Jövet-menet útba esel.. ^_^ Szlogen: "A stabilitást matricákkal javítjuk.." :D ;) Köszi! Holnap csak 4 órám lesz és elvileg 11 körül már végzek. :D Elvileg...Ha nem raknak be semmit :D Ha itt vagy megcsörgetsz 1szer? vagy hívjalak?
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Köszi! Holnap csak 4 órám lesz és elvileg 11 körül már végzek. ;) Elvileg...Ha nem raknak be semmit :D Ha itt vagy megcsörgetsz 1szer? vagy hívjalak? Oks, akkor beugrok :D ha indulok felhívlak, kb 20 perc és ott is vagyok ^_^ én viszont nemigen végzek délre :D az imént hívott góré, hogy ebédnek valót is tegyek.. :D
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Oks, akkor beugrok :D ha indulok felhívlak, kb 20 perc és ott is vagyok ^_^ én viszont nemigen végzek délre :D az imént hívott góré, hogy ebédnek valót is tegyek.. :D ;) A nem-kötött munkaidő hátulütője. Rendben! Legalább dumálunk 1-et, meg kinézek főnixre...de rég voltam ott is :D sajnos..
Novy Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Na megvan mi visítozik nekem olyan 4-5 ezer között a kocsiban. A vezérmű burkolata ér bele a vezérmű kerékbe, és az adja a hangot. Szombaton remélem meglátom mit is tudok vele kezdeni.
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 :D A nem-kötött munkaidő hátulütője. Rendben! Legalább dumálunk 1-et, meg kinézek főnixre...de rég voltam ott is :D sajnos.. Jah :D bár vannak azért előnyei is ^_^ Láttál már te opeleseket bringával Főnix talin? :D Én igen.. :D Jah :D a Mikepércsin ma egy vacsiúj fehér civil Octaviából mértek ;) bővült a paletta megint.. :D Na megvan mi visítozik nekem olyan 4-5 ezer között a kocsiban. A vezérmű burkolata ér bele a vezérmű kerékbe, és az adja a hangot. Szombaton remélem meglátom mit is tudok vele kezdeni. Leszeded és elfelejted visszatenni ;) nem lesz vele ilyen gond.. ;) :D
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Jah :D bár vannak azért előnyei is ^_^ Láttál már te opeleseket bringával Főnix talin? ;) Én igen.. :D Jah ;) a Mikepércsin ma egy vacsiúj fehér civil Octaviából mértek :D bővült a paletta megint.. :D :D ;) :D Gondoltam már rá, hogy ki kéne menni bicóval 1szer... Csak lusta voltam mindíg :D meg furán nézne ki, mindenki verdával..én meg kerékpárral :D Húú..van annyi mérős már itt.. ;) Bár vannak fix helyek.Keletterv előtt...szinte mindennap. M35, pogár, józsa,hortobágy mindíg ott vannak. Ha vmmelyik helyen nincsenek kint akkor tuti a másikon ott vannak. Faraktárhídról lejövőket a vámospércsi felé, ott a zsuzsi-vonat a kerítésénel. Nomeg a jóöreg mikepércsi a társasházaknál
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 :D ;) :D Gondoltam már rá, hogy ki kéne menni bicóval 1szer... Csak lusta voltam mindíg ^_^ meg furán nézne ki, mindenki verdával..én meg kerékpárral :D Húú..van annyi mérős már itt.. :D Bár vannak fix helyek.Keletterv előtt...szinte mindennap. M35, pogár, józsa,hortobágy mindíg ott vannak. Ha vmmelyik helyen nincsenek kint akkor tuti a másikon ott vannak. Faraktárhídról lejövőket a vámospércsi felé, ott a zsuzsi-vonat a kerítésénel. Nomeg a jóöreg mikepércsi a társasházaknál Szerintem egy bringás városban nem is annyira feltűnő :D még egy autós klubban sem ;) Jah, ez a Kun utca sarkánál dekkolt -nem is volt feltűnő :D mérte a kijövő meg bemenő forgalmat :D egy Corsás srác villogott keményen, hogy szitu van :D ezek az Opelesek.. ;) ;)
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 A keskeny szíjaas szervónál hogy hajt az ékszíj? 1ékszíj hajt mindent vagy 2tárcsa van a főtengelyen. 1.4si keskeny szíjas szervó pumpa a bakon van. SOS
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Szerintem egy bringás városban nem is annyira feltűnő ;) még egy autós klubban sem :D Jah, ez a Kun utca sarkánál dekkolt -nem is volt feltűnő ^_^ mérte a kijövő meg bemenő forgalmat :D egy Corsás srác villogott keményen, hogy szitu van :D ezek az Opelesek.. :D :D Engem egy polo mentett meg nemrég a tuti gyorsahajtástól...Tudod van a faraktár híd. Nem mész fel rá, hanem mész a balra rakovszky felé a kossuth utca irányából.ott 1 benzinkút. Képesek beállni a benzinkút parkolójába a többi parkoló kocsi közé!!!!!! És ott lesnek. Na ott villogott a polo erősen.
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 le... :D Szakadt vóna bele a feje az anyjába! :D Jah. Meg Janiéba, meg Novyéba (csak a HRR-ben) , és időnként még a sajátomba is beleülök ^_^ Én meg Kojakéba, sőt a kéziféket is kezelhettem, igaz csak addíg amíg vontattuk. Ő nem tudott fékezni, mert az ülésen állt, és az ablakon lógott ki. ;) Szasztok. Annó valaki itt csinált már tetőkárpit áthúzást újra kárpitozást. Annak a fényképei kellenének. Vagy aki járatos ebben ilyesmiben az árulja el mivel ragasszam fel a kárpitot, és milyen anyagot kell rá venni? Lesz egy kis sufnyizás a hétvégén aztán kéne a help..... Előre is köszi. Én Pálma-büdösragasztóval raktam fel műbőrt, de nem jó, mert melegben válik le. :D Majd egyszer le kell szednem és, újból felragasztani valamivel.
yankee Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Szakadt vóna bele a feje az anyjába! :D Én meg Kojakéba, sőt a kéziféket is kezelhettem, igaz csak addíg amíg vontattuk. Ő nem tudott fékezni, mert az ülésen állt, és az ablakon lógott ki. :D Én Pálma-büdösragasztóval raktam fel műbőrt, de nem jó, mert melegben válik le. ^_^ Majd egyszer le kell szednem és, újból felragasztani valamivel. Pálmatex? de én sima szövetet akarok nem műbőrt:S Ahhoz is jó a pálma? Itt linkelgette a képeket valaki anno de nem tudom ki volt, hogy otthon csinálta fainul
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Engem egy polo mentett meg nemrég a tuti gyorsahajtástól...Tudod van a faraktár híd. Nem mész fel rá, hanem mész a balra rakovszky felé a kossuth utca irányából.ott 1 benzinkút. Képesek beállni a benzinkút parkolójába a többi parkoló kocsi közé!!!!!! És ott lesnek. Na ott villogott a polo erősen. Jaja :D ott elég sűrűn áll a piros Fiesta :D meg még a Kassain szeret az őemfaunál dekkolni a világos kék Focus.. :D Nna lassan aludnom kéne, kelhetek hajnal 3-kor.. ^_^ Akkor holnap majd ha indulok feléd csörgök.. ;)
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Jaja :D ott elég sűrűn áll a piros Fiesta ;) meg még a Kassain szeret az őemfaunál dekkolni a világos kék Focus.. :D Nna lassan aludnom kéne, kelhetek hajnal 3-kor.. ^_^ Akkor holnap majd ha indulok feléd csörgök.. :D Rendben! Köszi mégegyszer :D Korai.. de ha fekszel, akkor jó éjt. :D
dita Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Pálmatex? de én sima szövetet akarok nem műbőrt:S Ahhoz is jó a pálma? Itt linkelgette a képeket valaki anno de nem tudom ki volt, hogy otthon csinálta fainul Én úgy emlékszem utoljára Novy csinált ilyet.
epk947 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Mióta 1,8 lóerőt használok rendszeresen, azóta nem is kell a 116! ^_^ Idén eddig épphogy 7 ezret mentem a verdával. No és mennyi benzint megtakarítottam eddig! Nem is tudom, nem a Fogyasztás topic-ba kellett volna ezt a szösszenetet bevésnem? :D Augusztus 13.-án 16,1 liter összes fogyasztással itthonról a németországi Kürbitzig jutottam el (760 km). :D
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Pálmatex? de én sima szövetet akarok nem műbőrt:S Ahhoz is jó a pálma? Itt linkelgette a képeket valaki anno de nem tudom ki volt, hogy otthon csinálta fainul Csinálni én is csináltam, csak nem lett jó: A szövet alatti szivacsréteget le kellett szednem, mert szinte teljesen elporladt.
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Mióta 1,8 lóerőt használok rendszeresen, azóta nem is kell a 116! ^_^ Idén eddig épphogy 7 ezret mentem a verdával. No és mennyi benzint megtakarítottam eddig! Nem is tudom, nem a Fogyasztás topic-ba kellett volna ezt a szösszenetet bevésnem? :D Hümmmmmm...... :D
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Rendben! Köszi mégegyszer ;) Korai.. de ha fekszel, akkor jó éjt. :D Ne igyál előre..nélkülem :D :D nna télleg jó éjt mindenkinek.. ^_^
epk947 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Hümmmmmm...... ^_^ A végét nem is olvastad! "Augusztus 13.-án 16,1 liter összes fogyasztással itthonról a németországi Kürbitzig jutottam el (760 km). :D "
Novy Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Leszeded és elfelejted visszatenni :D nem lesz vele ilyen gond.. :D ^_^ gondoltam rá, csak betekri a nyakkandőmet macskát stb stb, na meg sár por .. Én úgy emlékszem utoljára Novy csinált ilyet. nagy szívás de kivitelezhető, én a hőálló pálmát használtam pár hetet kint állt a legnagyobb melegbe, és még a helyén van Csinálni én is csináltam, csak nem lett jó: A szövet alatti szivacsréteget le kellett szednem, mert szinte teljesen elporladt. nekem nem porladt el,de akkor is le kell szedni
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 nekem nem porladt el,de akkor is le kell szedni Te ragasztottál valami hőszigetelőt, talán polifómot a tetőkárpit fölé, ugye? Valami észrevétel? ^_^
Recommended Posts