Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem húzzátok fel annyira egymást, hogy ne merjetek kimenni az utcára :lol: :lol: :lol:

Aztán lehet szépen sorban kihúzgálni a népet.. <_<

Ti már a tömeget is kilobyte-ban méritek? :lol:

Tudod, néha megárt a sok sz.gép bütykölés.. :lol: :lol:

Elküldve
Hjaaaa.

Biztosítás már van :lol:

<_<

Füstölős kerékre nem húzol valami kevésbé cafatos bőrt a vadkerti focipályára tekintettel? :lol:

azért a csajos témák eddig jobbak voltak mint a vadkerten a bőrhúzogatás :lol: :lol:

Elküldve
azért a csajos témák eddig jobbak voltak mint a vadkerten a bőrhúzogatás :lol: :lol:

Gabinál vannak a felni, ezt követően nem tudom, hogy kivel és mit művelt rajta, de asszem nem is érdekel <_< :lol:

Elküldve
Gabinál vannak a felni, ezt követően nem tudom, hogy kivel és mit művelt rajta, de asszem nem is érdekel <_< :lol:

Csak nehogy találj mellettük egy "Matematika 6. osztályosoknak" c. könyvet :lol:

Elküldve
vadkerten a bőrhúzogatás

Egészségükre.. <_< :lol:

druge.gif

Elküldve

Mé? Így kezdik leb.gif és így fart.gif végzik?

khm.gif

Elküldve

Úgy fáradok mindjárt fejbelövöm magam...vki dobjon már fel egy jó kis témát csak ne hűhát mert melóban vagyok és megmagyarázhatatlan kitüremkedésekre nem tudok egyértelmü magyarázatot adni...kngt.gif

Elküldve
Jobb estetben <_< :lol: :lol:

Jobb esetben. Szélsőséges esetben:

- Amit minden 7 éves kisfiúnak tudnia kell

- Szex 70 fölött

- Bevezetés az analitika világába :lol:

Boocs :lol:

Elküldve
"A Biblia azt mondja: szeresd felebarátaid! A Káma Szutra megmutatja hogyan."

<_<

Többek közt azt is, hogy: "Hetente legalább egyszer a saját feleségeddel is paráználkodj!" :lol:

Elküldve
"A Biblia azt mondja: szeresd felebarátaid! A Káma Szutra megmutatja hogyan."

<_<

És a 11.-edik parancsolat?

"Szeresd felebarátod feleségének gyermekeit mert lehet a tied is köztük van.."

1208623839_90.gif

Elküldve
És a 11.-edik parancsolat?

"Szeresd felebarátod feleségének gyermekeit mert lehet a tied is köztük van.."

1208623839_90.gif

Úgy fáradok mindjárt fejbelövöm magam...vki dobjon már fel egy jó kis témát csak ne hűhát mert melóban vagyok és megmagyarázhatatlan kitüremkedésekre nem tudok egyértelmü magyarázatot adni...kngt.gif

nagylol_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Elküldve

Kicsit szétoffolom a topicot, nem baj? :lol: :lol:

Mondjátok meg nekem hogy hol lehet felhajtani az 1-esről M1-re Budapestnél ahonnan már nem fizetős? <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.