FPepe Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 én is alkottam nemrég: kattide http://www.postimage.org/Pq2tcbFA.jpg http://www.postimage.org/aV1NiJer.jpg egy PIC vezérel 26 csatornán 52 db 5mm-es fényes narancs LED-et. majd még játszok a szoftverrel, lehet más villogásokat is kipróbálok. egyelőre csak az egyik oldalt csináltam meg, mert tesztelni akarom hogy hogyan reagál a környezeti hatásokra, hidegre, koszra, kavicsokra - eddig jól vizsgázott, a PIC nem fagyott le, a pár száz km alatt keletkezett kosz is kijött a LED fejek közül... a végleges verzióhoz majd sokkal kisebb vezérlőpanelt építek SMD alkatrészekkel, és talán a csatornák számát is redukálom, ezt majd még meglátom... ( a LEDsor kép persze még csak a fejlesztési stádiumban volt ilyen levegőben lógó hullámos, most bele vannak ültetve a lökös műanyagbetétbe ) Látom nagyon ráérsz :D Irigylem az ilyen embereket, csak úgy leakaszt egy PIC-t, és megcsinálja, én sajna nem tudok PIC-et programzani. Egy ötlet: nem gondoltál arra, hogy nyíl alakúra csináld meg? Mutatná az irányt, amerre menni szeretnél. (by Emese :D ).
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Pöpec lett! Azt hiszem, tudom már, kivel csináltatok KITT-es futófényt a Manta orrába! :D
FPeter Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Látom nagyon ráérsz :D Irigylem az ilyen embereket, csak úgy leakaszt egy PIC-t, és megcsinálja, én sajna nem tudok PIC-et programzani. Egy ötlet: nem gondoltál arra, hogy nyíl alakúra csináld meg? Mutatná az irányt, amerre menni szeretnél. (by Emese :D ). :D a PIC mély lelkivilágához én sem értek, de C-ben nagyon egyszerűen lehet dolgozni... a köv próba egy belülről kifelé tartó felvillanó csík program lesz... :D
FPeter Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Pöpec lett! Azt hiszem, tudom már, kivel csináltatok KITT-es futófényt a Manta orrába! :D kék? szivárvány színű? :D
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Szivárvány? Nem akarok én langyizászlót! :D Piros! :D
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Nem akarok én langyizászlót! :D Piros! :D Na de Ibolya!Ma már a pircsi a divat! :D
Novy Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 grat ez igen jolett szerintem is :D én egyszer 3 3 ledet szeretnék a négy sarkára bele a lökös csíkjába ilyesfajta helyzetfénynek vagy minek nevezzem.
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 :D a PIC mély lelkivilágához én sem értek, de C-ben nagyon egyszerűen lehet dolgozni... a köv próba egy belülről kifelé tartó felvillanó csík program lesz... :D Nekem is ez jutott eszembe a videót látva.. hogy talán jelzésértékübb lenne.. kérdés a rend őrei mit szólnak hozzá.. (figyelem elvonás stb..) Sanya! KITT-hez még csak PIC se kell.. csak asszem 4017 vagy valami ilyesmi IC :D valahol van is egy ilyen áramköröm.. az volt a műfenyő ledes led-füzérem vezérlésére átalakítva :D
Novy Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 a kitt fényt meg lehet venni összeszerelőcsomagban
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 a kitt fényt meg lehet venni összeszerelőcsomagban Az úgy nem buli! Valaki izzadjon meg nekem érte! :D Amúgy csak hülyéskedek. Nem kell nekem olyan. De amint megláttam ezt az index megoldást, rögtön az jutott eszembe. :D
FPeter Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 elsőre én is diszkrét alkatrészekre alapozva gondoltam a dolgot, de rájöttem hogy a PIC olcsóbb, gyorsabb, egyszerűbb, és így nem vagyok lekötve egyetlen villogási mintához, játszhatok az időzítésekkel, gyorsíthatom, lassíthatom egyes pontjait... pl vészvillogónál mind2 ezt villogja mint a videón, indexelésnél meg kifelé futó fény van...
Novy Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 jo már annak ki ért az ilyenhez én a c hez csak leülni tudtam de felállni már alig, érteni meg végkép semmit. pedig aztmondják(tad) hogy nem olyan nehéz... csak gondolom az is időt igényel, mint pl a weblapozás stb...
FPeter Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 jo már annak ki ért az ilyenhez én a c hez csak leülni tudtam de felállni már alig, érteni meg végkép semmit. pedig aztmondják(tad) hogy nem olyan nehéz... csak gondolom az is időt igényel, mint pl a weblapozás stb... egy ilyen program nem bonyolultabb, mint a szokásos "hello world" kiiratás, de persze nagyon el is lehet benne mélyülni...
yooccoo Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 valakinek nincs véletlenül egy bescannelt, méretarányos képe benzines ford.szám egységről?
Xray Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 egy ilyen program nem bonyolultabb, mint a szokásos "hello world" kiiratás, de persze nagyon el is lehet benne mélyülni... Hát azért egy PIC et megírni jól nehezebb mint egy PHP-t vagy HTML-t :D
Gboysoft Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 valakinek nincs véletlenül egy bescannelt, méretarányos képe benzines ford.szám egységről? nekem van, a jövő héten előkaparom, és elküldöm, ha még mindig érdekel
FPeter Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 Hát azért egy PIC et megírni jól nehezebb mint egy PHP-t vagy HTML-t :D C nyelven még könnyebb is, 1-2 óra alatt bele lehet jönni az alapokba, aztán persze jól el is lehet mélyülni a témában
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Érkezett ma hozzám egy kis csacskaság.Amint lesz időm, beinstallálom....... :sowwy:
FPepe Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Én is néztem ilyet Vaterán, csak ami nem GSi-hez való volt a srácnak, azon a takszintjelző 60L-es volt, gondolom Vectrához való.
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 honnan, mennyiért? Ebay, 117.2 euro volt a kettőnk cucca, postaköltséggel.Mert Gepárd is benevezett 1be.
warwolf Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Teszkós tuning! :sowwy: Azé' neked is baxná a csőröd a tiédbe! :lol:
J0hnny Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Azé' neked is baxná a csőröd a tiédbe! :lol: Majd ha lesz jó árasítva jégfehérben! :sowwy:
Recommended Posts