Mester91 Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/73..._1274733723.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/73..._1270403061.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/73..._1270403089.jpg Milyen agresszív ki nézetet ad neki az a Daylight Angel Eye lámpa :rolleyes: jól néz ki
spzoli Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Milyen agresszív ki nézetet ad neki az a Daylight lámpa <_< jól néz ki Jól látod, hogy angel eyes. :rolleyes: Karikák nélküli edisön. -_-
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Jól látod, hogy angel eyes. <_< Karikák nélküli edisön. -_- Mekkora sügér vagyok! Tényleg igazad van :D jól van na, már fáradt vagyok :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Milyen agresszív ki nézetet ad neki az a Daylight lámpa <_< jól néz ki Igazából a lökös miatt linkeltem. Ez is C20LET. :rolleyes:
Technodome Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Igazából a lökös miatt linkeltem. Ez is C20LET. :rolleyes: Én pl tudom értékelni mind a 2 fajta kinézetet. Ha lenne elég pénzem akkor csináltatnék egy full letisztult és egy brutál "nídforszpídes" verdát. Utána csak kedv kérdése ,hogy éppen melyiket használnám. Mindenesetre nem lehet dícséret nélkül hagyni a kis pirosat mert nagyon jól néz ki a lökössel és az angel lámpákkal.
Mester91 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Én pl tudom értékelni mind a 2 fajta kinézetet. Ha lenne elég pénzem akkor csináltatnék egy full letisztult és egy brutál "nídforszpídes" verdát. Utána csak kedv kérdése ,hogy éppen melyiket használnám. Mindenesetre nem lehet dícséret nélkül hagyni a kis pirosat mert nagyon jól néz ki a lökössel és az angel lámpákkal. Az bisztos! Már csak valami 6 hengeres szivet kéne bele rakni, meg valami jó kis kipufogó rendszert, és már szép kis hang is van a szép kis kinézethez :rolleyes:
spzoli Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Az bisztos! Már csak valami 6 hengeres szivet kéne bele rakni, meg valami jó kis kipufogó rendszert, és már szép kis hang is van a szép kis kinézethez :rolleyes: Azért egy turbo hang sem elhanyagolható.
Zsoltee Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Azért egy turbo hang sem elhanyagolható. Sőt... :rolleyes:
Technodome Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Stílustanulmány bojlerharcosoknak. :rolleyes: Egyre jobban tetszenek a sötét első lámpák, iszonyat nagyot dob az autón <_<
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Egyre jobban tetszenek a sötét első lámpák, iszonyat nagyot dob az autón <_< :rolleyes:
Technodome Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 :rolleyes: Ez most mifélefajta? Amint látom nem simaüveges,nem is angel eyes. Milyen árban lenne egy ilyen? Tényleg azt meglehet oldani h egy sima, egyszerű corsa lámpának a belsejét lefújni feketére vagy az sokat rontana a fény minőségén? (persze normál izzóknál)
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Ez most mifélefajta? Amint látom nem simaüveges,nem is angel eyes. Milyen árban lenne egy ilyen? Tényleg azt meglehet oldani h egy sima, egyszerű corsa lámpának a belsejét lefújni feketére vagy az sokat rontana a fény minőségén? (persze normál izzóknál) Általam okosított utángyári lámpa. Dzs0nny( :rolleyes:) morzsájában nézelődik.
Technodome Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Általam okosított utángyári lámpa. Dzs0nny( <_<) morzsájában nézelődik. elárulod a titkot ( :rolleyes: ) ,hogyan csináltad? Lekoppintanám -_-
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 elárulod a titkot ( <_< ) ,hogyan csináltad? Lekoppintanám -_- Szétszed, lefest, összerak. :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 elárulod a titkot ( :D ) ,hogyan csináltad? Lekoppintanám :) Kilóra megveszed Zolit és megcsinálja! :rolleyes: <_< -_-
Technodome Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Szétszed, lefest, összerak. :rolleyes: Gondolom vmi hőálló festékkel fújtad le? (szóróssal). Az egész belsejét lefújtad vagy az izzó mögötti rész (nem vágom a nevét) azt kihagytad? Csökkentette a hatótávolságot az izzónak a fekete háttér? Húúú elég sokat kérdezek de ezt meg akarom valósítani én is <_<
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Kilóra megveszed Zolit és megcsinálja! :rolleyes: <_< -_- Sok sörrel lógsz mááá. :D
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Gondolom vmi hőálló festékkel fújtad le? (szóróssal). Az egész belsejét lefújtad vagy az izzó mögötti rész (nem vágom a nevét) azt kihagytad? Csökkentette a hatótávolságot az izzónak a fekete háttér? Húúú elég sokat kérdezek de ezt meg akarom valósítani én is :rolleyes: Van egy keret, ami nem vesz részt a fénycsóva képzésben. Azt festheted bármilyenre...kedved szerint.
Technodome Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Van egy keret, ami nem vesz részt a fénycsóva képzésben. Azt festheted bármilyenre...kedved szerint. Nagyon köszönöm a segítséget! Remélem sikerülni fog. Holnap veszek vmi hőálló festéket és a napokban ki-szét-fest-össze-be. :rolleyes: Amúgy az első lököst le kell szedni h kivegyem a helyéről az első lámpákat?
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Nagyon köszönöm a segítséget! Remélem sikerülni fog. Holnap veszek vmi hőálló festéket és a napokban ki-szét-fest-össze-be. :rolleyes: Amúgy az első lököst le kell szedni h kivegyem a helyéről az első lámpákat? Szerintem nem, bár még sosem cseréltem korzán lámpát.
Technodome Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Szerintem nem, bár még sosem cseréltem korzán lámpát. Akkor majd gyakorlatban kiderül. :rolleyes: Mégegyszer köszönöm a segítséget !
Recommended Posts