Jump to content
OPEL FÓRUM

isi

Forummember
 • Content Count

  1,756
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

isi last won the day on May 8 2017

isi had the most liked content!

Community Reputation

77 Segítőkész

About isi

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 05/30/1986

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Vp megye
 • Érdeklődés
  Rally, autósport, zene, koncertek, filmek, póker

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Vectra A X 17 DT ISUZU cdx
 • City
  Ajka

Recent Profile Visitors

4,580 profile views
 1. isi

  Kormánymű

  Köszi, azt tudom, hogy szétjön a műszerfal alatt az oszlop, csak azt nem tudtam, hogy hosszra egyezik e a simával, de ezek szerint igen. Annyi van még, hogy a donor az klímás, így minden sallangnak át kell kerülnie a hosszbordás miatt.
 2. isi

  Kormánymű

  Sziasztok! Adott egy szervós (bontásra ítélt, kombi) és egy nem szervós, ferdehátú c16nz. Kérdésem, hogy simán átrakható a szervós cucc a nem szervósba? Kormány oszlopot kell e cserélni? Évjárat szinte ugyan az. Köszi!
 3. Hiba elhárítva, az abs kocka csatlakozója volt beázva, érdekes, hogy a kerékjeladót dobta hibának.
 4. Mekkora ellenállás a jó értèk? Van amúgy egy tartalék jeladóm.
 5. Köszi, rápillantok, amúgy nagyon közel van a féltengelyhez az biztos, lehet az állás miatt annyira berozsdált, hogy szinte hozzá ér és ezért okoz gondot.
 6. Jàró motornál ezt sikerült, simán gyújtásra csak egy hosszú két rövid mindig. https://m.youtube.com/watch?v=TbR7zvN2dcU
 7. Közben keresgéltem, én is ezt találtam, viszont a hibakód csak akkor jön ha rálépek a fékpedálra, leállítás után újra gyújtásra nincs. Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy csak gyújtás és egyből fékpedálra lépés, hogy akkor is dobja e. Amúgy járó motornál is lehet diagolni itt?
 8. Mégis meg van az a csati ;) hogy tudom diagolni?
 9. Sajnos csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem azokat, amiket javasoltál (félre van állítva paripa). Féklámpa működik, diag csatit nem találtam.
 10. Miként tudom kiolvasni, hol van valamilyen daig szerű csati, mert én nem tudok róla, hogy lenne Ezzel megfogtál, hogy működik e a féklámpa, megnézem délután.
 11. Sziasztok! ABS gondom van, két hetet állt az autó, mielőtt leraktam nem volt gond vele. Tegnap előszedtem, azóta azt csinálja, hogy ha rálépek a fékpedálra bedobja az ABS hibát, ezután leállítás-indítás, nincs hiba, mindaddig míg rá nem lépek a fékre (akár 10 km-t is mehetek vele nincs hiba, míg nem fékezek). Első jeladók elég közel vannak (eddig is így voltak) a féltengely póluskerékhez, talán csak berozsdált ezért lehet?
 12. Csak a gyári, nemrég bepróbáltunk egy Bárdiban kapható "COFLE" márkát ennek minimális a kattogása, 855 hosszú és a hosszabb végű (váltó felüli). Többi hitvány szerintem is.
 13. Az biztos, nemrég bele futottunk egy olyanba, hogy nem úgy ment a gép ahogy kell. Vezérlés burkolat le, tele volt olajjal, mert el volt törve a burkolat alul és felhordta. Szépen felzabálta az olaj a szíjat, kézzel tépkedtem le a fogakat, már 4 db hiányzott, de nem ugrott el. Igaz sok nem lehetett hátra már
 14. Isuzun semmi extra nincs a vezérlésbe, vízpumpa sincs benne Azért érdekes ez, mert a családban van még kettő ilyen, azok nem produkálják ezt a tünetet, lehet kóvályog valamelyik bordáskerék egy picit. Most hajtom így egy keveset és ránézek a szíjra.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.