Jump to content
OPEL FÓRUM

nistvan98

Forummember
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Semleges

About nistvan98

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Vectra A 1.6i 52kw CDX X16SZ
 • City
  Lajosmizse

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nistvan98

  Egyéb csevegés

  távol áll tőlem az ilyesmi módszer, de addig nem akartam többet költeni rá míg nem jár, mai nap folyamán egészben sikerült beindítani, egy hőgombán kivül minden működik a kocsin, a két külső gyertya egyébként új ! kettő ngk és kettő champion, de működik !! mehet a lakatolás.
 2. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Sziasztok, ez a gyertyakép megfelelő ? Kissé feketék ennek az oka hogy olajjal volt bekenve a henger fala, fehéresség nem vízre utal vagy ez így jó ? Fehérnek kell lenni igen de ez olyan furcsán fehér https://kepkuldes.com/image/39Tcu0
 3. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Termosztát ház igen
 4. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Üdv újra! Beletört csavart ki hogy szedné ki ? nem akarom kivenni, nem akarom levenni a vezérműkereket, azt amugy is furcsán sikerült beállítani de sikerült végül ! hagyományos fúró nem fér oda, kisebb nincsen ! :D ezek a balmenetes törtcsavar kiszedők érnek valamit ? ütnék egy kis lukat rajtuk, bele tekerném a törtcsavar kiszedőt közben melegíteném ! járható út ez igy vagy ki mit tanácsol ? köszönöm , jövök egy sörrel már tényleg !! :)) https://kepkuldes.com/image/3Z1Fdq https://kepkuldes.com/image/3Z17KA
 5. nistvan98

  Egyéb csevegés

  köszi a válaszod !! gyári jelekre raktam, lehető legpontosabban, igyekeztem! balról jobbra van igen, a második jelzés után picivel, durogni nem durrog, egyenletes alapjárata van, nem rángat.
 6. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Köszönöm szépen , megnézem majd !! Üdv újra! Megnéztem ahogy említetted, motor működése mellett picivel arább van a jelző a jelzésektől. Egyébként ennek van felrakási sorrendje ? Főtengely, feszítő, vízpumpa, bütykös tengely , én ebben a sorrendben tettem fel !
 7. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Köszönöm szépen , megnézem majd !!
 8. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! AC pumpa elindult az említett módszerrel, köszönöm szépen! Autó elindult, de a vezérlés felrakás nem lett a legjobb! Szíj hol laza hol nem, nem szeretném ha átugrana. Automata feszítővel rendelkezik, segítségéteket szeretném kérni, hogyan lehet ezt beállítani! Pontosan ez a fajta van: ( https://kepkuldes.com/image/33fOX3 ) , a feszítő "karja" bent van a házban, 23nm van lehúzva, jelzést pedig felrakáskor probáltam a két jelzés között tartani, azonban most ide oda mozog. Logása nincsen, nem búg, nem szorul. Esetleg ha létezne lépésről lépésre oldal, olyan mint az autodata! Ha idáig eljutottam ne ez fogjon már ki! köszönöm.
 9. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Hogy lehet ezt a fajta relét tesztelni ?
 10. nistvan98

  Egyéb csevegés

  holnap megnézem! igen kettes tekercsű, szétszedtem, vagyis nem kellett mert szétjött magától, sajnos azon a részen viztem találtam, valahol vagy beázik vagy párás ezekben az időben. ahogy említetted összezárom a 30 és 87b lábakat, majd holnap. köszi.
 11. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Relé jó , arra gyanakodtam legelsőnek de ez a relé az ecu reléje is, legalábbis ha nem volt benne a relé nem égett a motorvezérlő lámpája gyujtáskor, esetleg lehet félig rossz ? Mert 6-7 lábú asszem
 12. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Köszönöm válaszod, előzményt nem tudok mondani , motorhibásan vettem az autót , projekt autó lenne, a fekete benzinálló cső jó állapotban van , nincsen elszakadva, kirepedve
 13. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Szép napot! Üzemanyag szivattyú csatijánál mekkora feszültséget kellene mérnem gyujtáson és indításkor ? Szivattyú kivéve 12volton forog, tolja a benzint , visszarakva viszont nem , nincsen nyomás, nincsen spric mikor leveszem a csövet. C20ne
 14. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Köszönöm szépen zotya a válaszod! Hát, 8.2 bárt mértem , bár eléggé egy olcsó műszerem van, olajbeöntésre felszaladt 14 bára.. ez volt elölről nézve a harmadik.. többit nem sikerült, annyi a biztos hogy a két Külső bármelyik pozícióban kissé mozog, ha jól tudom ez nem jót jelent, azonban mind a 4 lehuzza az olajat. Igaz, melegen kellene mérni .
 15. nistvan98

  Egyéb csevegés

  Üdv.. adott egy c20ne motorkodú A Vectra.. Hengerfejét most hoztam haza felujításból, kompresszió mérés gyanánt visszatettem, vezérlést is. Problémám hogy egyik hengernél sem mér a kompresszió mérő értéket, vezérlést levéve igen, de ugy nem az a érték.. hidrotőkés ez a motor már, elvileg hézagot nem kellene állítani rajta.. Mi a probléma ? Hidrotőke, nyomólap, himbát olajozva tettem vissza, vezérlés jó helyen! Olajnyomás függvénye lenne ez ? Köszönöm !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.