Speed Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ez valóban így van. Sajnos a Coupe-ban sem hűtött a kesztyűtartó... viccesnek érzem a dolgot, hisz a kis F Astrámban az volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ilyen hidegben minek hűteni? Nyáron meg ki hord hideg kesztyűt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 :) Akkor nevezzük italhűtőnek ! ;) Ez sem igazán helytálló... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2006 én például csokit tettem mindig oda :D a kupéba nem fogok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 én például csokit tettem mindig oda :D a kupéba nem fogok :) Akkor teheted nyugodtan az enyémbe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Nyilván egy fordító programmal készült! Azok szoktak így kinézni! :D Nem, az jobb :)((( Pl. annál a résznél, hogy hol az elsősegély doboz, 3 verzió van: 5 ajtós, 4 ajtós, és teherkocsi (asszem). Mind a háromnál a csomagtartó bal oldalában van, és ez látszik is az ábrákon. A háromból kettőre jobbot írtak, egyre balt. Mondjuk aki ezt a kézikönyv alapján keresi, az megérdemli, de waze, így hogy higgyek ennek el bármit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Még mindig a kézikönyv... Erről pl. elképzelni sem tudom, hogy fordítási hiba, vagy komolyan gondolták: "Amennyiben a hűtőfolyadékszint a jelzés alá csökken, akkor után kell tölteni egy kicsivel a jelzés fölé. Töltsön utána fagyálló folyadékot. Ha fagyálló folyadék nincs, akkor tiszta csapvizet töltsön hozzá. Csapvíz hiányában desztillált vizet is használhat." Eszméletlen, ezt komolyan gondolják?! Első a csapvíz, utána a desztvíz?! (Arról nem is beszélve, hogy mennyire gáz nyelvtanilag ez a pár mondat.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2006 igen. csapviz. ugyanis a gyári fagyállóhoz csapvizet kell/lehet utántölteni, mivel az vizkőoldó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok! Egy kis kérdéske: A légzsák mikor nyilik ki akkor a kocsi elején ugye ütéstől kapcspl be és nyilik ki a légzsák! DE HOL VAN EZ AZ ÉRZÉKELŐ????? Tudja valaki?? Ott van a két ülés között a műanyag borítás alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2006 az a légzsák vezérlőegység... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Tudom, de mintha abban lenne az érzékelő is... Legalábbis Autodata szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 igen. csapviz. ugyanis a gyári fagyállóhoz csapvizet kell/lehet utántölteni, mivel az vizkőoldó. Köszi. Fura. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 igen. csapviz. ugyanis a gyári fagyállóhoz csapvizet kell/lehet utántölteni, mivel az vizkőoldó. Na azért ezt kétlem.... Calgon van benne? :) Ioncserélt, vagy desztvíz jobb.... ne azon a pár százason múljon egy esetleges vízkövesedés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Hallóóóóóó G Astrások! Tessék ezt megnézni: Évnyitóóóóóó nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :D ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra? kopi, amusing, ballaimi, aga, schok01, astra1.6, gyula519, gyugyó, kékmókus: tessék megjáratni azokat a G Astrákat egy kicsit a pályán! (kopi te ne ott)... ;) Nekem addigra ugyan még nem lesz G Astrám, de ott leszek, és ami késik nem múlik... :) A nyomozást már lezárták, a biztosító kb március közepe fele fog fizetni... Sajna még nem tom mennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Egyetértek Szeksönlídőr! Tedd ezt be az Astra-G szekció Találkozók topicba is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Hallóóóóóó G Astrások! Tessék ezt megnézni: Évnyitóóóóóó nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :D ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra? kopi, amusing, ballaimi, aga, schok01, astra1.6, gyula519, gyugyó, kékmókus: tessék megjáratni azokat a G Astrákat egy kicsit a pályán! (kopi te ne ott)... :P Nekem addigra ugyan még nem lesz G Astrám, de ott leszek, és ami késik nem múlik... :) A nyomozást már lezárták, a biztosító kb március közepe fele fog fizetni... Sajna még nem tom mennyit. Király lenne,mennék szívesen,de sajna kegyetlenül le vagyok égve........ ;) ;) De ha beüt valami,akkor tutira ott leszek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 én meg általában szombatonként 6-ig melózok cserében viszont lesz még 1 ember aki MOTE tag lesz, tegnap töltöttük ki neki a jelentkezi lapot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 kérdés: Nem tudjátok hol lehet olyan fejtámlahozatot kapni, ami fekete alapon Fehér opel felirat van? Fehéren feketét már sok helyen láttam, de amilyen nekem kell még sehol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Évnyitóóóóóó nyuszifülön, jimen, npasin, coupén, speeden, hagalexen, uhun és telon kívül (bocsi, ha vkit kihagytam volna :) ) más nem jön közülünk a kecskeméti évnyitóra? Én itt leszek... ;) Igaz nem vagyok G szekcső tag... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Igaz nem vagyok G szekcső tag... :) Miért is nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 nahát, most vettem csak észre, hogy a belső világítás 10 perc után lekapcsol, ha nyitva van az ajtó Micsoda modernd technika, ha már egy sima kapcsololót nem raktak bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Miért is nem? :D Egyenlőre elég a Kecskeméti szekcső :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2006 Micsoda modernd technika, ha már egy sima kapcsololót nem raktak bele látom ismered az autódat... huzd ki a világitás kapcsolódat :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Igen, az opelen ez már vagy 30 éve így van, de tényleg gonosz egy dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Egyetértek Szeksönlídőr! Tedd ezt be az Astra-G szekció Találkozók topicba is!!! Beraktam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts