Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ajtók nálam is síkban.Legalábbis mikor vettem akkor még síkban volt,átnéztem tüzetesen.

Ha jól tudom, az első ajtóknak egy kicsit kintebb kell lenniük alapból, mint a hátsóknak, különben nagyobb lesz a szélzaj.

Elküldve
Oszt aza "I" bötű mé maradott ki? szarul hangzott?

Azért lett J, mert az I betűt elég könnyű 1-nek nézni. Ez nem a marketingesek találmánya, elektronikában is mellőzzük az I betűt, amikor betűkkel jelölünk valamit, szintén ugyanezen okból. A marketintes magyarázat pedig az, hogy az Opelnél ez a tizedik generáció, csak az első Kadettnek nem volt betűjele, és eddig sorba mentek a betűkkel, azért H volt az előző, most meg a tizedik betűt nézik, ezért lett ez a mostani meg J.

Elküldve
Azért lett J, mert az I betűt elég könnyű 1-nek nézni. Ez nem a marketingesek találmánya, elektronikában is mellőzzük az I betűt, amikor betűkkel jelölünk valamit, szintén ugyanezen okból. A marketintes magyarázat pedig az, hogy az Opelnél ez a tizedik generáció, csak az első Kadettnek nem volt betűjele, és eddig sorba mentek a betűkkel, azért H volt az előző, most meg a tizedik betűt nézik, ezért lett ez a mostani meg J.

For I=1 to 10 :lol:

.... a klasszikus.. én rengeteget használom az i-t változónak programoknál

Elküldve
A nagy I a római egyes.

Ja igen, lehet, hogy ez volt az indok, hogy az I-t római egyesnek gondolnák sokan. Szóval akkor már három van: 10. generáció, egyesnek gondolják és egyesnek nézik :lol:

Elküldve
Ja igen, lehet, hogy ez volt az indok, hogy az I-t római egyesnek gondolnák sokan. Szóval akkor már három van: 10. generáció, egyesnek gondolják és egyesnek nézik :lol:

akkor +1 kérdés.

Az opel.hu-n, miért hívják NG-nek?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.