meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Nyuszifül-Ügy! Nem lehet, hogy valami nemgyári riasztó van benne és annak a hatástalanítója?? Megvettem TELO a kormányhuzatot. Alul fekete, küllőtől fölfele sötétszürke, pont megy a kárpit szürkéjéhez. Most vagy keresek egy tuti kárpitos vagy szenvedek- azt sejtem előre. Tud vki Bp. környékén olyan kárpitost, aki ilyet vállal? Tipp:1.2 Astra Viva 5-ajtós ezüstmetál
aga Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Nem bántani a sötétkék 5 ajtost. /Bár az enyém olaj kékes-zöld/
telo Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Nem bántani a sötétkék 5 ajtost. /Bár az enyém olaj kékes-zöld/ Nem bántottam én aztatat! :roll:
telo Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Nyuszifül-Ügy! Nem lehet, hogy valami nemgyári riasztó van benne és annak a hatástalanítója?? Megvettem TELO a kormányhuzatot. Alul fekete, küllőtől fölfele sötétszürke, pont megy a kárpit szürkéjéhez. Most vagy keresek egy tuti kárpitos vagy szenvedek- azt sejtem előre. Tud vki Bp. környékén olyan kárpitost, aki ilyet vállal? Tipp:1.2 Astra Viva 5-ajtós ezüstmetál Esetleg váltózár vagy ilyesmihez lehet még a kulcs, nem? Király a huzat színe! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog mutatni... Sztem kárpitossal rakasd fel mindenképp. Viszont sajna én sem tudok kárpitost... :D
aga Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Én nem értem ezt az egész kulcs ügyet. Legjobb lenne be menni egy szevízbe szerintem.
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Vagy személyesen megnézni Nyuszifül kulcsait!
warwolf Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Vagy személyesen megnézni Nyuszifül kulcsait! Pl. Fóton.Sztem. :roll: (nemcélzásvolt)
Tom Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Nyuszifül-Ügy! Nem lehet, hogy valami nemgyári riasztó van benne és annak a hatástalanítója?? Megvettem TELO a kormányhuzatot. Alul fekete, küllőtől fölfele sötétszürke, pont megy a kárpit szürkéjéhez. Most vagy keresek egy tuti kárpitos vagy szenvedek- azt sejtem előre. Tud vki Bp. környékén olyan kárpitost, aki ilyet vállal? Tipp:1.2 Astra Viva 5-ajtós ezüstmetál Akkor mostmár kapunk képet? :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki. Enyhén kopott már a kormányom, kéne vele csinálni valamit.
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Pl. Fóton.Sztem. :roll: (nemcélzásvolt) Hogy milyen lelkes lett mindeki hirtelen :D Szívesen megnéznétek nyiszifül kulcsait miiiiiiiiiiiiiiii ? :wink: :P 8)
warwolf Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Hogy milyen lelkes lett mindeki hirtelen :D Szívesen megnéznétek nyiszifül kulcsait miiiiiiiiiiiiiiii ? Csak lenne már 9.-e!Én erre gondoltam. :wink:
telo Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 ...Enyhén kopott már a kormányom, kéne vele csinálni valamit. Nem kellene annyit tekergetni... :wink: :P :D
Tom Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Erre már én is gondoltam. :D De úgy elég sokat veszítene a funkcionalitásából (már ha van ilyen szó...) a kocsi.
Jim Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Esetleg kerékpár lakathoz való? :D Vagy az eladó ugratásból adta, hogy legyen min rágódni :wink:
telo Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Erre már én is gondoltam. :D De úgy elég sokat veszítene a funkcionalitásából (már ha van ilyen szó...) a kocsi. Van ilyen szó, megerősítelek. Naponta használom is itt a munkahelyen... :wink:
Jim Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Van ilyen szó, megerősítelek. Naponta használom is itt a munkahelyen... :wink: Meg van funkcionárius is :D
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Akkor mostmár kapunk képet? :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki. Enyhén kopott már a kormányom, kéne vele csinálni valamit. Persze hogy kaptok.... :twisted: Másfél órája vettem meg, 10 perce még kárpitost kerestem, de azóta már fenn van a kormányon, lefényképeztem és mindjárt felrakom a netre. :P :D :D :D Vagy esetleg így dobozban, összehajtogatva is érdekel? :?:
Jim Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Persze hogy kaptok.... :twisted: Másfél órája vettem meg, 10 perce még kárpitost kerestem, de azóta már fenn van a kormányon, lefényképeztem és mindjárt felrakom a netre. :P :D :D :D Vagy esetleg így dobozban, összehajtogatva is érdekel? :?: Mi az, hogy még nincs felrakva???? Nem tudom, hogy ezt hogyan képzeled?! :wink:
telo Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Persze hogy kaptok.... :twisted: Másfél órája vettem meg, 10 perce még kárpitost kerestem, de azóta már fenn van a kormányon, lefényképeztem és mindjárt felrakom a netre. :D :P :D :D Vagy esetleg így dobozban, összehajtogatva is érdekel? :?: Hűha.... Vki nagyon mérges.... :wink:
Tom Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Én sem értem mi ez a tötymörgés. Azt hittem hogy már résztevettél azóta egy gyorstalpaló kárpitos képzésen. :wink:
telo Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Nem fátyok mérges... :D Szomorú vagy? :P :smt056
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Nem akarjátok esetleg Tik felvarrni :?: :?: :?: Szomorú meg azért vagyok, mert OK,h. megvettem, csak nem tudom, mikor érek rá felrakni vagy kárpitost keresni. :D Mert senki sem segít....
Tom Elküldve Március31, 2005 Elküldve Március31, 2005 Már vártam a kérdést, én nagyon szívesen felvarrom! :D :P Utoljára mondjuk az oviban varratam és akkor is csak pelenkaöltéssel, vagy mivel, de azért biztos nem lesz ronda. :D :D
Recommended Posts