Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
marha egyszerü leveszed a csatit és bele van irva az ecuban ennyi

:) igy van,de minek levenni az ECU-t ha a csati egy mozdulattal lejön és szét pattintható? A emberi fej meg nem fér be a motor és az akksi közé! <_< Törekedjünk az egyszerüségre,nincs idő tökölni! :)

Smith

Elküldve
:) igy van,de minek levenni az ECU-t ha a csati egy mozdulattal lejön és szét pattintható? A emberi fej meg nem fér be a motor és az akksi közé! <_< Törekedjünk az egyszerüségre,nincs idő tökölni! :)

Smith

a csatira is rá van irva hehe

és Y17DT-nél lesem kell venni semmit csak a csatit

Elküldve

Sziasztok.

Egy kis segítségre lenne szükségem ablaktörlő ügyben. 2001-es 1.2-es G Astrám van és előre kellene ablaktörlő lapát.

Azt tudom hogy Bosch-ból az 503-as jó, abban van egy 500-as és egy 480-as. De azt Székesfehérváron nem találok sehol.

A kérdésem az lenne hogy ha külön veszem meg Bosch-ból az 500-ast és a 480-ast (mindegyikben két darab van)az is jó?

Illetve mi a különbség a 500 és az 500C között, tehát mit jelent a C jelzés?

Köszönöm a segítségeteket!

Sziasztok.

Elküldve
Sziasztok.

Egy kis segítségre lenne szükségem ablaktörlő ügyben. 2001-es 1.2-es G Astrám van és előre kellene ablaktörlő lapát.

Azt tudom hogy Bosch-ból az 503-as jó, abban van egy 500-as és egy 480-as. De azt Székesfehérváron nem találok sehol.

A kérdésem az lenne hogy ha külön veszem meg Bosch-ból az 500-ast és a 480-ast (mindegyikben két darab van)az is jó?

Illetve mi a különbség a 500 és az 500C között, tehát mit jelent a C jelzés?

Köszönöm a segítségeteket!

Sziasztok.

Hali. nem tudom mi a különbség a c-s és nem c-s között,de vehetsz ugy is ahogy irtad,max meglesz a következő cserére is a szett,rászárad egy jó adag madárszar,és az első törlésnél kicsippant egy darabot a gumiból....

Elküldve

most jött hir levél EGR szelep igaz Astra-F-be Corsa-B Vectra A B -be 5851005 cikkszámon 13610ft ujak

akit érdekel szoljon hozatok.......

mikor lesz találkozó?

Elküldve

Sziasztok!

Mitől van az, hogy a G Caravanban hátul nemtom az öveket kihúzni?kb 5centit lehet, még annyit sem, utána bekad, mintha megrántanám.

Mitől van ez???Így még a baloldali üllés részt, a nagyobbikat nem is tom előre hajtani sem :S

Aki tudja privátban írja már meg, szeretném orvosolni ezt a problémát, mert lakott területem belül nem is aggaszt, csak azon kívül, nem akarom h a rendőr problémázzon...

Elküldve
most jött hir levél EGR szelep igaz Astra-F-be Corsa-B Vectra A B -be 5851005 cikkszámon 13610ft ujak

akit érdekel szoljon hozatok.......

mikor lesz találkozó?

Corsa B X14XE-be kellene nekem gyári lambda,azt hozz! <_<

Elküldve
Sziasztok!

Mitől van az, hogy a G Caravanban hátul nemtom az öveket kihúzni?kb 5centit lehet, még annyit sem, utána bekad, mintha megrántanám.

Mitől van ez???Így még a baloldali üllés részt, a nagyobbikat nem is tom előre hajtani sem :S

Aki tudja privátban írja már meg, szeretném orvosolni ezt a problémát, mert lakott területem belül nem is aggaszt, csak azon kívül, nem akarom h a rendőr problémázzon...

Biztos, hogy a hátsó ülések vissza vannak pattintva rendesen a helyükre? Ha nem, akkor nem enged az öv!!

Elküldve
ez nagyon jó honnan szedted?

Igen, google...

freeze, szemesed megjött már?

Sajnos nem. Aszittem ma megjön de még nem jött és szerintem már nem is fog.

Elvileg tegnap adta fel postán.

Már kezdek türelmetlen lenni...

Elküldve

Elnézést, tudom kicsit alpári, viszont mégis ötletes és kreatív és humoros....

Ha meglátom álandóan elkap a röhögés, nem bírtam kihagyni:

fa.jpg

Elküldve
Semmi gond, ráér. Meg amúgy is, már látom előre, ez sem fog felmenni, szóval lelkiekben készülök az irmscher-re <_<

Üdv sztárcsild!

Na, megjöttek a szemesek. Nagy szakértelemmel nem rendelkezem ugyan, de úgy tűnik, hogy passzos lesz.

itt vannak a képek

Úgy látom, hogy a felső peremrészt a lámpatest feletti gumira kell passzintani majd.

a gyártója a www.fk-automotive.com

Ma viszem fényeztetni, ha kész lesz mutatok képet

Üdv.

Elküldve
Üdv sztárcsild!

Na, megjöttek a szemesek. Nagy szakértelemmel nem rendelkezem ugyan, de úgy tűnik, hogy passzos lesz.

itt vannak a képek

Úgy látom, hogy a felső peremrészt a lámpatest feletti gumira kell passzintani majd.

a gyártója a www.fk-automotive.com

Ma viszem fényeztetni, ha kész lesz mutatok képet

Üdv.

Fényeztetni? Minek? A kocsid is fekete nem? <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.