moti Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Első körben vennék 4 gyári gyertyát...mikor voltak cserélve? Második körben a motorhőfok jeladót mérném ki,azt amelyik az ECU-nak adja a hőmérséklet jelet. Egyszerű multiméterrel kimérhető, az astra Gyik-ban megtalálod milyen hőfokhoz, milyen értékek tartoznak. Rossz gyertya tud okozni fogyi növekedést és kis fordulaton egyenetlen járást. Megfogadom a tanácsodat :D 1 vagy 2 pólusú gyertya való bele??? 1999-es a gép. Ezt már nem lehet kivilogtatni igaz?
J0hnny Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Megfogadom a tanácsodat :D 1 vagy 2 pólusú gyertya való bele??? 1999-es a gép. Ezt már nem lehet kivilogtatni igaz? Lehet villogtatni, max 4 számjegyű kódokat köpköd ki. Kétpólusú GM gyertyát neki...
kucu32 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Észreveszitek vagy sem? Corsa B Hali!!! Észrevettem!!! Lement a vakolat a garázs faláról!!! Vagy a szép új ablaktörlőket kell nézni?
Béla91 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Hali!!! Észrevettem!!! Lement a vakolat a garázs faláról!!! Vagy a szép új ablaktörlőket kell nézni? Talált süllyedt bár nagyon rávágó volt a kép mind1. Ráfagyott a kocsira a törlő én meg olyan szerencsétlenül nyúltam a kormányhoz, hogy max sebességre tettem az ablaktörlőt és elvált a gumitalp róla. Muszáj voltam venni 1et csak kikel látni a kocsiból. Elmentem az UNIX boltba, egy fiatal srác ajánlotta ezt. Sok új kocsikon már ez van meg sokan keresik ezt a fajtát blablabla.. eleinte tartottam tőle mondom a régifajta kéne had legyen szép gyári, de csak megvettem mert láttam hogy ilyen extra hajlékony tök frankon hozzásimul az ablakhoz, jónak láttam. Még a srác fel is rakta :) Barátnőjének is ilyen motorkódú Tigrája van. Ott mondta nekem hogy ah.. Tigra motoros Corsa.. így meg úgy.. :D
hakapeszimaki Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Talált süllyedt bár nagyon rávágó volt a kép mind1. Ráfagyott a kocsira a törlő én meg olyan szerencsétlenül nyúltam a kormányhoz, hogy max sebességre tettem az ablaktörlőt és elvált a gumitalp róla. Muszáj voltam venni 1et csak kikel látni a kocsiból. Elmentem az UNIX boltba, egy fiatal srác ajánlotta ezt. Sok új kocsikon már ez van meg sokan keresik ezt a fajtát blablabla.. eleinte tartottam tőle mondom a régifajta kéne had legyen szép gyári, de csak megvettem mert láttam hogy ilyen extra hajlékony tök frankon hozzásimul az ablakhoz, jónak láttam. Még a srác fel is rakta :) Barátnőjének is ilyen motorkódú Tigrája van. Ott mondta nekem hogy ah.. Tigra motoros Corsa.. így meg úgy.. :D Jobb az aeroblade lapát mint a gyári? Én is láttam már B corsán.
Béla91 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Jobb az aeroblade lapát mint a gyári? Én is láttam már B corsán. Ha engem kérdezel akkor jobb. :D Drágább is valamivel. Meg jobban letöröl mert állandóan hozzáfeszül a szélvédőhöz, nincs az hogy húz egy csíkot előtted. Meg csendes. :) Mind1 Majd meglátom mit tud.
spzoli Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Ha engem kérdezel akkor jobb. :D Drágább is valamivel. Meg jobban letöröl mert állandóan hozzáfeszül a szélvédőhöz, nincs az hogy húz egy csíkot előtted. Meg csendes. :) Mind1 Majd meglátom mit tud. Ló######t nincs. Muter kocsiján ilyenek vannak, nevetséges. :) Visszafelé menet kicsapja oldalra a taknyot. Hidegben nincs kedve felfeküdni...szar az egész.
Béla91 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Ló######t nincs. Muter kocsiján ilyenek vannak, nevetséges. :) Visszafelé menet kicsapja oldalra a taknyot. Hidegben nincs kedve felfeküdni...szar az egész. Ó ,hát azt mind gyárt gondoltam hogy szar lesz a fórumozó társaknak :D és nem lottózom :D :)
spzoli Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Ó ,hát azt mind gyárt gondoltam hogy szar lesz a fórumozó társaknak :) és nem lottózom :D :) Ezmiez?
Laccci Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Ha engem kérdezel akkor jobb. :D Drágább is valamivel. Meg jobban letöröl mert állandóan hozzáfeszül a szélvédőhöz, nincs az hogy húz egy csíkot előtted. Meg csendes. :) Mind1 Majd meglátom mit tud. Nekem is volt. igaz a kocsival vettem, de a teszkos TYPE R nevezető méretben eggyező tökéletes :) 1 telet kibír, nyárra meg veszek másikat...már ha 1x megkaparod a többezres lapáttal a jeget ami ráfagyott már akkor morogni fogsz magaddal :D főleg ha egyszer ráfagy és szpen leperforálja a gumit róla :P
moti Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Lehet villogtatni, max 4 számjegyű kódokat köpköd ki. Kétpólusú GM gyertyát neki... Melyik lábakat kötöm össze és a 4 számjegyü kódot hogy tudom visszafejteni?
J0hnny Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Melyik lábakat kötöm össze és a 4 számjegyü kódot hogy tudom visszafejteni? ehune
moti Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 ehune Köszi, de ezt már néztem, és nincs benne a 1999-es B corsa 1.2 ecotec motoros. Akkor melyik motorvezérlőt kell néznem?? Siemens, mert ott vannak 4 jegyü kódok
Volu Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Észreveszitek vagy sem? Corsa B Bélám, én örülök az új lapátjaidnak, bár tudnod kell hogy parasztvakítás az egész. Van három négy fajta csatlakozó amivel szerelik ezeket a teligumisokat, persze az új kocsikra csak ezek a speciális szarok mennek rá és utángyártott is csak boschból létezik 15-20körül a pár... Nem fikázás, de ha legközelebb akarsz venni,sztem vegyél egy sima mezei fémkeretes lapátot vmi jobb gyártótól... De visszatérve az első mondatomra, örülés van az ablaktörlőidnek :D
Mc-elek Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Bélám, én örülök az új lapátjaidnak, bár tudnod kell hogy parasztvakítás az egész. Van három négy fajta csatlakozó amivel szerelik ezeket a teligumisokat, persze az új kocsikra csak ezek a speciális szarok mennek rá és utángyártott is csak boschból létezik 15-20körül a pár... Nem fikázás, de ha legközelebb akarsz venni,sztem vegyél egy sima mezei fémkeretes lapátot vmi jobb gyártótól... De visszatérve az első mondatomra, örülés van az ablaktörlőidnek :D Te most leparasztoztad Bélát??? :D :) :)
Technodome Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Te most leparasztoztad Bélát??? :D :) :) Nem volt itt ilyen :D Béla mondja, Volu örül :P Ennyi az egész. :D
Volu Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Nem volt itt ilyen :D Béla mondja, Volu örül :) Ennyi az egész. :P úgyúgy :) semmi parasztozás, és nem is beszélünk bele ilyeneket...de hé, mit kerestek itt a gép elött,nem buliba kellene készülődni? :D
hakapeszimaki Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Corsa fapad Két éve mintha ezeket 400-ért adták volna.A négyszáz forintos benzinár lejjebb viszi az igényeket. A kis fogyasztás lett a legnagyobb erény. :D
Jean Trevor Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Legalább, feljebb megy az értéke a kis Corsámnak :D Déli szomszédunknál csökkentik a benzinárat... http://szegedma.hu/hir/szeged/2010/12/ujra...csempeszes.html ha télleg ennyivel csökkentik akkor azé 100 ft-os különbségért megéri az a 20 km oda vissza kocsikázás...
hakapeszimaki Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Legalább, feljebb megy az értéke a kis Corsámnak :) Déli szomszédunknál csökkentik a benzinárat... http://szegedma.hu/hir/szeged/2010/12/ujra...csempeszes.html ha télleg ennyivel csökkentik akkor azé 100 ft-os különbségért megéri az a 20 km oda vissza kocsikázás... Hmmm..ha csak a távolsággal számolsz,akkor megéri. Mi kb.10éve jártunk át 7es BMW-vel (110literes tank) de csak egy párszor,mert általában közölte a szerb vámos,hogy 2-3ezerért visszaadja az útlevelünket. :D Néha rendőrrel is találkoztunk azon a 3kilométeren annak ugyanannyit kellett jattolni. :)
Jean Trevor Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ja, de régebben jobban be kellett menni. Most egyből Röszkénél ahogy átérsz 100 méter és ott a kút, ami mol-os (reméljük nem csinálnak horror árakat mint itthon!) Vámos meg bekaphatja, nem tiltja jogszabály, hogy kimenjek tankolni!
hakapeszimaki Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ja, de régebben jobban be kellett menni. Most egyből Röszkénél ahogy átérsz 100 méter és ott a kút, ami mol-os (reméljük nem csinálnak horror árakat mint itthon!) Vámos meg bekaphatja, nem tiltja jogszabály, hogy kimenjek tankolni! Tiszaszigetnél nincs sorbaállás fél napig,viszont többet kell menni a következő kútig. Ha nekiállsz pattogni a szerbeknél képesek és bevisznek majd leültetnek egy szobában,majd röpke 6-8óra múlva megkérdezik,hogy mi volt a problémád.De ott már drágábban adják vissza az útleveled. :D Lehet,hogy mostanában konszolidálódott a helyzet ilyen téren,de 2éve még szerb rendőr eljátszotta ugyanezt. De ha sokan járnak benzinezni,akkor a nap bármely szakában állsz oda-vissza 2-3órát a határon.
Jean Trevor Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Tiszaszigetet kerülöm, nyáron megszivattak, szétszedték a kis corsát eléggé a szerbek. Maradok inkább Röszkénél ha nincs nagy forgalom.
Recommended Posts