mélykék76 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 ....egy EVO 7-tel...:-) Laza Tommi Makinen Edition.... Ha TME, akkor hatos lesz az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Na igen 6-os...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Na igen 6-os...:-) Hagy tippeljek. Ezüst színű ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ha fekete, akkor én is láttam nálatok ma. Arra jártam. :lol: Szép hangja volt, éppen a turbó hűlt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 piros ezüst...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ja, akkor nagy az EVO-k sűrűsége nálatok. :lol: Én meg egy fekete 7-est láttam hasonló kondíciókkal ma fél2 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Csak azért írok, hogy ez az oldal is haladjon! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Ez aztán a lelkiismeretesség és elkötelezettség.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Jól élünk... Legközelebb tedd fel neki a következő kérdést: "40 liter alatt van a fogyasztás? :lol:" Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Balázs, mi hír GTC-vel? Megjön tutira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Csütörtökön szóltak - 1 hete - h. le van gyártva, és hozzák haza. Eddig úgy néz ki, hogy az átadás csúszik az ünnepek közöttre. Sajnos a szalonnak mindenképp igyekeznie kel, hogy idén meglegyen, mivel a jövő évi változtatások miatt alaphangon 5%-ot buknának rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Csütörtökön szóltak - 1 hete - h. le van gyártva, és hozzák haza. Eddig úgy néz ki, hogy az átadás csúszik az ünnepek közöttre. Sajnos a szalonnak mindenképp igyekeznie kel, hogy idén meglegyen, mivel a jövő évi változtatások miatt alaphangon 5%-ot buknának rajta :lol: Az neked csak jó, ha nekik is érdekük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Csütörtökön szóltak - 1 hete - h. le van gyártva, és hozzák haza. Eddig úgy néz ki, hogy az átadás csúszik az ünnepek közöttre. Sajnos a szalonnak mindenképp igyekeznie kel, hogy idén meglegyen, mivel a jövő évi változtatások miatt alaphangon 5%-ot buknának rajta :lol: azért ez elég muhahaha..... :lol: :lol: ;) a a baj, hogy még mindig a merkúros-dacias időket éljük...bazz bemegy egy arc az utcáról, meg veszi a tipus egyik legdurvább változatát csomo extra szirszarral, a nekik legjobb konstrukcióban (hitel) és még pöcskörölnek vele ilyeneken......nah ezért nem vettem én se opc turbót, se gtc turbót....velem ezt ne akarják már eljáccani :D (most jól ráijesztettem az egész opel southeast-re meg az összemárkakereskedőre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Ez van, ha egy felkapott típust az elején akarsz venni. :lol: Egy év múlva már dobják utánad a kulcsot azon nyomban. :lol: Egyébként meg mit panaszkodsz, egy Maseratira hónapokat is várnak a kedves vevők! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Az neked csak jó, ha nekik is érdekük... :lol: Én így néztem az autómat kéthónapig kerítésen keresztül, és februárban meg is kaphattam. Ugye emlékszel? Igaz ez vidéki kereskedő! Két jó dolog van benne: 2006-os lesz az autó! A régi áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 azért ez elég muhahaha..... :) :) :lol: a a baj, hogy még mindig a merkúros-dacias időket éljük...bazz bemegy egy arc az utcáról, meg veszi a tipus egyik legdurvább változatát csomo extra szirszarral, a nekik legjobb konstrukcióban (hitel) és még pöcskörölnek vele ilyeneken......nah ezért nem vettem én se opc turbót, se gtc turbót....velem ezt ne akarják már eljáccani :D (most jól ráijesztettem az egész opel southeast-re meg az összemárkakereskedőre) Redi ! neked van jó véleményed vmiről ? vagy csak a világgal állsz harcban ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Redi ! neked van jó véleményed vmiről ? vagy csak a világgal állsz harcban ? :blink: persze, hogy van nagyon sok dolgot szeretek de majd ha megöregszel te is ilyen leszel...de ne legyen igazam, nem akarok rosszat neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ...szólt a vén kujon... :blink: Redi szereti pl. a miami-strandkorlátkék színt... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 persze, hogy van nagyon sok dolgot szeretek de majd ha megöregszel te is ilyen leszel...de ne legyen igazam, nem akarok rosszat neked :blink: minden tömeggyilkos így kezdi :) ja és megvan a Naga-Utazás a koponyám körül DVD ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Budapesti Opelosok nem terveznek vmi közös szilveszteri-előszilveszteri programot? :blink: Nyuszifül pl feljönne, ha lenne vmi ilyesmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Javítok, legyen inkább január végén egy utószilveszteri buli. Nyuszifül is csak akkor tudna több napra feljönni, aminek több értelme van. Már talán késő is szervezkedni szilveszterre, valószínű sokaknak megvan már a szilveszteri programjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sziasztok! Kicsit kotnyeleskednék itt. A kecsói évadnyitóval van kis gondom. A problem az, hogy addigra még nem hiszem, hogy kész lesz a kicsike. A környékről csak Fpepét tudtam, hogy tag, ő viszont nem megy. Szóval tudom, hogy kicsit korai még, de majd beférek valakihez? Pestig levonatoznék, ott meg valahol majdcsak összefutnék valakivel valahol... Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 persze. valakihez biztosan be fogsz férni. remélhetőleg sokan megyünbk arrafelé :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 persze. valakihez biztosan be fogsz férni. remélhetőleg sokan megyünbk arrafelé :blink: Kösz Uhu, ezt azt hiszem ki fogom használni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 persze. valakihez biztosan be fogsz férni. remélhetőleg sokan megyünbk arrafelé :lol: tudom h hülye vagyok de mikor is lesz ? :o :) :D :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts