Fecso Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Üdv! Az RSS Feed valamikor meg fog gyógyulni? Már 2009-ben amikor regisztráltam akkor sem működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 Üdv! Az RSS Feed valamikor meg fog gyógyulni? Már 2009-ben amikor regisztráltam akkor sem működött. Az RSS Feed mükszik. Igaz nem minden témakörre van beállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 A keresőben a 200 max találat az beállítható? :rolleyes: Van olyan mikor több találat lenne, de a régebbieket már nem hozza, 200-nál vége. Be lehet állítani, hogy korábbi dátumot nézzen -tól -ig és akkor már vannak régebbi találatok is, de ott is a kezdéstől 200-nál game over. :huh: Vagy rosszul keresek ...? :blush: Igen volt 200 a max. Felnyomtam 400-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 Hemi! A hejesiráss ajutómatikát nem lehetne viszzarakni? Mit értesz ez alatt? Ez szerintem böngésző funkció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Na most jó helyre írok... :) Ha rákattintok az "Új tartalom megjelenítésére", akkor nem ad ki semmilyen olvasatlan oldalt, amihez utolsó bejelentkezés óta hozzászólt a nép- csak ezt: "Elnézést, nincs új tartalom.". Ez 1-2 napja van nálam. Na most másnál is így van, vagy csak nálam van elállítva valami, amiért nem jelenik meg semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 Na most jó helyre írok... :) Ha rákattintok az "Új tartalom megjelenítésére", akkor nem ad ki semmilyen olvasatlan oldalt, amihez utolsó bejelentkezés óta hozzászólt a nép- csak ezt: "Elnézést, nincs új tartalom.". Ez 1-2 napja van nálam. Na most másnál is így van, vagy csak nálam van elállítva valami, amiért nem jelenik meg semmi? Másik gépen / böngészőben próbáltad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 Most mit nem értesz? Az a baja hogy a pirossal bekarikázott rész miért van ott, ha egyszer nincsen benne semmi: No ezt a problémát is orvosoltam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Igen volt 200 a max. Felnyomtam 400-ra. Köszi, így már sokkal barátibb (a végtelen még jobb lene, de majd alakul, aki nem keres annak úgyis mind1) :lurker: , és az Astra F GyIK kiemelés is jó lett. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Másik gépen / böngészőben próbáltad már? Igen, másik gépen/ 3 böngészőben is, de mindenhol azt írja: "Elnézést, nincs új tartalom." Akkor csak nem nálam van a hiba- (bár kitudja... :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2012 Köszi, így már sokkal barátibb (a végtelen még jobb lene, de majd alakul, aki nem keres annak úgyis mind1) :lurker: , és az Astra F GyIK kiemelés is jó lett. :icon13: Picit terhelné a gépet a végtelen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2012 Igen, másik gépen/ 3 böngészőben is, de mindenhol azt írja: "Elnézést, nincs új tartalom." Akkor csak nem nálam van a hiba- (bár kitudja... :D) Az oldalsó szűrőket menüket nem kapcsolgattad véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Az oldalsó szűrőket menüket nem kapcsolgattad véletlenül? :w00t: Jééé, jó lett! Ez eszembe sem jutott, köszi! :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február2, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2012 ADOK - VESZEK Lassan átalakul a hírdetési megoldás a fórumon. A fenti menüpont alatt található modul holnap lesz elérhető mindenki számára. Kb délután. A fórumos adok veszek részt pedig lezárom, olvasni majd lehet kb 1 hétig, utána eltünik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2012 Adok veszek téma: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Ha sok mindent kitöltök a beállításaim menüpont alatt, akkor azok egy része megjelenik a nick nevem és az avatarom alatt. Ez miatt ha csak két betűt szólok egy témához mégis fél képernyőt foglalom. Ezeket az információkat nem lehet az aláírás környékére erőltetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2012 A javaslatod jó. Már én is gondolkodom valami megoldáson, lehet nem is kellene ott, hogy megjelenjen.... bejáródik a fórum és akkor előveszem ezeket az elrendezésre és kinézetre vonatkozó kéréseket, javaslatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2012 Ne ezzel nem vártam sokat. Megoldva. Így az Érdeklődés mező sem zavaró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Én megszokásból még mindig bal oldalon keresem a "fel"/"tetejére" gombot. Vissza lehet esetleg majd tenni? (nem létkérdés csak ugye a +szokás) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 A jobb oldalon nem jó? Mert ott ott van a "Válasz" gombtól jobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 A jobb oldalon nem jó? Mert ott ott van a "Válasz" gombtól jobbra. Tudom,hogy ott van. Csak berögződött kicsit és még mindig a baloldalon keresem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Tisztelt Admin! Próbáltam módosítani egy-két dolgot a profilomban(lakcím, gépjármű telefonszám), ám a rendszer ezt az üzenetet küldi vissza: Érdeklődés: A megadott adat meghaladja a maximum megengedettet. Köszönöm előre is segítségedet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Tisztelt Admin! Próbáltam módosítani egy-két dolgot a profilomban(lakcím, gépjármű telefonszám), ám a rendszer ezt az üzenetet küldi vissza: Érdeklődés: A megadott adat meghaladja a maximum megengedettet. Köszönöm előre is segítségedet. Azt próbáltad, hogy egyenként módosítgatod őket? Hátha többet tudnánk meg, melyikkel van probléma, vagy miegymás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Tisztelt Admin! Próbáltam módosítani egy-két dolgot a profilomban(lakcím, gépjármű telefonszám), ám a rendszer ezt az üzenetet küldi vissza: Érdeklődés: A megadott adat meghaladja a maximum megengedettet. Köszönöm előre is segítségedet. Az Profilban az Érdeklődés-hez több karakter van beírva, mint a megengedett 60. Ezt kell lecsökkenteni: "Autók minden mennyiségben,mellette fotózás,kerékpározás,kirándulás." Esetleg Admin szinten meggondolni, hogy kell-e még a korlátozás, mióta már ez nem jelenik meg hozzászóláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2012 Esetleg Admin szinten meggondolni, hogy kell-e még a korlátozás, mióta már ez nem jelenik meg hozzászóláskor. Igazad van, kiveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Hali! Köszönöm szépen, sikerült módosítanom mindent amit szerettem volna. További szép napot mindenkinek! Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts