Jump to content

imi68

Forummember
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About imi68

 • Rank
  Érdeklődő
 • Birthday 06/26/1968

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Gödöllő

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel G Astra 1.7DIT
 • City
  Domony

Recent Profile Visitors

1,695 profile views
 1. Sziasztok. Olyan problémám lenne , hogy 2001-es Opel G Astra 1.7Diesel (Y17DT) klíma fel lett töltve , két napig működött is. Aztán olyat csinált egyik nap, hogy bekapcsoláskor egy pillanatra elindult az első klíma ventillátor, azóta semmi. Klíma kompresszor bekapcsol, megy is, de a venti nem indul. Tud ebben valaki segíteni, mit nézzek meg? Esetleg előtét ellenállás? Elöre is köszönöm Imi
 2. Nem volt gázolaj az ECU-ban. Más jellegű probléma volt vele, szetszedtem és már valami Mekk Mester forrasztgatta. Így már úton van Márton Csaba felé. Tudtam milyen autót veszek motorhibasan, láttam a belsejét , mivel már a hengerfej le volt véve. Motorikusan jó is lett , csak ugye két hét után jött az újabb költeni való.
 3. Úgy kezdődött hogy hazafelé jövet megállt az autó, aztán 15-20perc után beindult. Utána már se kép se hang. Akkor kölcsön, kipróbálásra adagoló elektronika csere, motorvezérlő csere. Nem indul. Az én adagoló elektronikámmal a donor autó indul. Ezután bontott adagolóval és donor autó motorvezérlőjével indult az autó. Az én motorvezérlőm halott. Bontott adagoló 45e Ft. Csak ugye munkához kellene az autó és sajnos véges a keret, azért keresnék kölcsönbe motorvezérlőt,(1-2hét) amíg lesz keret a vezérlőre. Amúgy motorhibasan vettem, dugó, gyűrű, hajtókar csapágy csere. Hengerfej komplett felújítás, vezérlés csere. Két hetet használtam, és most jött az újabb költeni való. Röviden ennyi. Üdv, Imi
 4. Hát nem is tudom. Ki lett cserélve, hétvégén vettem egyet. Aztán másik motorvezérlővel beindult. Úgyhogy valószínűleg ez is hibás volt. Esetleg eladó motorvezérlő valakinek, vagy kölcsönbe amíg tudok venni ? Előre is köszönöm.
 5. Sziasztok. Lenne egy Y17DT G Astra, 2001-es, amiben megadta magát az adagoló. Valakinek esetleg nincs elfekvőben Gödöllő környékén? Vagy ötlet most így hétvégén.
 6. Sziasztok. Nincs véletlenül Gödöllő környékén valaki, akinek 16v 1.6XEL autója van?? Próba erejéig kellene az ECU-t átcserélni. Ha lenne valaki , megköszönném. 06305946994----- igy gyorsabb lenne, nem mindig tudom nezni a netet. Nem találok itt a környéken bontókban .... :(
 7. imi68

  Motor

  Sziasztok. Nincs véletlenül Gödöllő környékén valaki, akinek 16v 1.6XEL autója van?? Próba erejéig kellene az ECU-t átcserélni. Ha lenne valaki , megköszönném. 06305946994----- igy gyorsabb lenne, nem mindig tudom nezni a netet.
 8. imi68

  Motor

  EGR már rég le van falazva. MAP szenzort is átcseréltem másik kocsiról. Vezérlés az 100% ok. A tnkszellőztető még hátravan.
 9. imi68

  Motor

  Még annyi hogy az alapjárat is olyan hullámzó, rángatja a kocsit. Alapjárati motor is cserélve.
 10. imi68

  Motor

  Az baj hogy volt..... Szoval szinte mindent átnéztem
 11. imi68

  Motor

  Próbáltam, Sajna nem segitett. Pumpa 3bar nyomású ment bele. :(
 12. imi68

  Motor

  Sziasztok. Olyan problémám lenne egy 1.6 x16xel 94-es autóval, hogy hirtelen gázadásra lehörög, emelkedőn gázadásra ,gyenge lesz lassul. Ha lassan adom a gázt álló helyzetben akkor veszi a fordulatot, de néha durrog. Cserélve lett, ac pumpa, holtponti jeladó, trafó, gyertya. Próbálva lett már majdnem minden, másik jol müködö kocsibol.Mi lehet a gond????
 13. Holtponti jeladó ugyanolyan,, egy másik kocsibol került bele ami tökéletesen müködik.
 14. Sziasztok. Olyan problémám lenne egy 1.6 x16xel 94-es autóval, hogy hirtelen gázadásra lehörög, emelkedőn gázadásra durrog,gyenge lesz lassul. Ha lassan adom a gázt álló helyzetben akkor veszi a fordulatot, de néha durrog. Cserélve lett, ac pumpa, holtponti jeladó, trafó, gyertya. Mi lehet a gond???? imi
 15. Sziasztok. Az miért van hogy kivettem a gyertyákat, 3 hengernél a dugattyú teteje nedves, fényes? Viz nem fogy belöle. Viszont hidegen nagyon füstöl a kocsi.Nem kékes füstje van . 1.6 16V XEL motor.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.