Jump to content

nyikszi

Forummember
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About nyikszi

 • Rank
  Érdeklődő

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

1,057 profile views
 1. Sziasztok! 2005-ös 1,4-es XEP-es EGR szelep tisztítást hol végeznek Budapesten? Vagy nem bonyolult a kiszedése? Mennyibe fájna? Vagy a cseréje az mennyi lenne? Köszi a válaszokat előre is!
 2. Szia! Köszi. A bal oldalit sikerült állítani, de a jobb oldalit nem. Se le, se fel. Néztem, a fogaskereket tekeri, de meg se mozdult a fényszóró.
 3. Sziasztok! A fényszóró magasságát hol lehet állítani? Ki lett cserélve mindkettő, de magasra hord, a belső állítóval teljesen letekerve is magasra viszi a fényt. Majd elviszem szervizbe, hogy pontosan állítsák be, de addig is szeretném lejjebb állítani, mert olyan minden 100. autós rám villog.
 4. Sziasztok! Első lökhárítót, ködlámpásat és merevítőt keresnék fehér színben. Felhívtam egy csomó bontót, de sehol nincs. Valaki esetleg tud valahol ilyeneket? Még a merevítővel is ki lennék segítve! Ha esetleg nem jó topikba írtam akkor bocsánat!
 5. Sziasztok! Karosszériást keresek a 10., 18. vagy 19. kerületben, aki számlaképes és normálisan dolgozik. (Egy kutyát ütöttem el, ami kiszaladt az útra és a gazdáján szeretném bevasalni, de nem reagál semmi megkeresésemre egy hete, így muszáj lesz jogi útra terelnem. Név, cím, telefonszám, kamera felvétel, tanú van.)
 6. Köszönöm, meg is vettem. Valami fogót keresek. Pedig már cseréltem, de nem emlékszem hogy tettem be
 7. Más, más izzó kell bele? Ahogy nézem Behr van nekem.
 8. Sziasztok! Milyen izzó kell a levegőfújó kapcsoló alá? A Kisfiammal próbáltam kiszedetni, de leesett, így nem tudom milyen való oda:)
 9. OK, köszönöm szépen a választ. Köszönöm szépen, viszem szerelőhöz akkor.
 10. Sziasztok! A problémám, hogy kb. 10-15 perc állás után nem indul el az autó. Kattan egyet, de nem indítózik. Aztán 8-10-ik próbálkozásra elindul. Hidegen mindig pöccre indul, de volt olyan, hogy kereszteződésben, lámpánál lefulladtam (WTF) és persze, hogy nem indult egyből Mi lehet a probléma?
 11. OK, de hol nézzem? Mondjuk a héten viszem autóvillamosságishoz.
 12. Szia! Igen, a hűtőventilátor ellenállásával van a gond, azt kérdezem, hogy ezt külön lehet-e cserélni?
 13. Igen, azt csinálja, ki-be kapcsolja. És ez tönkretesz valamit? Meg akarom csináltatni, de most egy kicsit már sok(k) ment el az autóra (is). Bontott az jóval olcsóbb? Mindjárt nézem is.
 14. Sziasztok! Ki lett cserélve a hűtő és amikor elmentem feltölteni a klímát, akkor mondták, hogy bizony nem megy csak második fokozatban a hűtőventilátor. Mi baja lehet? Lehet így menni? Azt mondta egy ellenállás lesz, de lehet csak ventilátorral együtt cserélhető, vigyem elektromos szakihoz.
 15. Köszönöm szépen. Mindenki másnak is a hozzászólásokat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.