Jump to content

Zsolti25

Forummember
 • Content Count

  408
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Segítőkész

About Zsolti25

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra H
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

1,751 profile views
 1. 17dth kombi, valószinű ez az. Nagyon kösziii
 2. A felső kis vizcsövet keresem. Sajnos a multkor egy használt szarral pótoltam, mert hirtelen nem volt más. Most meg ez is kilyukadt. Jobb ha veszek gyárit. Tudnátok segíteni a számába ?
 3. sziasztok! Nem jön be a ecat24. Csak nekem vagy másoknak sem ?
 4. Nekem annó egy kb 10 cm-es S alakú cső lyukadt ki, ott folyt el a viz. De trükkös volt rátalálni, mert alapból nem folyt, csak akkor ha felpörgettük a motort (igy nagyobb nyomás volt a csőbe)
 5. A fékrásegítő miatt is lefulladhat. Álló helyzetben erősebben nyomod be, míg 2-3-ba csak épphogy megnyomod a féket. De én nem vagyok szerelő. Azt próbáld már meg, hogy hirtelen minden nagy áram fogyasztót bekapcsolsz. (Tompított + fényszóró + ablakfűtés+ levegőbefújó teljes erővel + légkondi)
 6. Az én autóm meleg az utastérben is fűt, ha HI módba kapcsolom a hőfokot. Viszont hideg motornál hiába kapcsolom HI ba, nem fűt (kérdés, hogy miért: mert nincs honnan fűteni, vagy mert letiltja) Szerintem az a szelep halt be ami csak akkor engedi a radiátorra a vizet, ha felmelegedett a motor, de ez lehet h mechanikusan működő termosztát lesz, már ha van ilyen egyáltalában.
 7. Én csak tippelek: A titkos menüben kiirja az érzékelő hőfokokat. A digitális ketyere addig nem fűt amig a motor be nem melegszik. De a motor hőfokát úgy tudom 2 érzékelő is nézi, lehet, hogy az egyik behalt.
 8. Zsolti25

  Fogyasztás

  Sokat számít a kinti hőmérséklet, meddig kell mennie a dúsabb üzemanyagnak.
 9. Van egy telefon tarto konzolom ha valakit érdekel természetesen ingyen. Budapesten IV ker
 10. Sokat segítene ha kiolvasnád a hibakódokat. (gázpedál+fék stb)
 11. Zsolti25

  Zene

  Nekem nem nagyon világos, hogy milyen bemenetet akar használni ? Szerintem ne vedd meg, ha most nincs AUX bemenet a rádiódon.
 12. Akkor valószínű a többi átvezető kábeled is hibás (első + csomagtér)
 13. Az ajtó alján lévő átvezető kábelek (tipushiba miatt) elszakadnak. Ha magadnak csinálod a vezeték toldásokat az nagy kínlódás, de rendkívül olcsó. Ha szakember javítja (esetleg megvásárolt toldókészlettel) az rendkívül drága. Sok szó esett már erről.
 14. Főtengely jeladó hiba. Valószínű csere.
 15. Ha füstöl akkor NE használd az autót mert kigyulladhat. Valószínű valami zárlatos. De hogy mi ? azt innen senki meg nem mondja. Hivj autóvillamossági szerelőt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.