Jump to content

Zsolti25

Forummember
 • Content Count

  408
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zsolti25

 1. 17dth kombi, valószinű ez az. Nagyon kösziii
 2. A felső kis vizcsövet keresem. Sajnos a multkor egy használt szarral pótoltam, mert hirtelen nem volt más. Most meg ez is kilyukadt. Jobb ha veszek gyárit. Tudnátok segíteni a számába ?
 3. sziasztok! Nem jön be a ecat24. Csak nekem vagy másoknak sem ?
 4. Nekem annó egy kb 10 cm-es S alakú cső lyukadt ki, ott folyt el a viz. De trükkös volt rátalálni, mert alapból nem folyt, csak akkor ha felpörgettük a motort (igy nagyobb nyomás volt a csőbe)
 5. A fékrásegítő miatt is lefulladhat. Álló helyzetben erősebben nyomod be, míg 2-3-ba csak épphogy megnyomod a féket. De én nem vagyok szerelő. Azt próbáld már meg, hogy hirtelen minden nagy áram fogyasztót bekapcsolsz. (Tompított + fényszóró + ablakfűtés+ levegőbefújó teljes erővel + légkondi)
 6. Az én autóm meleg az utastérben is fűt, ha HI módba kapcsolom a hőfokot. Viszont hideg motornál hiába kapcsolom HI ba, nem fűt (kérdés, hogy miért: mert nincs honnan fűteni, vagy mert letiltja) Szerintem az a szelep halt be ami csak akkor engedi a radiátorra a vizet, ha felmelegedett a motor, de ez lehet h mechanikusan működő termosztát lesz, már ha van ilyen egyáltalában.
 7. Én csak tippelek: A titkos menüben kiirja az érzékelő hőfokokat. A digitális ketyere addig nem fűt amig a motor be nem melegszik. De a motor hőfokát úgy tudom 2 érzékelő is nézi, lehet, hogy az egyik behalt.
 8. Zsolti25

  Fogyasztás

  Sokat számít a kinti hőmérséklet, meddig kell mennie a dúsabb üzemanyagnak.
 9. Van egy telefon tarto konzolom ha valakit érdekel természetesen ingyen. Budapesten IV ker
 10. Sokat segítene ha kiolvasnád a hibakódokat. (gázpedál+fék stb)
 11. Zsolti25

  Zene

  Nekem nem nagyon világos, hogy milyen bemenetet akar használni ? Szerintem ne vedd meg, ha most nincs AUX bemenet a rádiódon.
 12. Akkor valószínű a többi átvezető kábeled is hibás (első + csomagtér)
 13. Az ajtó alján lévő átvezető kábelek (tipushiba miatt) elszakadnak. Ha magadnak csinálod a vezeték toldásokat az nagy kínlódás, de rendkívül olcsó. Ha szakember javítja (esetleg megvásárolt toldókészlettel) az rendkívül drága. Sok szó esett már erről.
 14. Főtengely jeladó hiba. Valószínű csere.
 15. Ha füstöl akkor NE használd az autót mert kigyulladhat. Valószínű valami zárlatos. De hogy mi ? azt innen senki meg nem mondja. Hivj autóvillamossági szerelőt.
 16. Nekem nem volt még hengerfej problémám. Az igaz, hogy a fent van 4 gumi tömítés ami már nekem is kezdett elöregedni (11 éves a verda), de csak ezért megvenni vagy épp ezért nem venni meg egy autót az némileg könnyelműség. Nekem 17DTH motorom van, soha nem hagyott még cserben. (kopp-kopp), igaz kezdettől fogva kicsit traktoros hangja van de már megszoktam.
 17. A remegés akár a kettőstömegű miatt is lehet, a nehezen indulás pedig lehet attól is hogy lelevegősödik az üzemanyag vezeték (lehet pont a csere miatt).
 18. Idézet a kézikönyvből: A légzsákok mûködésbe lépése esetén a vészvillogó automatikusan bekapcsol. Lehet, hogy ez hülyült meg. Opcom kihoz valami hibát ?
 19. Simán lehet akár az ajtó átvezető kábel törései miatt is. Ahogy hül az autó vagy épp melegszik a napon. Emelésre van érzékelő, én egy gumisnál kipróbáltam. Az is igaz, hogy nagyon meg kellett emelni mire riasztott.
 20. Nem sok az esélye, hogy itt az Opel Astra fórumon ismerni fogják ilyen szinten a Saab 9-3 Combi 1.9 Tid dizel motorját.
 21. Lehetséges, de erről már sokat irtak itt a fórumon.
 22. Manapság elég rizikós használt autót venni, mi nem jött be a régin ? 1.4 - 1.6 között nem sok különbséget fogsz érezni.
 23. Tegnap meglepődve tapasztaltam, hogy a CD30MP3 lejátszón (MP3) a következő számra akartam ugrani, de mind a jobbra mind a balra mutató gomb megnyomásakor az vissza ugrik az előzőre :( A kormányon tökéletesen működik, így nem nagy gond, de érdekes.
 24. Sziasztok! Lécci segítsetek, egy tömítésnem keresem a cikkszámát, de nem találom az ecat-ban. A klima kompresszorból kijövő vastagabb cső végén lévő tömítésnek kellene cikkszáma, mert ismét elengedte a gázt :( ezért ki szeretném cserélni. A csőtoldás a levegőszűrő beömlő csöve alatt van. (17DTH) Csak még egy érdekesség: Solymáron voltam egy klímásnál tömítés cserére, fel sem álltam aknára, csak az udvaron megálltam és bárminemű vizsgálat nélkül megállapította, hogy a hűtőnél ereszt: hűtőcsere ! Meg sem bontotta az elejét, egyszerűen lehajolt alánézett (már amennyire alá lehet a földön) és közölte. Ez aztán a mágia !
 25. Zsolti25

  Zene

  A CD30MP3 lejatszó jól gondolom, hogy csak lezárt mp3 cd játszik le ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.