Jump to content

Gyorshajtó

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  72
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Gyorshajtó névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  ASTRA G CARAVAN X14XE
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.315 profile views
 1. Gyorshajtó

  Általános műszaki problémák!

  Kaptam egy másik kapcsolót de azzal is ugyan ez a hiba. Következő lépésben a relét fogom megnézni.
 2. Gyorshajtó

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Nekem a hátsó ablaktörlőm szarakszik. Ha bekapcsolom nem töröl folyamatosan hanem csak egy felet aztan megáll, ki-be kell kapcsolni hogy egy teljeset töröljön. Viszont ha mosót kapcsolok akkor minden gond nélkül végig törli 3x. Mi lehet a hiba? Köszönöm!
 3. Gyorshajtó

  Általános műszaki problémák!

  Köszi! Kicsit tengeri beteg lettem a video nézése közben. ez az elektromos bűvészkedés feltétlen szükséges? Nem eleg ha telenyomom féktisztítóval?
 4. Gyorshajtó

  Általános műszaki problémák!

  Nem, nincs hibakód se check engine. EGR szelepet nem tudom. Mennyire macera leszedni?
 5. Gyorshajtó

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha nem gyorsítok csak mondjuk tartani szeretném a sebességet (50, 100 mindegy) rángat a motor. Amit eddig cseréltem üzemanyagszűrő, gyertyák, trafó valamint a fojtószelepet megtakarítottam féktisztítóval amennyire lehet (le nem szedtem csak helyben). A másik apró hiba, hogy a hátsó ablaktörlő csak úgy töröl ha ki be kapcsolom, ha viszont mosóra állítom akkor végig törli azt a 2-3 ciklust. 1999-es X14XE kombi Ha van ötlet szívesen meghallgatom .
 6. Gyorshajtó

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sziasztok! A motorház nyitó bowden elég rendesen meg van nyúlva és szeretném házilag kicserélni. Csak nem tudom hogyan kezdjek neki? Tud valaki iránymutatást adni? Köszi!
 7. Gyorshajtó

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Szia! Nekem is ilyen évjáratú X14XE-m van. Mennyi km-nél történt ez a probláma?
 8. Szia! A végállás kapcsolót merre találom? :D Köszi!
 9. Az a baj ezzel, hogy ha megakad mondjuk félúton akkor nem is megy tovább csak ha ki-be kapcsolom. Relére én is gondoltam már, de ha rossza a relé akkor hogy bizonyos funciókat jól csinál az ablaktörlő?
 10. Sziasztok! Nekem olyan problémám van a hátsó ablaktörlőmmel, hogy néha félúton megakad és csak ha ki be kapcsolom töröl tovább. Ha viszont az ablakmosót nyomom akkor rendensen töröl 3-at akadás nélkül. Ilyenkor mi lehet a hiba? Köszi a segítséget! :)
 11. Gyorshajtó

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Sziasztok! Tudtok megbízható klíma szerelőt ajánlani pesten, lehet cég is! Tudom ez a két szó, hogy megbízható és szerelő üti egymást, de hátha. :D
 12. Gyorshajtó

  Astra gyári "HIFI"

  Akkor nincs mese írok a gyártónak, hogy milyen rádióm van és mit tud ajánlani amivel működik. :) Köszi a segítséget!
 13. Gyorshajtó

  Astra gyári "HIFI"

  Szia! Annyi, hogy a rádió kábel kötegén van egy szál ami nincs bekötve és fel van matricázva, hogy "remote control". Még arra gondoltam, hogy ha erre raknék egy jack dugó aljzatot hátha, persze nem értek hozzá, de vajon működhet? :D
 14. Gyorshajtó

  Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok! Vettem egy connetcs2 típusú kütyüt amivel a Pioneer rádiómat kezelni tudnám a multikormányról. A csomagoláson az van univerzális de sajnos nincs a rádióm hátulján jack dugónak helye így nem tudom össze dugni. Van valakinek ebben tapasztalata? Lefotózom ha kell! :) ezeket vettem http://www.connects2...?id=CTMULTILEAD http://www.connects2...51&p=CTSOP001.2 Köszi!
 15. Sziasztok! Vettem egy connetcs2 típusú kütyüt amivel a Pioneer rádiómat kezelni tudnám a multikormányról. A csomagoláson az van univerzális de sajnos nincs a rádióm hátulján jack dugónak helye így nem tudom össze dugni. Van valakinek ebben tapasztalata? Lefotózom ha kell! :) ezeket vettem http://www.connects2.co.uk/UniversalProductInformation.aspx?id=CTMULTILEAD http://www.connects2.co.uk/ProductInformation.aspx?id=13051&p=CTSOP001.2
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.