Jump to content

Atala

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  538
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  8

Atala last won the day on Október 7 2017

Atala had the most liked content!

Hírnév

142 Segítőkész

Atala névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1986-08-08

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Érdeklődés
  Opel Astra G 1.4 Twinport 2007'

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra GCC 1.4 Twinport
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.745 profile views
 1. Atala

  Általános műszaki problémák!

  Nem jön folyamat búgó hang a kesztyűtartó mögül? Nem maradt belső keringetésen a levegő terelés? Nincsenek vhol víz nyomok? Pl lábtér, ajtók mellett, nekem az ajtó mellett volt vizes mert a hangszórónál átfolyt a víz. A szélvédőnél lefolyik a víz?
 2. Atala

  Általános műszaki problémák!

  Hali. Milyen lyuknál, mert nem írtam törést? Ha törött lenne cserés mert forgalomban nem használható törött burás.
 3. Atala

  Általános műszaki problémák!

  Üdv. Ha már lámpa téma. Nekem a baloldali párásodik, de annyira, hogy látszik ahogy lefolyt a víz a burán belül. 2 SZellőztető tiszta, kiszárítottam meg a füleket kellett megforrasztani, Más rendellenességet nem láttam. Annyi még, hogy kellett cserélni benne magasság állító motort mert bekorrodált. Ragasszam körbe a burát? Köszi
 4. Persze, azonnal regisztrálok, főleg h a reg után kap pontokat a kedves megosztó....
 5. Hali. Nekem 2007es Z14XEP, 2012 óta van nálam. 68Evel vettem, most van benne 136e. Olajcserén kívül elől a két toronygumit cseréltettem(habár nem kellett volna), egy első fékbetét csere, meg a generátor szíj és gyertya csere volt. Szoktam pályázni vele, 6,7 átlag fogyi pályán. Városban 7-8 között eszik (pesti dugóban mérve). Azon kívül semmi gond, napi használatban van, átlag 40 km ha nem motorral megyek melóba. Csőcsonkot nem néztem, hogy milyen, pici víz fogyasztás van, kb fél évre 1-1,5 deci.
 6. Üdv. Nincs valakinek bal első ajtó csatlakozóról lábkiosztás? Lehetőleg 4 e ablakoshoz. Köszi!
 7. Hali, Mindegy hol kötöd meg az "újra+ át tudod vinni a bónuszt. Csak kell egy kártörténeti igazolás a régitől azzal be az újhoz és akkor átírják a bonuszt. Nekem is 2 volt egy fél évig és amikor eladtam a régit akkor átirattam az opelre annak a bónuszát. Emlékszem rá, kocsikáztam a két biztosító között mire kész lett. :D
 8. Atala

  Általános műszaki problémák!

  Itt is csak le a burkolat és hajrá, Az alsót egy csavar fogja a felsőt a kormány mögött 1-1 csavar, tekerni kell, hogy lásd, takaró patent rajtuk.Majdnem Az óra alatt a burkolatot betolod, ugye az megy a kormánnyal ha ki be tolod és akkor könnyebb leszedni a burkolatot. Indexkar ki új be, vissza minden. :D Rem érthető volt, én 1 hete cseréltem ki.
 9. Atala

  Astra G szervízelés

  ennyi kmnél nem nyúlnék hozzá. g astrára is élettartamot ír. Én ha addig meglesz a kocsi , 20 évesen agy 200e km felett cseréltetem. most van benne 135e, ha így tolom 5 éven belül meg is lesz a 200e:D
 10. Atala

  Általános műszaki problémák!

  Nem a ködlámpáé? Annak is ilyen/ilyesmi a csatlakozója.
 11. Erősebb fénye van. Motoromban volt, nem kellett távolsági, de inkább kivettem, főleg amikor a rendőr belenézett :D De ahhoz komolyabb rendszer kell. Én ledet raktam tompítottnak. Másabb a fényszórása, lehet egy projektorosban jobban mutatna de így is nagyon jó fénye van. Másabb a színvilág mint a normálnak, főleg ha rákapcsolom a távot.
 12. Én a XEP-be való tempomat modult szeretném. , ha lesz ilyen akkor jöhet a cc_led2 is
 13. Így van, mi jeleztük, hogy sűrűbben legyen a szervíz de hát spórolás. Most már mindegy, engem nem érint már. :D :D
 14. Miénk 2012es volt és 330enél beállt a motor. 30eként olajcsere. 250eskroa óta ette az olajat, igaz hajtottuk is, pályán 150-160 hosszútávon.
 15. IGen, mert folyamat feszültség alatt van, ezért szoktak időzítőt vagy végállás kapcsolót beépíteni. Erőtlenségre meg szétszedés után lehet majd spekulálni.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.