Jump to content

Bmájki

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  167
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Bmájki last won the day on Március 10 2016

Bmájki had the most liked content!

Hírnév

36 Segítőkész

Bmájki névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1970-05-31

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G Z16XEP
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bmájki

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Szia! Nekem is ilyen motor van az autóban. A rudazatot alulról meg tudod nézni. A jobb első kerék mögött befekszel az autó alá, a motor hátsó részén láthatod. A szabályozó része a generátor felett van kb. 5 cm-es, onnan megy végig a szívósor alatt. Ha felnyúlsz és tudod a rudazatot mozgatni, akkor baj van. ( ha van akna, akkor könnyebb). Azt olvastam, hogy kb. 70e Ft a csere, oda viszed a sráchoz és adja a felújított darabot. Én a neten 1113 kódra IAT szenzor hibát találtam, de egy szerviz azt írja, hogy bemeneti kiiktató szelep hiba. Fogalmam sincs, hogy ezek mik, de ha neked sikerült megtalálni a megoldást, légyszi tett közzé, mert nekem is ez a hiba van régóta.
 2. Igazatok van!!! Összekevertem a másik autóval. Bocsi
 3. Nálam csak 1 izzó van a tolatólámpához. Ezért is akartam egy erősebb led-et beletenni, de drága lett volna, így inkább hagyom.
 4. Bmájki

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Szia! Én ugyan ilyen motorral 50 körül kapcsolom a 3., 70 körül a 4. sebességet. Az átlagfogyim így lett az utolsó alkalomra 7,9 L/100 Km (Bp. sok kemény dugóval, Szigetszentmiklós és környéke felesbe)
 5. A klíma nem véletlenűl van lezárva beszerelés előtt. Ha bejut a levegővel a nedvesség (mert ugye nem szárítós a kompresszorotok?) akkor az reakcióba lép a klímagázzal és savasodást okoz. A sav okoz kárt a fém alkatrészeknek? Én még úgy tanultam, hogy igen. Ezért nem szerelünk be bontott épületklímát sem, mert nem tudjuk, hogyan volt kibontva és tárolva, 2-3 év múlva pedig szétmegy az egész. Remélem, hogy a szerelőtök meg tudja oldani.
 6. Nekem Delphi van és le tudtam szedni. Kesztyűtartót kiszeded és hozzáférsz. Jól fel kell nyúlni.
 7. Bmájki

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Én Göd alsón találtam olyan szerelőt, aki megcsinálta a motor felújítást. Magas volt az olajfogyasztás. 170.000 Ft-ba fájt. Gyűrű, csapágy csere, komplett hengerfej felújítás. Ha érdekel, írj privátba.
 8. Szia! Az általános műszaki problémák 1632. oldalon megtalálod a leírásomat, amit zolikaDB töltött fel. Még egyszer köszi neki. Én még ide másolni sem tudom, hogyan kell.
 9. Bmájki

  Astra G szervízelés

  Köszi! Átnézem.
 10. Bmájki

  Astra G szervízelés

  Sziasztok! Bontóban lenne hátsó tárcsás fék. Tudnátok segíteni, hogy mennyire macerás átépíteni dobról tárcsára és a donorról mit kell elhoznom? Mind a kettő 4 csavaros. Köszi
 11. Bmájki

  Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok! Siemens VDO CDR500 rádiót vennék bontóban, de nincs hozzá kód. Meg lehet valahogyan szerezni? Köszi
 12. Bmájki

  Általános műszaki problémák!

  Én úgy tudtam, hogy a hátsó ablak párátlanítás együtt megy a tükörfűtéssel.
 13. Bmájki

  Általános műszaki problémák!

  Nekem már mind a kettőt ragasztani kellett, de a fűtés is jól működik és tart is rendesen. A ragasztó 300 Ft volt.
 14. Bmájki

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Nekem eljutott egy szelepszárszimmering csere után 1L/100 km-re (elb...ták a cserét). Másik helyre vittem, gyűrű-, szimmering csere hengerfej felújítás stb. 170 lett. Most 9000 km után kb. 0,5L fogyott.
 15. Bmájki

  Általános műszaki problémák!

  Köszi, akkor keresek valakinél ilyen eszközt. Jelenleg ott tartok, hogy a távirányítós kulcsból kiszedtem az elemet és a tartalékkal nyitok zárok, így működik. Próbáltam felprogramozni (gyújtás ráad, gomb nyomkod zár-nyit-zár-nyit) , de nem sikerült. Majd visszaviszem az óráshoz, hogy nézzen rá, de most sajna betegen fekszem.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.