Jump to content
OPEL FÓRUM

Petya9

Forummember
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Petya9 last won the day on January 10

Petya9 had the most liked content!

Community Reputation

32 Segítőkész

About Petya9

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Vectra c sport caravan,Astra f cabrió , Vectra OPC ,ez a flotta
 • City
  Bp

Recent Profile Visitors

937 profile views
 1. Sziasztok! Keresek jó állapotú,ha lehet nem hegesztett GTS első lököst!! Köszi a segítséget
 2. Petya9

  Karosszéria

  Szia! 77.000.- küszöb borítással együtt,szerintem egész jó ár,főleg,hogy a hátsó lökhárítóval együtt vettem 4 éve egy 20-as ért,a küszöböt külön egy 10-es ért. Az a srác nem tudta mit is árul,miután felkerült a hirdetése 2 órával rá már meg is egyeztünk.
 3. Petya9

  Karosszéria

  Szia! Sajnos megvették a motyót egyben! Nem szívesen váltam meg tőle mert tökéletes állapotban volt hibátlan,de helyhiány miatt,illetve árulom a cabriót,amire szántam a mostani helyett,mert az nincs a helyzet magaslatán. De van 1.6 se motorom is mindennel,az került volna a cabrióba,de közben vettem egy versenyautót (Vectra OPC) így nem kell gyorsnak lennie a cabriónak.
 4. Petya9

  Karosszéria

  Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel,eladóvá vált egy komplett GSI első lökös, mindene megvan (koptató,vonótakaró,ködlámpák) épp fülekkel a jófogáson fent van, a fotók miatt. Petya
 5. Sziasztok! Keresnék egy korrekt,profi Opel-hez nagyon értő villamossági szerelőt,Pesten illetve vonzáskörzetében,van egy P0018 C1 hibakódom,az alkatrész csere megtörtént,de kiolvasás alapján még mindig ez a gond. Z28NET a motorkód Köszi a segítséget.
 6. Sziasztok! Olyan kérdésem van,hogy 2.8 V6 turbó motoros vectrám van és egy P0018 c1 hibakódot adott ki a gép,ami a 2. hengersor vezérmű tengely jeladó "A" szenzorára utal. Csakhogy két szenzor van egymás mellett,egy sima jeladó kinézetű,illetve egy rövid tengelyes ami szintén elektromos bekötésű. A kérdésem,mert sehol nem tudtam megtalálni ,melyik az "A" szenzor?? Ha szembe állunk a motorral (jobb első sárvédőnél oldalt ,vezérléssel szemben) akkor a tűzfal felőli hengersorról beszélünk és ott pedig a tengelyes a bal oldali,a jeladószerű pedig a jobb oldali,ha ez így érthet
 7. Igen ,bocs azt nem írtam 2.8 V6 turbó
 8. Z28NET van a forgalmiban,de egy barátommal kiolvastuk és az alvázszámra Z28NEH-jöt fel,ezt igazán nem is értem de mindegy is,csak alkatrész rendelésnél lehet gond,de majd VIN alapján rendelek.
 9. Köszi! Igen én is meglepődtem,nem picit!!A párommal vicceskedtünk,hogy ez nem gyorsul,hanem időt ugrik. A 2000 évek elején még adui párti voltam állt bent az udvarban egy V8 3.6 250 paci és egy V8 4.2 280 paci,de azok messze nem tudták ezt,igaz nem is turbósak voltak.
 10. 2008 06.havi,159500 km futású,ardenblau(opc kék),manuális,félbőrős,2019 Szept-ig vezetett szervizkönyve van,Cseh országból,én leszek a 3 tulaj. Ez már a 280 lovas,de találtam a szerviz papírok között egy fékpad mérést amin 325 le és 472 nm a teljesítménye,és ahogy teszteltem tudja is a dolgot . Mivel van már egy gts caraván (és persze a szerelem az f astra cabrió) akartam rá venni illetve vettem is Ausztriából egy garnitúra 19"opc felnit,(olyan mint a kocsin,csak ezüst)elkezdtem keresgélni a neten fotókat,hogy hogyan mutat ez a kombin,aztán ott rátaláltam a vectra opc-re,a nagytétény
 11. Túl vagyok rajta itthon van a kiszemelt áldozat Vectra opc
 12. Mi is ebben bízunk Közben válaszolta Cseh srác akitől van a vas és megvan akulcs elküldi csomagban,tehát szerencsére nem kel szétdikházni a csavart illetve szerencsére nem fog sérülni a felni.19"
 13. Köszi! Igen most a szerelő cimbivel azon agyaltunk,hogy tőbblépcsős fúróval kifúrjuk és aztán tőcsavar kiszedővel megpróbáljuk kitekerni,de már ezt is beszéltük küldtem is neki fotót a felniről. Nem sok hely van a csavar mellett de ha már így alakult akkor valahogy meg kell oldani a dolgot.
 14. Sziasztok! Boldog Új Évet mindenkinek! Olyan gondom van,hogy vettem egy Vectra c-t (tudom nem ide kellene írni ,de itt vagytok a legtöbben) rajta van az első két keréken,a gyári Opel kerékőr csavar,de kulcs nincsen,mivel cseszkó-ból van a jószág,nem egyszerű a dolog. Tud valaki profi gumist aki nem vágja haza a felnit,ha roncsolni kell,vagy esetleg van kulcskészlete amiből rátudjuk próbálni a kulcsot? Köszi a segítséget
 15. Sziasztok! Azt szeretném megtudni,ha valaki jobban informált mint én,mert a neten nem találom,hogy mennyi db számban gyártották a Vectra OPC-t,illetve itthon mennyi van ebből forgalomban? Köszi a választ Petya.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.