Jump to content

Petya9

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  86
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  4

Petya9 last won the day on Június 14 2018

Petya9 had the most liked content!

Hírnév

28 Segítőkész

Petya9 névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Sintra ,Astra F Van
 • Város
  Bp

Legutóbbi látogatók

558 profile views
 1. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tegnap vettem egy 2.2 Z22YH caraván direct jószágot,208000 km-el,mentem vele kb 70 km-t és picit rángat kb 3.-ban 30km/h ról nagyobb gáznál,a szerelőm gyertyára és esetleg trafóra gondol. Valakinek esetleg ilyen hiba?És mi volta megoldás? Köszi. Meg is oldódott egy gyertya cserével
 2. Petya9

  Karosszéria

  Azért kérdeztem,mert a fekete F Van-omat rommá törtem 2 napja és az sima normál ajtó méretű,viszont a kabrióm ajtaja nagyobb és Van ablakemelőt szerettem volna a kabrióba átszerelni,mert abban nem komfort elektronika van. Remélem értetted,picit bonyolult vagyok
 3. Petya9

  Karosszéria

  Köszi,miért is passzolna
 4. Petya9

  Karosszéria

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a három ajtós ablakemelő olyan mint a sima ötajtósé,vagy van méret eltérés?
 5. Köszi Zotya Ez már nekem is feltűnt,amit kinéztem az egy 2.2 benya ,sport felszereltség és szép sötét metál kék,208000 km vezetett sz.könyv,új gumik 17" kerekeken,Decemberben hozták be az országa, kb. ennyi és jó nagy .
 6. Sziasztok! Érdekelne a véleményetek Vectra c karaván-ról ,első sorban benzinesről 2200 cm3,de adiesel is érdekelne,mert szeretnék egy ilyen jószágot,csak nem vagyok ebben a típusba jártas Petya9.
 7. Petya9

  Karosszéria

  Depo-ra nehogy rábeszéltesd magad az egy fos
 8. Petya9

  Elektromos

  S Sziasztok! Sajnos ma belém tolattak és összetört a lámpám,pont ez ,ha valakinek van olyan ismerőse akinek esetleg van ilyen mindenképpen kellene akár mindkettő. Köszi.
 9. Petya9

  Karosszéria

  Igen, mert a sima astránál a dobbetét íves a lökhárítónál ,a gsi-nél pedig picit szögletes és hiányzik egy pici háromszög rész.Ezért más,az egyik oldal a kabrión már gsi,de kellene a bal oldalra is
 10. Petya9

  Karosszéria

  Igen, mert a sima astránál a dobbetét íves a lökhárítónál ,a gsi-nél pedig picit szögletes és hiányzik egy pici háromszög rész.Ezért más,az egyik oldal a kabrión már gsi,de kellene a bal oldalra is
 11. Petya9

  Karosszéria

  Sziasztok! Keresek gsi Astrához bal első dobvédő műanyag burkolatot,ha esetleg tud valaki ,az érdekelne és köszönöm.
 12. Petya9

  Karosszéria

  Minden autómban bosch silver valami van bent 7000.-/pár és nagyon szép ereje ,fénye van,de kell hozzá a jó fényszóró is. Én azt néztem,hogy a depo üvegének a kialakítása teljesen más mint a carello-é és szerintem ez a minőség kulcsa,máshogyan töri meg a depo-é a fényt,ezért rosszabb a világítás képe. De lehet tévedek.
 13. Petya9

  Karosszéria

  Nem szeretném leszólni,de nekem a cabrióban depó van,és folyamatosan vadászom a jobb minőségűt,a másik astrámban carello van ,annak tökéletes képe van,olyat visz ,hogy megőrülsz,a depóval csinálhatok bármit az egy fos,és esténként igen igen nyitva kell tartani a szemem.A bontott carello is sokkal jobb mint az új depo és ezt az ár is tükrözi.
 14. Petya9

  Karosszéria

  Nem mondanék semmit szerintem,mert nem kapnék levegőt az emelkedőn tolás után .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.