Jump to content

Petya9

Forummember
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Petya9 last won the day on June 14 2018

Petya9 had the most liked content!

Community Reputation

28 Segítőkész

About Petya9

 • Rank
  Érdeklődő

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Sintra ,Astra F Van
 • City
  Bp

Recent Profile Visitors

602 profile views
 1. Sziasztok! Vectra c 2.2 direct-ben a műszerfal jobb oldalán kesztyűtartó felől,indításkor,leállítás után,vagy fűtés,klíma bekapcsolásakor,illetve fűtés funkció váltásakor kerregő,kattogó hang hallatszik,ez természetes,vagy valami állító motor kezd behányni? Köszi.
 2. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tegnap vettem egy 2.2 Z22YH caraván direct jószágot,208000 km-el,mentem vele kb 70 km-t és picit rángat kb 3.-ban 30km/h ról nagyobb gáznál,a szerelőm gyertyára és esetleg trafóra gondol. Valakinek esetleg ilyen hiba?És mi volta megoldás? Köszi. Meg is oldódott egy gyertya cserével
 3. Petya9

  Karosszéria

  Köszönöm!
 4. Petya9

  Karosszéria

  Azért kérdeztem,mert a fekete F Van-omat rommá törtem 2 napja és az sima normál ajtó méretű,viszont a kabrióm ajtaja nagyobb és Van ablakemelőt szerettem volna a kabrióba átszerelni,mert abban nem komfort elektronika van. Remélem értetted,picit bonyolult vagyok
 5. Petya9

  Karosszéria

  Köszi,miért is passzolna
 6. Petya9

  Karosszéria

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a három ajtós ablakemelő olyan mint a sima ötajtósé,vagy van méret eltérés?
 7. Köszi Zotya Ez már nekem is feltűnt,amit kinéztem az egy 2.2 benya ,sport felszereltség és szép sötét metál kék,208000 km vezetett sz.könyv,új gumik 17" kerekeken,Decemberben hozták be az országa, kb. ennyi és jó nagy .
 8. Sziasztok! Érdekelne a véleményetek Vectra c karaván-ról ,első sorban benzinesről 2200 cm3,de adiesel is érdekelne,mert szeretnék egy ilyen jószágot,csak nem vagyok ebben a típusba jártas Petya9.
 9. Petya9

  Karosszéria

  Depo-ra nehogy rábeszéltesd magad az egy fos
 10. Petya9

  Elektromos

  S Sziasztok! Sajnos ma belém tolattak és összetört a lámpám,pont ez ,ha valakinek van olyan ismerőse akinek esetleg van ilyen mindenképpen kellene akár mindkettő. Köszi.
 11. Petya9

  Karosszéria

  Igen, mert a sima astránál a dobbetét íves a lökhárítónál ,a gsi-nél pedig picit szögletes és hiányzik egy pici háromszög rész.Ezért más,az egyik oldal a kabrión már gsi,de kellene a bal oldalra is
 12. Petya9

  Karosszéria

  Igen, mert a sima astránál a dobbetét íves a lökhárítónál ,a gsi-nél pedig picit szögletes és hiányzik egy pici háromszög rész.Ezért más,az egyik oldal a kabrión már gsi,de kellene a bal oldalra is
 13. Petya9

  Karosszéria

  Sziasztok! Keresek gsi Astrához bal első dobvédő műanyag burkolatot,ha esetleg tud valaki ,az érdekelne és köszönöm.
 14. Petya9

  Karosszéria

  Minden autómban bosch silver valami van bent 7000.-/pár és nagyon szép ereje ,fénye van,de kell hozzá a jó fényszóró is. Én azt néztem,hogy a depo üvegének a kialakítása teljesen más mint a carello-é és szerintem ez a minőség kulcsa,máshogyan töri meg a depo-é a fényt,ezért rosszabb a világítás képe. De lehet tévedek.
 15. Petya9

  Karosszéria

  Nem szeretném leszólni,de nekem a cabrióban depó van,és folyamatosan vadászom a jobb minőségűt,a másik astrámban carello van ,annak tökéletes képe van,olyat visz ,hogy megőrülsz,a depóval csinálhatok bármit az egy fos,és esténként igen igen nyitva kell tartani a szemem.A bontott carello is sokkal jobb mint az új depo és ezt az ár is tükrözi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.