Jump to content

magellaner

Forummember
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About magellaner

 • Rank
  Érdeklődő

MOTE clubcard

 • City
  Kecskemét

Recent Profile Visitors

1,107 profile views
 1. Igen par perc út utan mar jo a valto. Nyaron toltottem utan gm olajjal. Azthittem csak az enyem ragad ennyire.
 2. Sziasztok Másnak is ragad ilyen hidegbe a valto? Alig birtam berakni egyesbe.
 3. Sziasztok! Szelepfedél tömítést cserélt e már valaki? Az a gondom,hogy nemfér ki a vezérlés takaró müanyagburkolattól a fedél . Valaki írta,hogy kilehet buktatni a fedelet valahogy.
 4. Sziasztok Valaki szedett mar szét kesztyűtartó fedelet? Beakadt az egyik retesz benne,szétlehett eggyatalan szedni? https://postimg.org/image/4fnvsatab/
 5. Ugynezki csere lessz ,jobban megéri.köszi.
 6. Sziasztok Tegnap megrepedt a szelvedőm ,alulrol indult el a repedes kb 10 cm en pont a baloldalon.Kőfelverodesnek nincs nyoma.Szelvedojavito megtudja ezt nekem csinalni vagy szelvédo csere?
 7. Köszi az infot megrángattam a kereket es ugynezki tenyleg a csapagy kotyog de minimalisan csak. Kiszedtem de kezben nem erezni hogy laza. Egyenlore marad benne mert nincs morgo hangja. Starline-t nem veszek tobbet.
 8. Sziasztok, a multkor csereltem a jobb első csapagyat 4 honapja kb. Létezhet,hogy ha a kereket megrangatom kicsit kotyog hogy a csapagy a hiba. Hangja nincsen menetkozben. Vagy gyarilag ennyi a hézag? Starline csapagy . Ezeken a csapagyakon mar nemlehet semmilyen hezagot allitani ahogy neztem.
 9. Sziasztok,tegnap kicsereltem az elso motortartobakot azota jobban razza a kasztnit alapjaraton meg gyorsitasnal .Masnak volt mar ilyen?
 10. Akkor egy jo lakatos megtudja csinalni nekem. Koszi.
 11. Sziasztok , mit lehet kezdeni ha hátul az alábakolasnál rohad a kuszob?már necces megemelni mert kicsit szétvan nyilva.
 12. Sztem joval olcsobban kijossz ha a kovacsautonal rendelsz ,szelepfedel tomites Elring 2500 korul van ami nem a legolcsobb ott.Én mindent onnan szoktam.
 13. Hat igen a szervizdijak horribilisek,sosem térul meg. En a szimeringeknel tobbet nem is akarok elsokorben cserelni . Ismerosommel megcsinaljuk.
 14. Hat igen gyuruzni is lehetne,de egyenlore nem akarjuk a hengerfejet se lebontani még,igyis kb anyag arban csereljuk le a szimeringeket. Viszont fustolest alig latok. Majd kiderul, eleg ha par decivel kevesebbet eszik. 200000 km van a kocsiba,2 eve kezdett el jobban megnoni sztem az olajfogyasztas.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.