Jump to content

nemeth_laca

Forummember
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

nemeth_laca last won the day on January 18 2017

nemeth_laca had the most liked content!

Community Reputation

102 Segítőkész

About nemeth_laca

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday August 8

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • City
  Ny

Recent Profile Visitors

1,862 profile views
 1. Sziasztok Srácok! Rég jártam erre, gondoltam benézek. Az Opelt eladtam időközben egy barátomnak, mert jó ajánlatot kaptam rá, bár még mindig fáj egy kicsit érte a szívem. Nagyon jó autó, négy év alatt a kötelezőkön kívül, egy darab külső hőmérséklet jeladót és egy pár kutyacsontot cseréltem. Az utódja egy 2007-es MK4-es Ford Mondeo lett, 2.0 benzin, mivel nem megyek annyit, hogy bemerjem vállalni a diesel technikát. Köszönöm Nektek az elmúlt évek alatt kapott segítséget és minden mást, jó kis közösség ez! Jó egészséget kívánok Nektek, meg széles utat, olcsó benzint! :D Azért néha még benézek ide okulni egy kicsit! :D Üdv! Laci
 2. Srácok! A biztitábla kiszedésének van valami spéci menete, vagy csak két csavar ki és ki kell erőszakolni a lyukon?
 3. Követ neki! Se! Én mostanában nem mérem a fogyasztast, mert sokszor agyhugykövet kapok a tökölő mazsoláktól, plusz a traktor mögött akkor is feltorlódó soroktól amikor lehet előzni, úgyhogy olyankor forgatom kicsit szegénykémet.
 4. Köszi, világos! Relém nekem is van, de köszönöm! A "kikönnyítés" mentén kell vágni, vagy attól bentebb? Másik kérdés mindenkihez szól: Depo vagy Tyc a jobb utángyártott ködlámpa? Köszi
 5. Köszönöm szépen, ez nagy segítség! Pacsi!
 6. Sziasztok! Rég jártam erre, remélem minden oké mindenkivel. Egy kis segítségre lenne szükségem. Valaki tudna nekem adni egy leírást az első ködlámpa beépítés/bekötéséről? Köszi előre is!
 7. Nekem harmadik éve már Nokian Line van fent. Mind zaj, mind tapadás terén elégedett vagyok vele, nem tapasztaltam semmi hátrányt.
 8. Az esővíztől bársonyos tapintású lesz a kocsi, a különböző madárkulák pedig egyedi megjelenést kölcsönöznek, attól függ, hogy mit ettek Na jó, nem..
 9. Nekem a kompresszor kifújta rendesen.
 10. Én laktam a Csemetén, a Borbíró téren és a Görgey-n. A Görgey-n akarták egyszer felnyomni az előző gépet, de nem jött össze szerencsére.
 11. Én személy szerint pio fan vagyok, de a kenwood is jó választás lehet, annak amúgy is jobban megy a színe a gyári világításhoz.
 12. Szerintem mindkettő jó. Az XE szíjas, az XEP láncos. A szíjas halkabb járású, viszont rövidebb a vezérlés intervallum cseréje, mint a láncosnak, de olcsóbb cserélni, mint a láncost. Elvileg a láncos pár decivel kevesebbet eszik, de ez erősen lábfüggő, úgyhogy szerintem ez nem mérvadó, ne ez legyen a fő szempont. Ezért is mondom, hogy szerintem jó mindkettő, minden az adott autó előéletén múlik. Ha jó gazdája volt, akkor no problem.
 13. Van a tűzfalon egy gumidugó, a fékrásegítő mellett baloldalt. Azt tudod átfúrni, aztán végig a műanyag küszöbburkolat alatt elvinni a csomagtérig.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.