Jump to content

ginola

Forummember
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Semleges

About ginola

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  G Astra Z14XEP
 • City
  Székesfehérvár

Recent Profile Visitors

1,006 profile views
 1. Sziasztok Jobb oldalról barra kanyarodáskor fémes hangot hallom, vajon mi lehet? Talán a fék? Eddig néma volt.
 2. Sziasztok Székesfehérvár környéken keresek olyan szakit, aki Z14XEP-be tempomatot tudna szerelni.
 3. Sziasztok! Milyen féktárcsa, fékpofa márka az ajánlott? A gyári csomagolásban valóban melyik gyártó terméke lapul?
 4. Köszönöm, milyen spray ajánlott, WD 40 jó lehet?
 5. Sziasztok Pár napja azt vettem észre, hogy hátramenet után a váltón kis pöcök nem mindig ugrik vissza a helyére, így néha az 1-es helyett hátramenetet kapcsolok. Bosszantó. Ez hogyan orvosolható?
 6. Természetesen a váltóba.
 7. Castrol Syntrans Multivehicle 75W-90 ajánlott 2006-os Z14XEP-be? A szakszervíz erre cserélte ki a gyári olajat. Okoz e valami problémát a fenti olaj?
 8. Köszönöm a válaszokat! Vezérműtengely csapágyfedél csavarok ellenőrzése után Elring került bele 2015-ben...... Cseréljem, vagy hagyjam így? Hol tudok ehhez a csavarokhoz való nyomatékkulcsot venni, vagy akinek lenne Székesfehérváron?
 9. Sziasztok A képen az elfáradt szelepfedél tömítés hatására szivároghat az olaj? Kizárólag eredeti GM-et érdemes belőle venni?
 10. Érdemes Dot 5.1 fékfolyadékot beletenni a Dot 4 helyett.
 11. Gyertyacsere volt 2, vagy 3 éve azóta ment vagy 10 e km-et, fékfolyadék 2 éve volt cserélve,ahogy a hűtőfolyadék is. A váltóolajat mikor kéne cserélni? Hűtőfolyadékból mi az ajánlott?
 12. Sziasztok 2006-os Z14xep (57ekm) mit érdemes még a szokásos olaj és szűrőn kívül cserélni, megnézni? Sokat járok vele városban. Az 5w30 olaj az ajánlott?
 13. Sziasztok! 2006-os Z14XEP (55e Km) azt vettem észre, hogy az olajbetöltő nyiíásnál, mintha olajos lenne, illetve motornál elöl az alsó felső illesztés között is mintha minimálisan olajos lenne. Az én kocsim is érintett volt a "csapágyfedél csavaros visszahívással" kapcsolatban. Mi adhatta meg magát a tömítés?
 14. Igen ő nézte meg, hozzá is viszem.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.