Jump to content

ginola

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  144
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

7 Semleges

ginola névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  G Astra Z14XEP
 • Város
  Székesfehérvár

Legutóbbi látogatók

914 profile views
 1. Tudnál konkrét sprayt mondani?
 2. Köszönöm, milyen spray ajánlott, WD 40 jó lehet?
 3. Sziasztok Pár napja azt vettem észre, hogy hátramenet után a váltón kis pöcök nem mindig ugrik vissza a helyére, így néha az 1-es helyett hátramenetet kapcsolok. Bosszantó. Ez hogyan orvosolható?
 4. ginola

  Astra G szervízelés

  Természetesen a váltóba.
 5. ginola

  Astra G szervízelés

  Castrol Syntrans Multivehicle 75W-90 ajánlott 2006-os Z14XEP-be? A szakszervíz erre cserélte ki a gyári olajat. Okoz e valami problémát a fenti olaj?
 6. ginola

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a válaszokat! Vezérműtengely csapágyfedél csavarok ellenőrzése után Elring került bele 2015-ben...... Cseréljem, vagy hagyjam így? Hol tudok ehhez a csavarokhoz való nyomatékkulcsot venni, vagy akinek lenne Székesfehérváron?
 7. ginola

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok A képen az elfáradt szelepfedél tömítés hatására szivároghat az olaj? Kizárólag eredeti GM-et érdemes belőle venni?
 8. ginola

  Astra G szervízelés

  Érdemes Dot 5.1 fékfolyadékot beletenni a Dot 4 helyett.
 9. ginola

  Astra G szervízelés

  Gyertyacsere volt 2, vagy 3 éve azóta ment vagy 10 e km-et, fékfolyadék 2 éve volt cserélve,ahogy a hűtőfolyadék is. A váltóolajat mikor kéne cserélni? Hűtőfolyadékból mi az ajánlott?
 10. ginola

  Astra G szervízelés

  Sziasztok 2006-os Z14xep (57ekm) mit érdemes még a szokásos olaj és szűrőn kívül cserélni, megnézni? Sokat járok vele városban. Az 5w30 olaj az ajánlott?
 11. ginola

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! 2006-os Z14XEP (55e Km) azt vettem észre, hogy az olajbetöltő nyiíásnál, mintha olajos lenne, illetve motornál elöl az alsó felső illesztés között is mintha minimálisan olajos lenne. Az én kocsim is érintett volt a "csapágyfedél csavaros visszahívással" kapcsolatban. Mi adhatta meg magát a tömítés?
 12. Igen ő nézte meg, hozzá is viszem.
 13. Sziasztok G Astrám távirányítója egyik napról a másikra nem működik, a piros led világít, de nem nyit, vagy zár. Régebben leejtettem, és eltört a belseje, de szakértő kéz javította, forrasztotta és kipeckelte egy gumidarabbal a távban lévő üreget, hogy nem mozogjon a belseje a tokban. Mi lehet a gond?
 14. Sziasztok Meg tud romlani, ill. el tudja veszteni egy Sonax -20 C-os téli szélvédőmosó a fagyálló tulajdonságát? Kb. 4 éve került bele a hobbi célokra használt, havi szinten használt autóba.
 15. ginola

  Astra G szervízelés

  De mit takar a " vezérlés " csere? Nekem Z14XEP van, 12 éves, soha nem volt cserélve.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.