Jump to content

Róóóbi

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  517
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  15

Everything posted by Róóóbi

 1. Róóóbi

  Motor

  Mert ugye, kinek kell olyan Lego, amit más rakott össze... F4sza lesz, hajráhajrá.
 2. Róóóbi

  Fogyasztás

  Én tavaly szeptember óta (mióta megvan a szekér) 3x láttam felvillanni.
 3. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Ezért kell időnként 4. fokozatban 140-el kikormolni.
 4. Róóóbi

  Elektromos

  Menő. Amíg ez (gyári, nem gombos) működik, én ugyan hozzá nem nyúlok. Néha elgondolkodok rajta, hogy tetszene az egy gombos nyitó/záró fajta, lenne is mit beépíteni de nem bántom. Plusz a genyózás a kulccsal, így is másolt immós kulcsom van.
 5. Róóóbi

  Elektromos

  Én két kulcsbenthagyós/gombbalzárós fellatio óta csakis kulccsal a kezemben vagyok hajlandó kiszállni.
 6. Róóóbi

  Karosszéria

  Ó, az még csak süldő. Bezzeg a 22 évesem, az máá vén f0s Nem is azért vetted, hogy eladd, nyilván.
 7. Róóóbi

  Karosszéria

  Én nem mixelném, az biztos. Dehogy ugyanaz, bár az lenne!
 8. Róóóbi

  Motor

  Könyökcső tészta vagy galuska lesz hozzá?
 9. Róóóbi

  Karosszéria

  Azt nem is fogsz találni, ilyen mélységben nem dolgozik az aftermarket piac. Olyat láttam, hogy a megmaradt körmöket kötegelővel összehúzatták de hogy az most mennyire tartós...
 10. Róóóbi

  Karosszéria

  A széttartást beállító rész nekem még ép lámpában is megadta magát, meg a magasságállító gömbkörmök ahova a bogyó bepattan. Ez ilyen sajnos, semmilyen kis plasztik nem tart örökké...
 11. Róóóbi

  Motor

  Az olajleeresztő alátét utáni második legkisebb tételen nem illik spórolni.
 12. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Minnyá megkeresem. Nekem jobban bejön mint a Szatuna. Ez Heko. Ápdét: Nem találom. Vagy nem könyvjelzőztem be vagy elveszett. P....ba.
 13. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Bad Camberg, káávéépiknik.
 14. Róóóbi

  Motor

  Azé' jól bírta, na.
 15. Róóóbi

  Karosszéria

  Sütőben szokták melegíteni, nem tudom hány fokra hogy az üveg körül a ragasztó engedjen. Annyi biztos, hogy én nem állnék neki. Bezzeg az A Vectra üvegeit fémkapcsok tartják.
 16. Róóóbi

  Karosszéria

  Ha nem sajnálod rá (20+ éves autóra ennyiért alapon), vedd meg az újat, azzal egy jó darabig biztosan nem lesz gond.
 17. Róóóbi

  Karosszéria

  Ha panasz van a fényszórókra, első körben megejtenék egy alapos belső átmosást, feltételezve hogy a foncsor és az üveg ép. Utána jöhet valami épkézláb izzó, nekem a GE Megalight Plus vált be tartósságra és a Philips Extreme Vision fényerőre. Üvegpolírozás, hát... nem is tudom. Carello tényleg nagyon jó, nyilván az új nem olcsó. Én most épp ködöst vadászok, az sem egyszerű...
 18. Róóóbi

  Karosszéria

  Carello, Valeo, Bosch a jó, a motorok (ha vannak) nem mind csereszabatos egymással. Többi aftermarket márkát illik kerülni.
 19. Róóóbi

  Motor

  És igazunk volt. Jókora darabon az olajszivattyú tömítése engedett, de úúúgy, hogy pár perc alatt kövér cseppeket hullatott, és jó 10 centis tócsát hagyott maga alatt. Csak hogy ne haladjunk annyira, a leömlő tűzkarikás csonk rugós csavarját sikerült félrekapatni, ami utána hozta magával kifele a fele menetet. De az is meggyógyult. Új szimering és tömítés a pumpaházba, új kartertömítés (mire felraktuk fejembe jutott, hogy tavasszal vettem már egyet.. ), új csavarok a leömlőbe és gyí. Közreműködők: Egy piros csontváz Egy sokat látott akna Wúkí Hepiend
 20. Róóóbi

  Karosszéria

  Az A Vectra ülései. Meg (valaki eccer aszonta, vagyigaz vagynem), hogy a Bertone G Astráé is jó. Tévedés joga fenntartva!
 21. Róóóbi

  Motor

  Az még hagyján... Kezdhetek neki olajszivattyú tömítést cserélni. Ja és csak Elring van, azt meg nem szeretem de jobb, mint ha nem lenne. Elkötelezett Victor Reinz hívő vagyok... igen új szimering is megy bele. Ugye más cserélni való nincs ott? Karteré, nyilván meg a két anyag találkozásánál paszta. Ma este kellett volna visszaindulni hollandba, de én így ezzel nem. Kisebbfajta szopás van. Miért nem a szervo nyomócsöve repedt meg megint (azzal genyóztam múlt héten), kevésbé lennék frusztrált. Ez van, most ért meg.
 22. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Ez is épphogy meglett. Már hetekkel ezelőtt vettem egy Auguszt horgot, de a forgalmazó nem akarta pótolni se az adattáblát se műbizonylatot. Merthogy bontott és nem áll módjukban. Úgyhogy raktam fel ezt, nagyongyári holland Brinks horog. Köszmár!
 23. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Nekem sincs, itthon se meg kint se sajnos. Alattunk volt egy eladó de lemaradtam róla. Nekem mindig is öt ajtós volt, de ez a három ajtós most nagyon beakadt... Ha a mai autókból kéne választani? Inkább bicikli...
 24. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Z369 Rio Verde, de majdnem talált. Eladó? Hazafelé Köln alatt került bele a százezredik km. Szerinted eladnám? Én köszi
 25. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Egy sikeres műszaki vizsga. Ennek hozadéka lett egy vonóhorog is. Egy tonnáig jöhet bármi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.