Jump to content

Róóóbi

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  461
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  12

Róóóbi last won the day on Június 15

Róóóbi had the most liked content!

Hírnév

58 Segítőkész

Róóóbi névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1987-06-04

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra F (X16SZ), Opel Kadett E (14NV)
 • Város
  Magyarbánhegyes

Legutóbbi látogatók

1.458 profile views
 1. Róóóbi

  Sebességváltó

  Off Kacathiéna Én detto, árucserekor sem mehetek a Powerfix polc közelébe. On
 2. Róóóbi

  Motor

  Az nem is vészes. Ha nekem kellene megmondani, mennyi volt, nem tudnám...
 3. Róóóbi

  Motor

  Elfelejtettem, hogy a mondnandóm a nyugalom megzavarására alkalmas elemeket tartalmaz. Ezalatt csúnya szavak hangzanak el, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánlom. Én mostanában a könnyező szervoszivattyúra nézek csúnyán.
 4. Róóóbi

  Motor

  Ja, ilyet vettem a h.f. csavarokhoz: King Tony bitfej E18 a mérete.
 5. Róóóbi

  Motor

  Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor az első "meghengerfejezési esemény" alatt beletörtem az egyik új csavart. És az volt a szerencsém, hogy a töréskor visszarugózott, és 1.5 menet kilátszott a henger síkjából. Kitekertem, új csavarszett és összeraktam.
 6. Róóóbi

  Motor

  Pár éve a hengerfej csavarjaival jártam így. Abból már szerintem nincs is hatlapfejű. Vehettem utána 3/8" bitfejet. Szerencsére később a nyomatékkulcs is 3/8" lett.
 7. Róóóbi

  Motor

  Még jó, hogy az alu meg az acél jó barátok. Főleg ilyen közegben. Azért jó látni, hogy nálad is megvannak a réz anyàk a vezérlés burkolatában. Főtengely vagy vez.tengely csavart cseréltél? Vagy ennyire nem vagy vallásos?
 8. Róóóbi

  Motor

  De rég làttam 236-os tömör tárcsát! Szerintem azért találtál vízkövet, mert idővel vagy a víz, vagy a fagyálló kiold a blokkból valamit és az rakódik le. Jó áron volt amúgy. Powerfix befigyel.
 9. Róóóbi

  Karosszéria

  Azt még nem próbáltam. De még előtte vagyok. Az üveg is, meg a foncsoron is sok múlik. Gondolná az ember, egy parabolatükröt nem lehet elrontani. Amiket eddig láttam... az izzó nem a tükör gyújtópontjában van, ilyenkor pacás a vetített kép. Asszem a Silti produkált olyat, hogy mikor a magasságát állítottam, a vízszintes vonal mozdult csak, a tört vonal nem...
 10. Róóóbi

  Általános műszaki problémák

  A páciens a klasszikus jótékony csalás áldozata lett. Nekem 185/65 R15-nél mondhatni pontos az óra. Egy konstans ~2,5km/h csalás, de az 25-160 között végig ennyi. Az odométer meg, ki tudja...
 11. Róóóbi

  Karosszéria

  Egy új Valeo meg egy jobb bontott Carello partiban van, talán a Valeo távolsági fénye szélesebb. Meg rá kell dobni valami jó izzót, nekem a GE Megalight Plus ami tartósságra bevált és szép erős, a Philips Extreme Vision pedig fotonágyú, de rövid az élettartama. Itt kint utóbbinak 15€ darabja.
 12. Róóóbi

  Karosszéria

  Amúgy visszateszem 4.-be és tartja a 100-110-et.
 13. Róóóbi

  Motor

  Amiket felsoroltam, azok beváltak. Egyik szíj se pattant el, érdekes módon vettem már Gates szíjat amit már egyre kevésbé ajánlanak. Pumpák sosem eresztenek, termosztátok pontosak- miért vennék mást?
 14. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Húzza a ....ára a gazdája.
 15. Róóóbi

  Motor

  Az meg már sok igen. Én már vagy 3. Alkalommal Graf vízpumpát, Wahler termosztátot meg Contitech szíjat vettem. Árat most hadd ne mondjak.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.