Jump to content

Róóóbi

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  460
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  12

Róóóbi last won the day on Június 15

Róóóbi had the most liked content!

Hírnév

58 Segítőkész

Róóóbi névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1987-06-04

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra F (X16SZ), Opel Kadett E (14NV)
 • Város
  Magyarbánhegyes

Legutóbbi látogatók

1.455 profile views
 1. Róóóbi

  Motor

  Az nem is vészes. Ha nekem kellene megmondani, mennyi volt, nem tudnám...
 2. Róóóbi

  Motor

  Elfelejtettem, hogy a mondnandóm a nyugalom megzavarására alkalmas elemeket tartalmaz. Ezalatt csúnya szavak hangzanak el, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánlom. Én mostanában a könnyező szervoszivattyúra nézek csúnyán.
 3. Róóóbi

  Motor

  Ja, ilyet vettem a h.f. csavarokhoz: King Tony bitfej E18 a mérete.
 4. Róóóbi

  Motor

  Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor az első "meghengerfejezési esemény" alatt beletörtem az egyik új csavart. És az volt a szerencsém, hogy a töréskor visszarugózott, és 1.5 menet kilátszott a henger síkjából. Kitekertem, új csavarszett és összeraktam.
 5. Róóóbi

  Motor

  Pár éve a hengerfej csavarjaival jártam így. Abból már szerintem nincs is hatlapfejű. Vehettem utána 3/8" bitfejet. Szerencsére később a nyomatékkulcs is 3/8" lett.
 6. Róóóbi

  Motor

  Még jó, hogy az alu meg az acél jó barátok. Főleg ilyen közegben. Azért jó látni, hogy nálad is megvannak a réz anyàk a vezérlés burkolatában. Főtengely vagy vez.tengely csavart cseréltél? Vagy ennyire nem vagy vallásos?
 7. Róóóbi

  Motor

  De rég làttam 236-os tömör tárcsát! Szerintem azért találtál vízkövet, mert idővel vagy a víz, vagy a fagyálló kiold a blokkból valamit és az rakódik le. Jó áron volt amúgy. Powerfix befigyel.
 8. Róóóbi

  Karosszéria

  Azt még nem próbáltam. De még előtte vagyok. Az üveg is, meg a foncsoron is sok múlik. Gondolná az ember, egy parabolatükröt nem lehet elrontani. Amiket eddig láttam... az izzó nem a tükör gyújtópontjában van, ilyenkor pacás a vetített kép. Asszem a Silti produkált olyat, hogy mikor a magasságát állítottam, a vízszintes vonal mozdult csak, a tört vonal nem...
 9. Róóóbi

  Általános műszaki problémák

  A páciens a klasszikus jótékony csalás áldozata lett. Nekem 185/65 R15-nél mondhatni pontos az óra. Egy konstans ~2,5km/h csalás, de az 25-160 között végig ennyi. Az odométer meg, ki tudja...
 10. Róóóbi

  Karosszéria

  Egy új Valeo meg egy jobb bontott Carello partiban van, talán a Valeo távolsági fénye szélesebb. Meg rá kell dobni valami jó izzót, nekem a GE Megalight Plus ami tartósságra bevált és szép erős, a Philips Extreme Vision pedig fotonágyú, de rövid az élettartama. Itt kint utóbbinak 15€ darabja.
 11. Róóóbi

  Karosszéria

  Amúgy visszateszem 4.-be és tartja a 100-110-et.
 12. Róóóbi

  Motor

  Amiket felsoroltam, azok beváltak. Egyik szíj se pattant el, érdekes módon vettem már Gates szíjat amit már egyre kevésbé ajánlanak. Pumpák sosem eresztenek, termosztátok pontosak- miért vennék mást?
 13. Róóóbi

  Egyéb csevegés

  Húzza a ....ára a gazdája.
 14. Róóóbi

  Motor

  Az meg már sok igen. Én már vagy 3. Alkalommal Graf vízpumpát, Wahler termosztátot meg Contitech szíjat vettem. Árat most hadd ne mondjak.
 15. Róóóbi

  Motor

  Az időintervallum alapú csere szerintem csak biztosra megy. Én jobban alszom, ha valami lejárta az idejét és nyugdíjazom.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.