Jump to content

Róóóbi

Forummember
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Róóóbi last won the day on April 10

Róóóbi had the most liked content!

Community Reputation

98 Segítőkész

About Róóóbi

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 06/04/1987

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra F (X16SZ), Opel Kadett E (14NV), Opel Meriva A (Z16SE)
 • City
  Magyarbánhegyes

Recent Profile Visitors

1,720 profile views
 1. Így néz ki: 1. szürke 2. fekete 8. barna 9. piros Mindkét aljzatban megvan minden láb, de a másiknak is csak 4 eres csatlakozója volt az autóban.
 2. Üdv! Alapvetően F Astrás és A Merivás vagyok, de jobb, ha hozzátok fordulok: Szereztem be G Astra belső világítást, ugyanezt csak feketében, hogy passzoljon a világítós/tükrös fekete napellenzőkhöz. Ugye ennek 4 szál van: kapcsolt test, fix test, kapcsolt plusz, fix plusz. Akármit akárhogy kötök, a térképolvasók nem hajlandóak világítani. Próbáltam úgy is, hogy közösítettem a pluszokat és a testeket, teszteltem akksiról, de semmi. Gondoltam megment a nyák-on valami, ezért hoztam egy másikat de ugyanúgy nem világít a térképolvasó. Kérdés, valamit én szúrtam el, vagy ezek idővel meghalnak? Spéci bekötés kell-e neki vagy mifene? Előre is köszi.
 3. Róóóbi

  Motor

  Első körben szerintem érdemes lenne ránézni a gyújtógyertyákra. Ott is lehetnek árulkodó jelek.
 4. Akkor van! Én az egyszerűbb utat választottam.
 5. Nem, felfúrtam aztán átmetszettem M6-ról M8-ra, én még nem láttam gázrugó gömbfejet hatos menettel... ha meg ki kell venni, kap nyolcas csavart. Lent a sárvédő lemezcsavarja fogja, de elég. Belenéztem 3 Omegába, az egyiké taknyos volt, a másodikat nem lehetett horpadás miatt kinyitni, ezek a harmadikból vannak - öregek de nem stukálnak, olyan szépek mondom jöjjenek párban. Így gyöngén pont jól emel a kettő együtt. Meg hát csak Stabilus.
 6. Róóóbi

  Kormánymű

  Vagy egy villanyszervo. Azt rohadt könnyű tekerni. C Corsa, A Meriva szervója, fogalmam sincs lehetne-e adaptálni...
 7. Róóóbi

  Elektromos

  Így van, a gyári vonóhorog visszajelzője a 4. láb. Annak 4 lábú relé kell.
 8. Nekem nem hála istennek, meg mióta fent vannak a légterelők esőben haladva is nyitva hagyhatom résnyire az ablakot. Más: Én is teleszpókoztam a géptetőt. B Omega gyári gázrugóit bontóztam. 10 perc volt feltenni kb.
 9. Baldachin met cadeautjes Viccet félretéve tényleg mocsokmód bosszantó tud lenni. Úgy összességében jó az ahogy ezek az autók össze lettek rakva, de a kb. 5-6 meg nem értett részlet közül ez az egy, ami igazán tud fejfájást okozni. Nem mintha csak az Astrákat kísértené a belógó lidérc.
 10. Hagyd így! Nem kell szabadkoznod, hogy miért ilyen... Baldachin! Ez kérem szuperluxi!
 11. Jó ez a folytatásos regény, émmá le se merem írni, hogy tegnap fél délután genyóztam a két szólamú kürttel úgy, hogy Astra F-ből bontottam ki. Nyilván kellett neki egy kábelezés, ugye az enyém faceliftes tehát gyújtástól független a kürt. Na de, sehogy sem akart elférni a dobbetét előtt. Mostmár elfér. Szereztem G Astra Coupe belső világítást, csak feketét hogy passzoljon a napellenzőkhöz Nyilván valami megment benne, mert a térképolvasós része nem világít. Pedig jól kötöttem be... lehet berakom Omegáét. Vagy Saabot az is jó. Legalább a géptető teleszkóp jó lett, B Omega géptetőé voltak, 15 perc alatt beszereltem.
 12. Nem tart semeddig sem megfordítani. Most vagy ez is ledszalag áldozata lesz, vagy visszamegy a hagyományos szofita a mennyezetibe.
 13. Ma sem unatkoztunk hiába.
 14. Hali! Azt nagyon sehova, max ha találsz valami jó cd-s fejet jellemzően C Vectrából. Facelift előtti autó hifijét annyiban könnyebb tuningolni, hogy ezek még kódot kértek, a 2005 utániakat Tech2-vel lehet fel/letanítani. A kijelző valószínűleg maradni fog, ritkán rendeltek navit GID-el és annak más a műszerfal teteje is ahol a kijelző van. A lényeg: ebbe az autóba még ISO csatlakozós rádió való. aqua
 15. NGK BKR5EK, V-profilú dupla elektródák, hézagot passzolom, több, mint 30000km van bennük és szépek. X16SZ, DIS gyújtás.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.