Jump to content
OPEL FÓRUM

Róóóbi

MOTE klubtag
 • Content Count

  819
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Róóóbi last won the day on February 12

Róóóbi had the most liked content!

Community Reputation

122 Segítőkész

About Róóóbi

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 06/04/1987

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra F (X16SZ), Opel Kadett E (14NV), Opel Meriva A (Z16SE)
 • City
  Magyarbánhegyes

Recent Profile Visitors

1,984 profile views
 1. Szkóppal amíg meg nem nézeted nem lehet rámondani, hogy biztosan nem rossz. Odaadnám ha a szomszédban lennék.
 2. Sajnos de. Előfordult már a történelem során.
 3. Róóóbi

  Elektromos

  Múlt ősszel hoztam a bontóból két generátort, mert a fényes szürke házuk világított a motortérben a sok retek közt. Ahá, cseredarabok, mentsük meg. Amolyan tartaléknak. Na, azokon se márka, se név, se matrica, se semmi csak pár karakter az egyik fülön, amit a gugli sem ismer. De úgy néznek ki mint a Delco-k, amik eddig nekem voltak (kettőt megevett a drágám, tavaly óta jóllakott nem kér többet). Még ha a leggyengébb típusok is, fapad 1.6-ra jó lesz, ha a szükség úgy hozza.
 4. Nem éppen gyógyír a bajra, de... Minden hosszabb szöveg végén Ctrl/C, jegyzettömb, Ctrl/V. Legalább az ne menjen kukába. Aztán majd lesz valami.
 5. Van az alin ócóé kicikínai, ez is annak tűnik. Miért nem? Mert van eszed.
 6. Az Nem is adom el!
 7. Valóban... '17 őszén vettem 76XXXkm-el, második tulajdonos vagyok.
 8. Erre nem gondoltam pedig nekem is van. Szerintrem ha kicsit porosabb helyen használják az autót, ott telemegy kosszal és képes megszorulni, Tarzan meg erős addig tekeri imbuszkulccsal hogy lekap pár fogat. Nekem is a jobb oldali lámpában van egy kis rittyó. Pedig minden takaró meg fedél megvan.
 9. Nemigen szétszedhető, valószínűleg hasonló a Meriváéhoz. Félő hogy megerőltetve elnyalta a fogakat.
 10. Zotya, Ugye te mondtad a múltkor, hogy vettél asszonynak Kärchrer gőztisztítót. Ma beugrottam egy ilyen Obi jellegű áruházba, és a fele árnál kevesebbért megvettem az SC3 gépet, tartozékokkal együtt. Majd becsokiztam úgy megörültem neki!
 11. Na ÍGY könnyű két gondtalan évet szerezni.
 12. Majdnem. Konkrétan ráadta a világítást, megnyomkodott mindent, megnézte bent a visszajelzőket aztán csoki. A vonóhorgot bemondásra elhitték, hogy jó (hiszen jól kötöttem be valóban), amúgy rá se bagóztak. Külön rá se kérdeztek volna. Úgy ahogy honosításkor az NKH telepen, úgy később sem foglalkoztak vele.
 13. Jobbos ködlámpával jártam így. Nekem műszakin nem nézték, de hivatalosan nem mehetne így át az autó sajnos.
 14. Tudatosan baromkodtam, viszont mégis lett igazságtartalma. Meglepő és mulatságos. Ez tőlem nem teljesen szokatlan szerencsére. Erre is van valami szakkifejezés, csak nem jut fejembe.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.