Jump to content

Vezeték

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  19
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Vezeték last won the day on Április 23 2018

Vezeték had the most liked content!

Hírnév

6 Semleges

Vezeték névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Személyes információ

 • Érdeklődés
  Autovillamosság

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  -----
 • Város
  nem

Legutóbbi látogatók

357 profile views
 1. Néhány gondolat: Szerintem nem 75 kg a vonóhorog tömege,hanem a függőleges terhelhetősége ennyi.(szabvány) Én csak laprugósat,125x200cm körülit szereznék.A torziós rugózásúak kevés teherrel sajnos pattognak,a túlterhelést sem tolerálják. 1.4 motor:Vontattam már 1200kg-ot,max 50km/h-val lehetett.(1 raklap cserép)nem melegedett,igaz sík út volt.Extrém eset. Az,hogy hogy bírja az utánfutót az autó,relatív dolog:mihez képest.Ha türelmes vagy,bírja.Ha nem,2x ekkora motor is kevés...
 2. Velük nem volt még gond:http://vonohorog.info.hu/hu/ Bontotthoz nehéz szerezni műbizonylatot.Ha nincs műbizonylat,elvileg el kellene fogadni a vonóhorog adattábláját,(jóváhagyási szám)is,ha tartalmazza a beazonosításához szükséges adatokat,de szerintem nem molyol vele egy vizsgabiztos sem. Utánfutóra mennyit szánnál?
 3. Tudom meddig mehetek el.Van tartalék ecu. (Jó lenne,ha can-is működne valahogy,lenne remény tempomatra.)
 4. Üdv! Szétszedtem,egy z14xep motorvezérlőt.Van néhány pin,ami be van kötve az alaplapra,de a kötegbe nem megy sehová. b csati: 16: itt 6 Ohmot mérek testhez képest, 17:? 43 és 11 között 120 Ohm ,talán can lenne,de nem lehet megszólítani,(nem tudom,egyáltalán megférhet-e egymással egy ecu-n belül k-line és can) 40: +15,nem terhelhető (Élőadatban egyikre sincs változás,+,- próba.) Valakinek van valami gondolata erről?
 5. Ha Abs is van akkor igen,de Ő azt írta,ABS nélküli.Persze,tévedhetek.
 6. Sebességváltó ,jobb féltengely felől,felül.(Nem jövök rá,hogyan lehet képet feltölteni)
 7. Mil lámpa áramköri hiba.Nem súlyos.https://www.obd-codes.com/p0650
 8. C Corsa felejtős,az is can-os. Nem találtam soha a neten tempomatos g-z14xep-t,csak modullal,maszek megoldásként román oldalon. A gyári ecu rajzon sincs tempomat,minden más opelnél berajzolták azt is.Ebből arra gondolok,nincs kivezetve a kerámiáról a csatira. Aktválás után lehetne nézni élőadatban melyik alaplapi kivezetésre mi reagál-testre,pozitívra,tűvel-de ott hajszál vezetékek vannak takonyban,el lehet k..ni. Ilyenek javításával foglalkozót kellene erre rávenni,de az ő idejük csillagászati. Ha egyszer hozzájutok egy bontott ,nullázott ecu-hoz,hozzátanítom,és beáldozom,de jelenleg nagyon drágák. Ha nem megy másképp,modul sem rossz,-bár nem az igazi.Volt próbálkozás,de nem tudom mi lett a vége.(Talán egyszer velünk lesz az erő...csak ő tudja a választ.)
 9. Én is szeretnék tempomatot, törtem már a fejem én is,de csak a kérdések szaporodtak: H-astra cim modulját fel lehetne használni?Vajon G astra ecu tudná kezelni egyszerre "k"(pinB2)és can(pinB43,B11) jeleket egyszerre? A két autó ecu-ja egyforma,csak az üzemanyag szivattyú reléjét vezérlik más pin-ről és a bennük futó szoft más. Vagy:Ha valahogy az Abs,légzsák,műszerek kpz.működtethetők lennének can jellel ,akkor h-astra szoft kellene g-re,can hálózatot ki kellene építeni,cim modult bedobozolni,kivezetni a tempomat karra....Bonyolult,drága és homályos.Kéne valaki aki átlátja.(Tudom,fura ötletek ezek)
 10. A szabályozó szondád (katalizátor előtti)rossz,hiába új.0.2-08v között kellene ingadoznia.A 0v testzárlatra utal.Vezetékhibát kizárnám,mivel lehúzott csatinál megjelenik a 450mV.
 11. Nem mindig olvasom a fórumot, Z14xep tempomat modul történetének mi lett a vége? Létezik működő?Vagy min bukott el?
 12. A légzsák szalagkábelének javítását nem vállalja senki.Filléres dolog miatt cserélni kell az egész cim modult. Én nem tákolom másét,nem az enyém az autó. Ezért kérdeztem,mit mihez lehet,kell programozni,hiszen kulcsfelismerés is benne történik.
 13. Szalagkábel elvan szakadva.Nem találtam más javítási megoldást.
 14. Üdv! Cim modult kell cserélnem.Mire kell figyelni bontott vásárlásakor?Hányféle létezik?Miben különböznek,melyik jó melyik helyett stb. Mindnek más a száma,a szám nem segít.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.