Jump to content

Kishenceg

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  162
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Kishenceg last won the day on Március 6 2017

Kishenceg had the most liked content!

Hírnév

19 Segítőkész

Kishenceg névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  opel
 • Város
  ?

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A16XER, ezt a furcsa, só- vagy vízkőszerű lerakódást találtam a blokk bal oldalán. Hasonló nyomok vannak lefelé, a kuplung házán is. Mi lehet ez?
 2. Kishenceg

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Meg szabad kérdezni, miért jó, ha kikapcsolod?
 3. Kishenceg

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Gratulálok a "sárfogó" tervezőjének. A termék valóban rászolgál a nevére, oldalanként egy egész szemeteslapátnyi homokot szedtem ki belőle. Az alján található kb. 5*10mm nagyságú kifolyó semmit sem ér.
 4. Kishenceg

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel,m ezért megkérdezem: az első kerekeknél lévő sárfogókat hogyan lehet levenni? Oldalanként 3-3 "bolha tartja, de ahogy nézem, belül megnyomod egyszer használatos fajták. Feszegetni nem nagyon merem, nehogy valami más burkolatot is letépjek vele. Ötlet?
 5. Kishenceg

  ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Szia! Nekünk is 5 ajtós van, A16XER motorral. Nem szoktam kevésnek érezni, akkor sem, ha négyen ülünk benne.A "jól megy?" kérdés mindig nagyon relatív. Nem "lép" nagyot (nem egy büdös dízel ), de ha figyelsz a fordulatszámra, klasszul fog haladni, nem fognak szitkozódva kerülgetni a forgalomban. Persze, ha találsz 1,8-at, érdemesebb lehet azt venni. A Z18XER motor, teljesen ugyan az mint a Z16XER. A kérdésed előtti hozzászólásban van egy link a különböző 1,6 benzinmotorok leírásához. Ha még nem nézted, kattints rá!
 6. Kishenceg

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Nyár végefelé egyszer már eljátszotta az autó, azóta nem jelentkezett dolog, de ma megint előadta: tankoláskor egészen gyorsan "lekattant", többször is, míg sikerült teletankolni. Általában mindig ugyanott tankolok, nem szokott semmi gond lenni. A mai és a múltkori eset is "idegen" kútnál történt. Mit érdemes megnézni/ellenőrizni?
 7. Kishenceg

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Az ötajtósnak a középső féklámpa mellett (azzal egy műanyag elemben), bal oldalon van.
 8. pont ezt írta ő is. (a te hozzászólásaidat olvasgattam a témában)
 9. edit: tárgytalan, megtaláltam, a kereső a barátom.
 10. Kishenceg

  Egyéb csevegés

  A trafómentes autóban is van elég drága alkatrész... Bár tulajdonképpen egy trafó annyira nem is drága cucc (a G Astra kapcsán volt alkalmam ismerkedni ezen termékkel). Értem amit mondasz, világos. Mivel én csak lelkes (és kevés gyakorlati tapasztalattal rendelkező) érdeklődő vagyok, akivel sokmindent el lehet hitetni, tényleg kíváncsi lennék a véleményekre, mert ott a helyszínen ez a jelenet a hüvelyk- és mutatóujj között olajat simogató "vizsgálat" komolyságával vetekedett.
 11. Kishenceg

  Egyéb csevegés

  Tegnap újabb "érdekes" tapasztalattal gazdagodtam. Gyertyacsere közben párbeszéd a szerelővel: - A trafó is lassan cserés lesz... -??? -Olyan "égett" szaga van. Erre sokat nem tudtam mondani (azon felül, hogy alig több mint 50eKM után elég nagy szégyen lenne szerintem). Korábban sosem hallottam, hogy szagra meg lehet ilyesmit mondani.
 12. Kishenceg

  Motor - benzines

  Ez B16XER?
 13. Kishenceg

  Egyéb csevegés

  El is vitték....
 14. Kishenceg

  Egyéb csevegés

  az miért lenne baj? ami kellhet, benne van.
 15. Kishenceg

  Egyéb csevegés

  kíváncsiságból nézelődtem, ezt találtam: https://joautok.hu/hasznaltauto/opel/astra/astra-16-enjoy-1/0uk23xk/kepek/5440514 egészen szimpatikusnak tűnt, közel is van. a szervízkönyvében érdekes, hogy az utóbbi pár évben öntöttek bele mindenféle viszkozitású olajt, ami a kezük ügyébe került...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.